Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Nezařazené

• « 00 Reagovat !

foto

28.06.99  17:24

« Re: Stavba vozu skupiny B

Asi, te sklamu, ale podle Radu historiskych zavodu musi byt vuz vyroben ve vymezene dobe, tzn. max v roce 1979 ve skupine GT. Jeste to ale budu overovat...
  • 00 Reagovat !

foto

28.06.99  17:15

« Vrzando grando...

Nějak to tu spí. Ale někde dál jsem si přečetl o problémech, které máme. Třeba vrzání dveří. Tak na to mi odpověděl šéf servisu, kam jezdím, že je to problém umělé hmoty, použité na zámky. Servisy to mají běžně trochu pořitáhnout, to znamená, že se dveře víc "dobouchnou", ale jednou to musí přestat. Víc přitáhnout to nejde. Přestože to (prý) Škodovka reklamuje, jde o díly -- zámky, které se dávají do Audin a Passatu, takžre není šance vystoupoit proti firemní politice VW Group.
    Jinak se mi stala docela zajímavá závada -- luplo mi za zády a odešla regulace bederní podpěry. S kolečkem lze kroutit, ovšem podpěra se jaksi nepohybuje...
    Jo ještě k tomu, jak tam někdo psal s tím předzesilovačem. Předzesilovač, který nepředzesiluje ale propustí část signálu, který, když je dost silný a rádio dost s velkou citlivostí, může klidně projít. Nehraje ale všechno, hlavně jsou postiženy vysílače v pásmu VKV...
    Tak to je dnes všechno. Doufám, že do příště zase nezapomenu heslo a nebudu si muset vymýšlet nové jméno i (ono) heslo...
    Milan
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.99  17:14

« Re: To: 2funky

Já bych ąel do SoftTopa. Teda vlastně spíą moje ľena, to by bylo její auto. Ale mě se taky líbí, mástyl a ąmrnc a není to obě» kompromisů. Jestli se ti chce vyrábět se stránkama, tak proč ne, mě by to potěąilo. Moľná bych ti časem mohl přidat nějaký fotky Samurajů ze závodů.
  • 00 Reagovat !

foto

28.06.99  17:03

« Bez nadpisu

kdyz neco nepouzivam tak nevim o cem to je to hned nemusi byt clovek vůl, nevim ale ja sem nad lpg nikdy ani nepremyslel a dodnes nevim jestli se na normalnich benzinkach prodava
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.99  17:00

« Re: N95 nebo N91? Míchat oktanová čísla?

Já z vlastní zkušenosti můžu potvrdit, že se nevyplatí kupovat místo 95 natural 91 !!! Fakt to sežere více než ušetříš na rozdílu ceny ( ten zase není až tak velký ) !!!
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.99  16:56

« Re: To huter !!!

Myslím že s takovým blbcem jako je Huter se nemá cenu vůbec bavit a hlavně když tady mele takové ptákoviny a neví co to je LPG.............
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.99  16:55

« Re: N95 nebo N91? Míchat oktanová čísla?

Já jezdím na Natural91 kdyľ to jde. Moje auto má oktanový nárok 88, takľe bez problémů. Jestli to ľere víc nebo míň to nevim, u mě je to otázka stylu jízdy. Jinak můj motor má elektronický vstřikování s čidlem klepání, takľe se dokáľe přizpůsobit palivu. Teoreticky by to na lepąí palivo mělo míň ľrát a víc jet, ale ekonomicky je vľdycky výhodnějąí levnějąí benzín, ten rozdíl ve spotřebě není tak markantní. Pokud ti to na 91ku bude jezdit v pohodě (necuká, při nízkejch otáčkách neklepe víc neľ obvykle), tak se nemusíą bát, motoru nic neuděláą.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.99  16:37

« To huter !!!

tak tímto si myslím, že by slavný huter moh skončit. hele to seš fakt tak blbej nebo se jenom tak děláš (musim mu nechat právo se obhájit) ? Jestliže nevíš, že existuje LPG, tak to vzbuzuje opravdu důvěru v tvůj ,,9-ti korunový beznín". Myslel jsem si, že pokud někdo chce vážně nabízet tuto činnost měl by se o ni taky zajímat.
    Máš vůbec auto ? Jo a jaký jseš národnosti ?
  • 00 Reagovat !

