Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Nezařazené
-
« Bez nadpisu
nevim hodne jezdim a mam hodne kamaradu jedinej problem by byl kdyby se firmy stratila i s myma penezma ale na druhou stranu co dneska neni hazard , navic nevidim jedinej duvod proc by se mnela firma stratit matematika je celkem jednoducha a zatim jednoznacne stoji za touhle firmou jakej koliv kopanec by byl jeji hrob celkem drahej hrob -
« Bez nadpisu
matonni nevim ale zda se ze nemas az tak pravdu kdyz se ohanis matematikou a mlm systemy
mlm system (jeho tvurci navic dostali nobelovou cenu) nema s timhle vubec nic spolecního je to pouze jakasi omezena forma smlouvy o zproztředkování prodeje služeb, za kterou ta ci ona firma poskytne ze svýho zisku provizi.
což jen a jen podporuje zvýšení prodeje a zajmu nejen o tento výrobek (aut moto net inzert) ale potažmo i o ostatní výrobky a služby této firmy.
nemyslis -
« Bez nadpisu
zda se mi to celkem dobry zakonu to v žadnem případe neodporuje, a rozjet mezi lidma se to muze take zajimavym spusobem kdyz uvazim ze zapisne do skyline je neco kolem 40.000.- a ma prez 30.000 clenu a rozviji se porad dal i pri podminkach ktere tam jsou tak nevidim nejmensi duvod proc by ti to nemnelo fungovat . -
« Re: Hele Hutere...
Hutere (Verunko), nevim, jestli jsi tenhle system vymyslel nebo na nej jenom skocil. Myslim si, ze v obou pripadech mas smulu. Matematika ti asi nic nerika, vid? Pokud to spravne chapu, nabizena cena se garantuje az pri 4 sehnanych lidech, coz znamena, ze lide, kteri se ocitnou v 10 urovni pyramidy nemaji sanci nekoho dalsiho sehnat, protoze je vycerpana veskera motoristicka populace (v 11-12) urovni veskera populace CR. Takze at to tady omilas jak chces, ta posledni uroven bude vzdy financovat ty, kteri jsou v pyramide nad nima. Pokud hodlas argumentovat tim, ze se prece kazdy muze zapojit kolikrat chce, pak se ztraci vyhodnost a zaroven mi neni jasny jak by v takovem druhem kole nekdo shanel dalsi lidi, kdyz uz jsou vsichni zapojeni. Tento system je letadlo, nic jineho, jenom je skryt za poskytovani jakesi nicnerikaji sluzby, aby nebyl jednoduse pravne napadnutelny. Nelze vytvaret penize z niceho. -
« Hele Hutere...
... přestaň se snažit. Verunku Ti tu nikdo nesežere. Tady to čtou v podstatě stejný lidi. Přečti si v archívu PENIZE NA NOVE AUTO a přestaň prudit.
Nebo, že by to byl opravdu zkrachovalý finančník? :-) Nejdřív celé auto, teď už jenom benzín za 9,-? Platí ta nabídka i pro LPG? -
« Mně se to zdá jako chytrý nápad a dobrá věc
Tak jsem to prostudovala a podle mně je to docela príma věc - pokud je firma seriózní !!! Každopádně to chci zkusit a hned si přivezu ty doklady na 300 litrů benzínu a dva další zájemce (a penízky mám zpátky) a když to nevyjde, mrzet mně to proto nebude ... Jestli to fakt ta firma myslí vážně, tak je to moc dobrá (a chytrá věc) - zvlášť pro dnešní dobu. -
« ještě k věci z hlediska zákona
AUTO-MOTO-NETINZERT je naprosto legální záležitostí. Není to ani letadlo, ani MLM ani cokoliv podobného. Jistá analogie se dá najít pouze v možném nárůstu lidí - motoristů, kteří si zakoupí kartu AUTO-MOTO-NETINZERT. Ale každá dobrá služba, která funguje a se kterou jsou lidé spokojení má tuto tendenci vývoje ... Zájemce si zakoupí publikační práva za cenu smluvní 10.500,- Kč k publikování neomezeného počtu inzerátů (může si tak i vydělat, protože za tuto možnost inzerce pro třetí osoby si může vybírat poplatky). Jako vedlejší záležitost, která slouží pouze na podporu rozvoje této záležitosti (marketingový nástroj) slouží závazek provozovatele AUTO-MOTO-NETINZERTU, že každému majiteli publikačních práv proplatí 300 litrů pohonných hmot (doklady) a pokud zprostředkuje další zájemce o zakoupení publikačních práv (max. 4 zájemce), je mu za každého vyplaceno 1.950,- Kč. Jedná se tedy o prodej uživatelských práv (za smluvní cenu) a následně o vyplacení provizí (viz obč. zák. - odměna za zprostředkování). Čili - z hlediska zákona je vše v pořádku (nakonec - konzultoval jsem to i s právníky, protože se nechci dostat do problémů - vyjádřili se ve stejném smyslu).
