Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Nezařazené

• 00 Reagovat !

foto

01.07.99  08:15

« Bez nadpisu

35325@235235.35
  • « 00 Reagovat !

foto

01.07.99  08:06

« Re: To King

Koncepce Felicie auta je úplně stejná jako u Favorita. Viditelnej rozdíl je v tom, že Felicie je víc zakulacená, ať už se jedná o vnější plechařinu nebo o vnitřek auta - palubka. U Felicie byli jenom dotáhnuty takový detaily, jako je např. odhlučnění vnitřního prostoru.
  • 00 Reagovat !

foto

01.07.99  07:43

« pro Hutera

Vykašli se na ně na ubožáky a ber to s klidem, český člověk "nezklame"!
    Čau
  • 00 Reagovat !

foto

01.07.99  07:30

« diskusia...

for king: neviem, koľkokrát sa v Autožurnále netrafili, ja si spomínam len na jeden - bol to kompakt od Saabu, niečo ako 3.rad BMW.
    Ak si spomenieš, rozoberieme to...
    for Pallas: tipujem, že máš Civica /na toho a na Rover som hriešne zabudol/... a s tým argumentom pre minivan - to je dobré :-)))))))
    for Saab: Prečo Primera?
    for VOSA: Poznám chlapíka, čo sa pri Východnej vyrúbal na Maxime v cca 140 priamym nárazom do stromu /mikrospánok/. Auto total v paži, chlapík 3 mesiace v nemocnici. A vieš čo spravil, keď trochu obživol? - išiel k Nissanom a kúpil si Maximu a ešte aj ten istej farby... Dealer /myslím v Martine/ ten vrak teraz ukazuje záujemcom o Maximu.
  • 00 Reagovat !

foto

01.07.99  04:21

« Bez nadpisu

jee volvista tys normalni neknuba z fabriky u nemanic a ten tvuj druhej řiťoskok jo myslim mrazika je jen o neco hloupejsi nez ses ty kazdopadne jestli sy chces neco dokazat vymrdej se na huntera dilino a skus to se mnou dam ti i telefon 0602516997 zavolej predstav se a pak si muzeme popovidat jako chlap s chlapem, ne ze bych se zastaval huntra ale ty vase kecy se nedaj cist tak se ty * preloguj do jinyho chatu treba kluk pro kluka a nebli tady ty svy chytrosti pokud chces mas na mne telefon klidne ti zdelim mou adresu ty anonimni hrdino a muzem si o tom pokecat osobne . to plati pro oba dva vy anonimni hrdinove,
    cabas a budu se tesit na telefon popripade na osobni kontakt.
    Kolja
  • « 00 Reagovat !

foto

30.06.99  22:51

« Re: Stavba vozu skupiny B

U 130 RS je obrovský problém sehnat zadní nápravu. Ramena této nápravy byly vyrobeny jen v malé sérii a dnes mají velkou hodnotu.Jinak vše
    se dá sehnat bez větších potíží.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.06.99  22:28

« Re: igi.pavol

Odkial si z Kosic? Ja byvam na jazere, cervena , elektrony, 4 pridavne, kvapky, vyfuk napriec. Snad buduci rok by sme mohli ist spolu, chystal som sa teraz, ale kamos isiel do nemocnice.
  • « 00 Reagovat !

foto Saab

Saab 30.06.99  22:27

« Re: Zafira vs. Scenic

Z mého pohledu je Zafira hezčí než Scenic. Co se týče vlastních zkušeností, tak jsem měl možnost projet se pouze ve Sceniku 1.6 (Zafiru zatím ne) a musím říct, že je to velmi dobré auto. Z aut mě zatím zklamala pouze Primera.
  • 00 Reagovat !

foto

30.06.99  22:09

« Astra a Focus 3-dver.

Aj ja mám 3-dverové auto tejto triedy (King určite vie, aké) a páči sa mi ešte viac, ako tie v nadpise. Čím? Šarmom!
  • 00 Reagovat !

foto

30.06.99  22:07

« Zafira, Scenic, atď. - to King

King, keby si mal frajerku a nemal vlastný byt, alebo mal vlastný byt aj s vlastnou manželkou v ňom, asi by si autám tejto triedy prišiel na chuť ...
  • « 00 Reagovat !

foto

30.06.99  22:00

« Re: zaciatocnik?