foto

28.06.99  16:06

« Bez nadpisu

Tak to jsem fakt nevedel a jako blbec jezdim na natural. Mrknu na to - dik za tip ... Budu vyskakovat z lodi (z tohoto chatu), ale zitra sem merknu. Mej se fajn ...
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.99  15:53

« Re: To> Mattoni

No to je konec, on si nedělá srandu!!! :-)))

Byl si vůbec někdy u benzínky, nebo jel alespoň okolo? Zajdi se na nějakou podívat! Někde totiž to LPG stojí právě 9,- Kč/1 litr.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.99  15:52

uz jsem to nekde videl (na benzince) neni to nejaky plyn nebo bionafta ?
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.99  15:49

S humorem jde opravdu všechno líp! Děláš si srandu, že nevíš, co je to LPG? Nebo to nevíš? (já to rád osvětlím :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.99  15:46

srandičky, srandičky :-) o LPG mi neni nic znamo ... nebo ze by konkurence AUTO -MOTO - NETINZERTU ... :-)Jasne - s humorem jde vsechno lepe ...
  • 00 Reagovat !

foto

28.06.99  15:43

« Bez nadpisu

to je fakt - na xchatu nebo icq to jde rychleji ...
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.99  15:43

« To> Mattoni

Hele Mattoni - mám pro Tebe kšeft! Nechceš koupit publikační práva na Auto.cz? Stejné podmínky jako tady, jemom karta stojí 9500,- (nechci těch 1000,- provize). Je to výhodné ber to! (můžeš podat neomezený počet obrázků!)

P.s.: Ptám se znovu, platí to i na LPG. Já jenom, že to už bych si na něj pomalu mohl auto přestavět. :-)))
  • 00 Reagovat !

foto

28.06.99  15:29

« Zabeh

Teraz si idem kupit Feliciu (1.3 50 kW), poradte, ako ju zabehavat a na co davat pozor. Dik
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.99  15:28

« Re: Tak se nám to pěkně rozjelo ...

bla bla bla bla bla
    no nic moc
  • 00 Reagovat !

foto

28.06.99  15:22

« Tak se nám to pěkně rozjelo ...

Vidím, že diskuse se pěkně rozběhla (vox populi-vox dei - hlas lidu hlas boží ...) Proboha lidi, já nikoho nechci lanařit... nebo přemlouvat. Je to jen a jen diskuse. Vždyť ze všech stran se zdražuje a zdražuje ( i benzín). Za chvíli se budeme pást... Tak proč si trochu nepomoci ...?
    Když se nad tím člověk doopravdy zamyslí, tak je asi pravda, že kdyby byli všichni v ČR motoristé (10 milionů lidí)a všichni si koupili kartu, tak svůj benzín všichni projedou a musí si koupit další... Nevím, ale myslím si, že když se něco u nás objeví nového a netradičního tak je všechno špatně ... Každý hned na tom hledá mouchy a přitom stovky lidí jezdí na Slovensko a do Polska pro o pár halířů levnější benzín (který je přitom nekvalitní). Mimochodem - finančník nejsem (kdo to je ...?)A že ta služba (NET-INZERT) nejede ? Bude to asi tím, že funguje pár dnů ... Jinak je ale funkční ... Nakonec - já bych si Herbalife nekoupil ani Amway) a přesto ho lidé používají ...
    No nic - neberte to zle ... spíš jako námět na zamyšlení. Nahoře také kombinují, jak nás dole obrat (a docela mazaně), tak proč aké nepřemýšlet (i když jsme dole, ne ?)Pokud to bude pro lidi dobré, tak se to ujme i bez našeho přispění ...
    Jinak - zdravím Vás všechny a přeji do celé ČR hezký den.
  • « 00 Reagovat !

foto

28.06.99  15:20

« To Kolja

Tak tohle jsem nepochopil. Pokud si myslíš, že ta firma si nemůže sbali fidlátka a zmizet, tak se hluboce mejlíš. Myslím, že firmy tohoto zaměření se přemísťují celkem rychle.
  • 00 Reagovat !

foto

28.06.99  15:10

« Bez nadpisu

Problém je taky v lidech. Jestli budete někoho přiblblejma letáčkama ve shránkách otravovat, že můžou mít beznín za 9,- Kč nebo ťukat řidičum v autě na okýnko a vysvětlovat jim tuhle ..... tak jaká bude reakce ?
    Když už se tady někdo ohání Nobelovou cenou, tak Einstein taky dostal Nobelovu cenu za teorii relativity a co z toho má normální člověk ?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…