Každopádně - můžete mi zatelefonovat 0602/709721. Rád si ovšem popovídám telefonem nebo i osobně. -
« Re: PRO Luckyluka - SPZ - rameno
Ja si myslim,ze to delaji tihle strelci asi tak, ze jezdi zkratka s veteranskou SPZ a policajtum reknou, ze jedou na nejaky sraz. Policajti do toho asi moc nerejpou ponevadz o tom vetsinou nevi jestli se neco kona nebo ne. To by me ale moc nebavilo vyjizdet vzdycky s pocitem, ze budou problemy...Pokud muzes zjistit trochu vice tak to zkus. To povinne ruceni je hrozna zlodejna. Myslis, ze se odhodlas mi poslat to rameno? Pokud ne tak mi to dej vedet at si nedelam zbytecny nadeje. -
« Re: Matísek
Problém je v tom, že i 10 roků starý Volvo je (a) bezpečnější než Mates, (b) má silnější motor než Mates, (c) vydrží ještě dalších 10 let, což Mates nikoliv. Pokud nechces ojetinu (s automatem a po prohlídce špičkovým mechanikem nemůžeš prakticky udělat chybu), kup si třeba Toyotu Corollu, Renault Megane, atd. je to pouze o pár korun dražší a už je to i auto! -
« Re: To> HAROUS
Chápu, že lidé jsou nedůvěřiví k příliš výhodným nabídkám, ale je potřebné si celou věc důkladně prostudovat na www stránkách AUTO-MOTO-NETINZERTU. V první řadě je nutno zdůraznit, že se nejedná o MLM (nebo chcete-li pyramidu, ale ten, kdo si zakoupí kartu AUTO-MOTO-NETINZERT získává možnost výdělku za pronájem publikačních práv na 3 měsíce - to je prvek důležitý ze zákona), následně pak dostane proplacené doklady na 300 litrů zakoupeného paliva (benzín/nafta) a dále pak za každou další kartu (publikační práva) získá provizi ve výši 1.950,- Kč. Když se všechny investice sečtou a odečte se výsledný profit, pak zjistíte, že pohonné hmoty vyjdou skutečně na devět Kč. Výhodou je to, že každý motorista (vlastník publikačních práv) své palivo spotřebuje a může si koupit další kartu (300 litrů je spotřebováno během 3 měsíců ...) Takže je jisté, že tento způsob jen tak neumře ... A proč se nejdená o pyramidu ? Jednoduše proto, že majitelům karet nejsou vypláceny provize ze 3., 4. a dalších pořadí, ale každému jsou vyplaceny pouze provize za prodané karty (tedy běžný způsob provizní odměny). Nakonec ... i když vložíte do nákupu karty (publikačních práv 10.500,- Kč, můžete ihned obdržet zpět peníze za nákup 300 litrů pohonných hmot (cca 7.500,- Kč). Firma má zájem na rozvoji systému a její profit je cca 1000,- Kč z jedné prodané karty. Myslíte, že by bylo logické nedodržet podmínky k možnosti získání levného paliva ? Pro firmu určitě ne.
Zadané téma prosím berte pouze jako diskusi (k tomu také tato rubrika slouží). AUTO-MOTO-NETINZERT chce a nabízí seriózní služby a má dlouhodobý charakter. Takže tisíc lidí - tisíc názorů ... V případě, že budete mít zájem o další diskusi, můžete mi zavolat na 0602/709 721.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!