Příspěvky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Nezařazené
« Re: To King
Koncepce Felicie auta je úplně stejná jako u Favorita. Viditelnej rozdíl je v tom, že Felicie je víc zakulacená, ať už se jedná o vnější plechařinu nebo o vnitřek auta - palubka. U Felicie byli jenom dotáhnuty takový detaily, jako je např. odhlučnění vnitřního prostoru. -
« diskusia...
for king: neviem, koľkokrát sa v Autožurnále netrafili, ja si spomínam len na jeden - bol to kompakt od Saabu, niečo ako 3.rad BMW.
Ak si spomenieš, rozoberieme to...
for Pallas: tipujem, že máš Civica /na toho a na Rover som hriešne zabudol/... a s tým argumentom pre minivan - to je dobré :-)))))))
for Saab: Prečo Primera?
for VOSA: Poznám chlapíka, čo sa pri Východnej vyrúbal na Maxime v cca 140 priamym nárazom do stromu /mikrospánok/. Auto total v paži, chlapík 3 mesiace v nemocnici. A vieš čo spravil, keď trochu obživol? - išiel k Nissanom a kúpil si Maximu a ešte aj ten istej farby... Dealer /myslím v Martine/ ten vrak teraz ukazuje záujemcom o Maximu. -
jee volvista tys normalni neknuba z fabriky u nemanic a ten tvuj druhej řiťoskok jo myslim mrazika je jen o neco hloupejsi nez ses ty kazdopadne jestli sy chces neco dokazat vymrdej se na huntera dilino a skus to se mnou dam ti i telefon 0602516997 zavolej predstav se a pak si muzeme popovidat jako chlap s chlapem, ne ze bych se zastaval huntra ale ty vase kecy se nedaj cist tak se ty * preloguj do jinyho chatu treba kluk pro kluka a nebli tady ty svy chytrosti pokud chces mas na mne telefon klidne ti zdelim mou adresu ty anonimni hrdino a muzem si o tom pokecat osobne . to plati pro oba dva vy anonimni hrdinove,
cabas a budu se tesit na telefon popripade na osobni kontakt.
Kolja
« pro Řepáka
Řepáku, nezlob se - fajn se mi s tebou chatovalo, určitě by jsme si dobře pokecali i jinde, ale tady zdejší osazenstvo mele jen to samé - urážky a nic jiného ... (zkrátka dělal jsem si asi velké iluze o českém člobrdovi)... Nemá to tady úroveň a končím tady. Takže - měj se fajn a díky za postřehy a pár dobrých rad do života. -
« pro mrazika, volvistu, Ov a dalsi "chytraky"
Panove, myslim, ze jsem v zivote dokazal vic, nez vy byste sokazali za svych 10 zivotu ... O mem IQ nepochybujte ... Vidim, ze dokazete jenom urazet, ale nic kloudneho z Vas nic nevypadne, leda smrad z huby ... Kvalifikuji Vas tak na uspesne Kolbenaky, nebo docela funkcni lopaty. Kazdopadne jak to tak ctu jste normalni "fabriky" s IQ tykve, co sedi na traktoru nebo kazdy den stoji u pichacek a zijou z vyplaty do vyplaty. Jeden znamy mi rikal, ze s zebrotou (mentalni) se nema cenu bavit. A ma pravdu. Takze - blabolte si co chcete, uz mne nenastvete, protoze ja tady koncim a nebudu utracet penize za internet diskusemi s blbama co si nevidi na spicku nosu ... Preji Vam hodne pracovnich uspechu a hezkou dovolenou na nejblizsi prehrade :-))))))) Cau (a hezky se o mne pobavte, kdyz se u toho vystrikate ... -
« Re: Zafira vs. Scenic
Tiež kupujem Autožurnál len kvôli tejto rubrike. Tým čo som napísal ti jednoznačne nechcem uberať z tvojich sympatií ku Oplu. Ak mám byť úprimný moje sympatie Opel už dávno stratil. Vidno, že si ešte nikdy nebol v servise tejto značky, absolútna hrúza!! Inak dizajnovo sa aj mne Ople páčia, dokonca si mylím, že ten tatkov kombík je úplne nádherný. Bože, koľko krát som lutoval, že som otca nespracoval radšej na Maximu QX. Ale chcel kombi, tak ho má! Posledný Opel v našej rodine, na to vezmi jed!! Mne sa ale viac než Astra 3HB páči Focus 3HB! -
« Re: Samurai?
btw, na budku se otáčely i CJ :), (hm, sand proto, že podvozek byl skoro stejný). Já mám Samuraie jako hlavní auto - druhé si fakt nemůžu dovolit. Jsem plně spokojen. Na silnici má vlastnosti jako tišší favorit (samozřejmě ten nový, má vynuté pružiny, vstřikování etc. :-)). Jinak to je plnokrevnej teréňák a nevypadá jako automobil pro bankéře nebo slečny (nový freelander už ani nemá redukci !).