Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Nezařazené

• « 00 Reagovat !

foto

16.07.99  20:37

« Re: Pathfinder

Největąí rozdíl v cenách bývá díky pouľitému motoru. TD stojí (a to platí i u ostatních offroadů) minimálně o 40 tisíc víc, občas taky ale o 150 (záleľí na modelu a stáří). Daląí věcí která má vliv na cenu je "opotřebení" - jinak vypadá auto co má najeto 200 000 km po dálnicích a jinak co má 150 000 v terénu. A dál připočítej to, ľe tu těch aut není moc (oproti třeba Golfu) a tak nejsou tzv. "obvyklé ceny". Takľe někdo, kdo si to auto koupil tady nový, tak za něj bude určitě chtít víc neľ někdo, kdo ho přivez bouraný z Německa, troąku poklepal, naplácal kýbl kitu a přestříkal. Jeątě k těm modelům - offroad je tak trochu "filozofie", musíą k tomu mít trochu vztah. Jinak ti to za půl roku přijde jako nepohodlný, nepraktický a zbytečně drahý auto ;-) Pokud jen chceą něco, co tě bude vozit spolehlivě v horách po silnici, tak doporučuju nějaký Subaru, asi nejspíą Legacy - jsou to velmi spolehlivý čtyřkolky, třeba ve ąvýcarsku jich jezděj v alpách mraky, a navíc se u nás daj pořídit za rozumný peníze. Jinak já mám teréní Toyotu, je to uľ stařeček ale ąlape dobře. Kupoval jsem ji loni ve ©výcarsku, je to rv. 89, měla 213 tisíc km a vyąla mě i s clem, DPH a přihláąením na cca 160 tisíc. Uľ sem na ní najel skoro 30 000 km a zatím pohoda.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.99  20:09

« Re: SAINZ

Na 9 RZ měl poruchu řazení a musel jet asi 10km na jedničku. V servisu zjistili, ľe se do mechanismu řazení zaseknul nějakej "pin" (ąpendlík, kolík, závlačka ...), kdyľ ho vyndali tak bylo po problému. Teď je na 7 místě se ztrátou 4:24, uvidíme zítra.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.99  17:47

« Re: Pathfinder

Na Terrano je asi dost ND, ale na Pathfindera asi moc ne. Za jakou cenu se da koupit tak 8-10 let stary Terrano. Vidim ceny 100 i 200 tacu a neni mi jasny proc. Rozdily ve vybave jsou ale ne stotisicovy po 10 letech provozu. ma nekdo zkusenosti s Terranem? Je to dobry auto?
  • 00 Reagovat !

foto

16.07.99  11:33

« Litovel

Nevím, jestli nejlevnější, ale v Litovli u nájezdu na dálníci na Olomouc stojí LPG 9,20 Kč.
    Tak nějak to vypadá na celé střední Moravě.
  • 00 Reagovat !

foto

16.07.99  10:55

« NZ99

tak Kolin uy nejede!!! :o( motor v haji. michal
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.99  08:06

« Re: Citroën Xsara WRC

Preruseni vývoje je naprosto jisté, obnovem bude az v roce 2001
  • 00 Reagovat !

foto

16.07.99  08:05

« Kola ny ritmo

Prodám čtyři kola plechová i s obutím na Fiata Ritmo obyč. Čtyřdírové. Za symbolickou cenu 100kč/2ks :-) PTD
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.07.99  07:39

« SAINZ

Na 8 RZ jeątě ve výsledcích figuruje "na čele", ale ve výsledcích z 9 RZ figuruje aľ na 38. místě se ztrátou 3:49.3 na Makinena !!!
  • 00 Reagovat !

foto

16.07.99  07:09

« nz99 - zatim

sledujete to nekdo?
    1. MAKINEN-MANNISE Mitsubishi A8 1h36'00"000
    2. AURIOL-GIRAUDET Toyota Coro A8 1h37'15"200 + 01'15"20
    3. KANKKUNEN-REPO Subaru Impr A8 1h37'27"400 + 01'27"40
    4. GARDEMEISTER-LU Seat Cordob A8 1h38'02"600 + 02'02"60
    5. BOURNE-VINCENT Subaru Impr A8 1h39'25"200 + 03'25"20 5. a kde sainz? michal.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.07.99  01:14

NNNIIIIIEEEEEEEE!!!!!Preco???Nic som o tom nepocul...kde si to pocul?diky.cau
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.99  20:58

Citroen údajně přerušil vývoj Xsary WRC. Důvodem je samozřejmě 206 WRC.
  • « 00 Reagovat !

foto Diamant

Diamant 15.07.99  19:44

« Re: Meranie rychlosti

Ok, mas pravdu, ale ja som opisoval bezne sposoby, bez specialneho pripravku. Existuje aj opticka metoda (podrobnosti nepoznam). Inak mas pravdu, ked to chces skutocne presne, tak su cyklopocitace do 180 km/h. Inak ta odchylka je zavisla kus od kusu. Ale myslim si, ze ta moja nie je zase az taka nerealna. Mrknem sa do casopisov a napisem, aka vychadza pri presnejsom merani.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.99  18:03

