Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Nezařazené
-
Diamant 18.07.99 20:24
« Re: TDI nebo 2.0 MPI
Nazdar! Ale to cakanie nie je u kazdeho modelu. Ak si kupis hotove auto (napr. SLX) ale bez dalsej vybavy, tak by si ho mohol mat aj hned (pokial je u predajcu na sklade). Ale pokial chces este nieco extra, tak musis cakat. Ja som kupoval Feliciu Combi LX, ale s ABS, airbagom a tiez som cakal 7 tyzdnov, lebo v tej farbe a s tym motorom nemali presne taku vybavu no a take veci ako ABS ci airbag montuju len vo fabrike. Preto to cakanie. -
« Re: TDI nebo 2.0 MPI
Nazdar, prave som sa vratil z vyletu do Alp (spolu asi 1500 km). Tam som siel max do 115-120 kvoli zabehu, naspat uz medzi 130-150km/hod. Asi 300 km spolu som siel cez Alpy (to bola parada). No a na dialnici v Nemecku som trochu aj na to slapol (max som siel 185 km/hod, dalej som uz radsej nechcel drat motor). A priemerna spotreba ?
Sam som prekvapeny - cestou tam 6.8l, cestou naspat (pri vyssej rychlosti, medzi 125 az do 150km/hod)len 7.3l/100 km podla pocitaca - a to som mal cely cas zapnutu klimu. Zrychlenie super aj pri 100,110,120 atd (samo aj nizsie). Este musim povedat, ze motor ma uplne super zvuk (dokonca aj podla manzelky), pri prudsom zrychlovani pocut jemne, velmi prijemne, no nazvime to cvrlikanie (prirovnal by som to k dobre naladenemu orchestru). Inak tak do rychlosti 120 km/h motor nie je takmer pocut, potom okolo 130-135 je mierna hlukova spicka, ktora sa zasa straca asi nad 138 km/h. Mozno sa to este lepsie rozjazdi. Ked vsak pocuvas radio alebo CD tak si to ani neuvedomis. Samozrejme, iny 2-oj liter sa takto vobec nemusi prejavovat a len ja mam trocha smolu. Inak okrem tohoto nemozem Oct. Combi nic vytknut. Je to super pohodlne auto (SLX + Climatronic > mimochodom, aj ked som si najprv nebol isty, ci treba climatronic, tak teraz mozem vyhlasit, ze ak mas este tych dalsich 20tis., tak climatronic je uplne k nezaplateniu - nastavis si teplotu a ides a ides a ides...super, nie je Ti raz prilis zima a potom zase prilis teplo...), super velky kufor a poviem Ti, ze este aj v Rakusku sa za mojim Combickom otacali ludia. Takze ak by som mal teraz povedat svoj nazor po tejto ceste, tak urcite by som bral pri tej cene radsej 2-oj liter.
A este, kedze som cital predchadzajuce prispevky, mne Skodovka auto dodala za 1 mesiac po objednani a v presne v takej vybave, ako som chcel. Takze este raz vela stastnych kilometrov. Ak mas nejake otazky, tak sa ozvi. GRANDSON -
« Re: diky GREGGIE
Pises mi z duse.
Jsem rad, ze MATIZe nemam sam. Cetl jsem v "mlade fronte", ze je to za letosniho pul roku 4.nejprodavanejsi auto u nas ! Trochu jsem byl prekvapen, ale to mi jenom potvrdilo, ze je to oblibene auto. (neni se co divit - je to uz prece potvrzeno) -
« Finský Nový Zéland
Finové obsadili první tři místa na Novém Zélandu. Výborně zajel Gardemeister - první bedna pro Seat. Radstrom vypadl poté, co sklouzl do příkopu, ale auto se nepodařilo dostat zpět na trať.
Makinen, Kankkunen -1:37.00, Gardemeister -2:49.00, Auriol -6:15.80, Bourne, Sainz, Kahle, Loix, Trelles, AlWahaibi. -
« Re: Terano
Jeste jsem zapomnel, ze zasadne chci benzina, diesel u nas nema v zime sanci. Jsou u nas tuhy zimy a neznam nikoho, kdo by nakopl svoje auto v zime bez problemu. Nepomuze ani zadna sracka do nafty. Staci, kdyz prijde studena fronta, kdy je pak -20°C a jste radi, kdyz to vubec nakopnete, aby s tim mohli popojet par metru. -
« Re: Terano
No, chtel bych to jednak protoze bydlim celkem kopcich a v zime je to o dost o hubu. Taky se mi to libi, mozna tomu casem podlehnu a zacnu jezdit na nejaky offroad akce. Taky delam neco kolem vojenstvi, viz www.military.cz, takze se sem tam potrebuju dostat i do terenu. Vim, ze osobak je na silnice lepsi,ale ja to nemam na tisicikilometrovy trasy. Na to mame jiny auto. Jasan? -
« Re: Vracím se k tématu rubriky
Zafira je vážně povedený auto. Jen více takových a podobných. Já osobně takovým vozům moc fandím. Co se týká věčné diskuze Volvo kontra Honda. U Hondy oceňuji podvozek a motory, trochu mi schází nějaký výraznější designový prvek. Vytváří dojem sportovce. Volvo, ne že by nějak zaostávalo ve výkonech, ale pro mě zůstává spíš autem pro kliďasy. Pokud tedy nemluvím o novém kupé :-). Nová S Volva se mi moc líbí. Víc mě chytnou jen na ně kouknu. ALE nová HONDA 2000 JE BOMBAAAAAAAA!!!! Kdo půjde se mnou udělat banku???
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!