Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Nezařazené
-
« Bez nadpisu
Viděl jsem fotky nové 145ky na Quattroruote.it a bylo mi špatně. Jak někdo, kdo navrhne 156 a 166 může zplodit takový hnus? Kastli bych snad ještě snesl, ale výřezy kolem předních i zadních světel, to snad není pravda. Vypadá to, jako by designéři nechali práce ve 3/4. -
« Re: Náhradní díly,,,,,,to Residents
Nepotrebuje nekdo z vas pristrojovou desku na S120, typ bez otackomeru, nebo jenom pristroje z toho. -------Residents tys nabizel el. zapalovani, ovladani elmag. ventilu i s ventilem ap. ozvi se, mel bych zajem. Na planky jsi psal, ze je nekdo da na inet. Nemas nahodou adresu?
-
"-- skrytý --" 05.03.99 11:30
« Re: Otevreni Favoritu
Fakt bych chtěl vidět toho borce co to dělá tím provázkem. Sám jsem to dělal drátkem na zadních dveřích, trvalo mi to asi 20 minut a nic. Pak jsem otevřel kámoąovo favorita, sundal na zadních dveřích tapecírunk, podíval se jak to tam vypadá a asi po 10 minutách jsem toho zamčenýho otevřel. -
« Bez nadpisu
Duchaplná hádka na téma VR6 nebo civic, mě docela zaskočila. Myslel jsem, že majitelé hond mají v průměru značně vyšší inteligenci, než například majitelé BMW, protože mít hondu = mít styl. Jiný než ostatní, protože je to HONDA. A ubožák s VR6 taktéž. Když někomu stojí za to, vytahovat se na 1,4 motor, tak to upřímnou soustrast. Rač si povšimnout, že existují modely VTI 1,6 a 1,8, které by si s nic moc golfem šeredně pohráli. Jen v tomhle případě by ta stupidní diskuse měla smysl. A nezapomeň na spotřebu šestiváce a čtyřválce. A hodnoty zrychlení u toho 3d? Ha ha, to by teda musel být tuning. Alespoň v ceně stejné, jako pořizovačka samotného 3d. Prosím, bavte se trochu na úrovni hodné Hondy. Jinak civicy jsou nádherné už tři generace zpátky. Ale asi nejlepší byla minulá generace, jmenovitě 3D-bomba a Coupé. To byli správní žabáci (nízká a široká auta). Následují asi 3D současný, Coupé, které se k nám nevozí, a 4D je taky pěkný. Ale modely ze Swindonu,5D a Combi, tady bych měl velmi ostré námitky. Na design, na kvalitu materiálu v interiéru a na boční vedení sedadel. -
« Otevreni Favoritu
Vazeni, nekdo tady popisoval Otevirani Favoritu provazkem. Prej prace na 30 sec. pro necviceneho. Ja si nemyslim, ze jsem nejak extreme levej, ale kdyz jsem si na chate zabouchnul klice do kufru, zkousel jsem to dratkem. Vysledek? 35 minut nervovani, poskrabane dvere. Takze nevim, kdo to delal se spagatem, kterej se furt krouti, za tech 30sec.. -
« Re: Sklo
Bocni skla automobilu jsou tvrena, tzn. ze jsou pevnejsi, a pokud uz se rozbijou, tak na tisice neostrych stripku. Celni sklo je vrstvene, bezpecnostni, tzn. ze jsou 2 vrstvy skla a mezi nimi folie. Vyrobce samozrejme premysli hlavou, a proto musi jit celni i zadni sklo bez vetsi sily vytlacit zevnir ven. Tak se mimochodem kradou i celni skla. Vlezes dovnitr, opres se o sedacku a nohama zatlacis. Mas dokonce i tesneni. Povinna vybava to doufam nebude. -
« Re: TV reklama to Anonym
Protože v reklamě se znaží lidem vecpat nějakou značku a je jedno co se v té reklamě jinak děje. Důležité je, aby se např. slovo Ariel objevilo co nejvíc. U telešopingu se snaží člověka opravdu přesvědčit a proto také musí být delší. Telešoping bych přirovnal k různým dealerům zboží, kteří obcházejí byty a podniky.