« Re: Samurai

Clovece 265 na Samuraie mi prijde jako dost. Vzdyt to auto je lehoucky, ne?
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.99  17:45

« Re: TDI nebo 2.0 MPI

Diky za odpoved. Taky jsem uvazoval o Fiatu Marea Weekend 1,8 16V nebo 1,9 TD - taky moc pekne auticko- stredni trida, cenove srovnatelne, ale dodaci podminky (3 mesice) a podminky OB leasingu nakonec rozhodnou asi o Octavce C., i kdyz dodavka kolem 2 mesicu se mi zda taky prehnana. Obchodnici brecej ze neprodavaji, a kdyz chce clovek koupit auto tak musi tak dlouho cekat.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.99  17:22

« Re: TDI nebo 2.0 MPI

Neviem ci Ti moc pomozem, ale mam vlastne skusenosti s 2.0 litrom. Mam najazdenych cez 800 km, z toho asi 1/2 po meste. Priemerna spotreba podla pal. pocitaca mi vychadza 8.1 litra/100 km, co sa mi zda super na taky motor. Vykonovo je tych 85 kW uplne OK, dobre zrychluje uz pri ot. okolo 2000/min. Nad 3000-3500 som to zatial nevytacal. Na tom diesly mozno by si mal spotrebu okolo 6 litrov, co mozno oproti 8.1 pri 2-oj litry nie je ani az tak moc. Avsak v tom TDI 66 kW som nesedel, takze Ti neviem ani povedat ako je to s tahom motora. Mozno by si sa mal povozit v oboch a potom uvidis, co Ti viac vyhovuje. Tiez si zvaz servis a naklady na viac rokov - pocul som, ze diesle su narocnejsie na udrzbu (aj financne), co vsak nemusi byt pravda. V servise Ti to urcite potvrdia alebo vyvratia. Prajem Ti dobre rozhodnutie. Ak Ta bude este nieco zaujimat o mojom 2-oj litry, ozvi sa.
  • 00 Reagovat !

foto

15.07.99  14:37

« TDI nebo 2.0 MPI

Chci koupit Ocravia Combi 1,9 TDI SLX (66kW) nebo 2.0 MPI, ale stale nejsem rozhodnuty. prodejce mi nebyl schopen řici zasadni nevyhody dieslu. Spotreba je u dieslu polovicni, ale zase nejsem zastancem moc linych motoru. 1.9 TDI (81 kW) je moc drahy, ale zase ta sestasedesatka asi nebute tak uplne spatny motor kdyz to davaj do Octavky Combi 4x4.
    Co vy na to?
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.99  13:17

« Re: diky GREGGIE

grandson, zasnut mozes, ja som to nepisal, ale poviem ti ze matiz sa ROZHODNE MENEJ NAKLANA NEZ FELDA, sam som sa o to zaujimal tak som urobil test, zjazd z dialnice na cca 20 kilometri smerom na brno, odbocka Zohor, tiahla zatacka 260 stupnov, s feliciou/favoritom nie viac ako 60, s matizom 80 ! Uznavam, ze matiz na tvrde pruzenie, ale to je predsa prave pre stabilitu potrebne, a co sa tyka TICO vs Matiz, potom asi TY NEVIES O COM PISES ! MATIZ je okrem bloku motora a piestov UPLNE NIECO INE !!!
    dokaz toho je ze samozrejme v pohode zvlada crash testy v zapadnych krajinach atd.
    grandson, pozri, ja som student a fakt som rozmyslal pred 5 mesiacmi ci kupit za 250 kSk feliciu 40 kw, _bez_nicoho_, alebo za 242 kSk Matiza s "elektrikou" pripravou na radio a 38kW motorom (podotykam, rozdiel 2 kw vo vykone, vo vahe snad 200 kg !)... rozhodol som sa pre matiza a aj vdaka spotrebe nelutujem, momentalne po 7000 km 5.2 l priemer, 60% mesto, zvysok dialnica 120 kmh, co sa tyka miesta - ako som napisal, som student, navyse bez priatelky, takze sa vozim sam, mozno ked o 10 rokov budem kupovat auto ako otec 2 deti, kupim Octaviu Combi, momentalne je vsak matiz pre mna aj koli spotrebe najlepsie riesenie !!!
    s pozdravom
    greggie
    student :)
  • « 00 Reagovat !

foto

15.07.99  12:59

« Re:

Ja a jeste min. 3 jedeme do San Rema. Uvazuji i o vytvoreni web. stranky s info o tomto rally (ubytovani,ceny apod),dle zkusenosti z MC.
  • 00 Reagovat !

foto

15.07.99  11:44

« zeland

...tak uz se jede! super special stage je odjeta. vysledky na rally-live. michal
  • « 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 15.07.99  09:41

« Re: kolik zere sierra

Uľ jsem to psal do témata Ford Sierra, ale moje Sierrka - foto zde baątí za cca 14 měsíců (kaľdý tankování sleduju a vyhodnocuju) průměrně 10.9 l/100 km s tím, ľe asi 85-90% je jízda po městě a se studeným motorem. Na dálku jedu tak 7.5 - 8, a kdyľ jezdím jenom z práce a dopráce (jedna jízda 3 km), tak v zimě atakuju někdy i 15 l / 100 km.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…