Kto ho to vlastne pobil na tom Saxe? Jaro Homola?
  • « 00 Reagovat !

foto

30.06.99  21:49

« Re: na margo...

To ešte nie je nič, ja som počul lepšie vysvetlenie: airbag je na nič, do auta treba kúpiť drevený volant, aby to lepšie vyzeralo. A airbag by ste potom aj tak vyhodili...
  • 00 Reagovat !

foto

30.06.99  21:31

« pro Řepáka

Řepáku, nezlob se - fajn se mi s tebou chatovalo, určitě by jsme si dobře pokecali i jinde, ale tady zdejší osazenstvo mele jen to samé - urážky a nic jiného ... (zkrátka dělal jsem si asi velké iluze o českém člobrdovi)... Nemá to tady úroveň a končím tady. Takže - měj se fajn a díky za postřehy a pár dobrých rad do života.
  • 00 Reagovat !

foto

30.06.99  20:45

« pro mrazika, volvistu, Ov a dalsi "chytraky"

Panove, myslim, ze jsem v zivote dokazal vic, nez vy byste sokazali za svych 10 zivotu ... O mem IQ nepochybujte ... Vidim, ze dokazete jenom urazet, ale nic kloudneho z Vas nic nevypadne, leda smrad z huby ... Kvalifikuji Vas tak na uspesne Kolbenaky, nebo docela funkcni lopaty. Kazdopadne jak to tak ctu jste normalni "fabriky" s IQ tykve, co sedi na traktoru nebo kazdy den stoji u pichacek a zijou z vyplaty do vyplaty. Jeden znamy mi rikal, ze s zebrotou (mentalni) se nema cenu bavit. A ma pravdu. Takze - blabolte si co chcete, uz mne nenastvete, protoze ja tady koncim a nebudu utracet penize za internet diskusemi s blbama co si nevidi na spicku nosu ... Preji Vam hodne pracovnich uspechu a hezkou dovolenou na nejblizsi prehrade :-))))))) Cau (a hezky se o mne pobavte, kdyz se u toho vystrikate ...
  • « 00 Reagovat !

foto

30.06.99  20:44

« Re: Zafira vs. Scenic

Tiež kupujem Autožurnál len kvôli tejto rubrike. Tým čo som napísal ti jednoznačne nechcem uberať z tvojich sympatií ku Oplu. Ak mám byť úprimný moje sympatie Opel už dávno stratil. Vidno, že si ešte nikdy nebol v servise tejto značky, absolútna hrúza!! Inak dizajnovo sa aj mne Ople páčia, dokonca si mylím, že ten tatkov kombík je úplne nádherný. Bože, koľko krát som lutoval, že som otca nespracoval radšej na Maximu QX. Ale chcel kombi, tak ho má! Posledný Opel v našej rodine, na to vezmi jed!! Mne sa ale viac než Astra 3HB páči Focus 3HB!
  • « 00 Reagovat !

foto

30.06.99  20:33

« Re: To: 2funky

Ahoj, Hope, jestli se ti chce, tak něco o Sam. pošli (hm, vše co máš !). Třeba sem: mayo@hide.cz Předem moc dík.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.06.99  20:29

« Re: Samurai?

btw, na budku se otáčely i CJ :), (hm, sand proto, že podvozek byl skoro stejný). Já mám Samuraie jako hlavní auto - druhé si fakt nemůžu dovolit. Jsem plně spokojen. Na silnici má vlastnosti jako tišší favorit (samozřejmě ten nový, má vynuté pružiny, vstřikování etc. :-)). Jinak to je plnokrevnej teréňák a nevypadá jako automobil pro bankéře nebo slečny (nový freelander už ani nemá redukci !).
  • 00 Reagovat !

foto

30.06.99  20:22

« HF Integrale

Hrozně moc sháním Lancii HF Integrale 16 V. Pokud by někomu překážela doma, ať se ozve. Dík
  • 00 Reagovat !

foto

30.06.99  20:08

« radio

TD: nechces panasonic CQ-FX 65LEN 1 rok stary za 7000,-KC
  • « 00 Reagovat !

foto

30.06.99  19:42

« Re: To King

Ale ale, sám s ní přece jezdíš. To co tvrdíš by se docela hodilo do rubriky "Felicia-total ...".
    A k té koncepci z r. 1986 - ano do určité míry vychází z Favorita. Jezdím kromě jiného i s Favoušema. No a rozdíl je podle mě skoro generační.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…