Příspěvky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Nezařazené
« Re: To stereoidiot...... to radimbo
:-))))))))))))))))))))))) Super jen tak na něj. Marihuana je droga a tečka. Jedna velká tečka a dost. Domníval jsem se, že tyto stránky vznikly pro to, aby se tu diskutovalo, jestli je m lék a jak a tak. OMYL. Jsou tu jen samí feťáci. Ještě k mému postoji. M je droga, ale nelze popřít její léčivé účinky např. na Astma, Parkinsona (po jedné reportáži),... Je vhodná možná i jako koření. Problém je v tom, že má vedlejší účinky, které nelze potlačit. (Kdyby se to jen podařilo, to by bylo) Například feťák, kterej kouří dost a dlouho má problémy si vůbec něco pamatovat. Nepamatuje si, co chce daný den udělat a kam jít a tak podobně. Řešení poskytnuté psychoterapeutem bylo, aby si takoví pacienti vedli zápisník. Každé ráno za čisté hlavy si tam napsali, co chtějí daný den udělat. Problém byl jinde. Oni prostě zapomněli, kam dali zápisník. -
« Re: To stereoidiot
hahaha ...............
doporučuji ti nějakou ženskou, to by tě možná mohlo trošičku spravit, ale jelikož si tě představuji jako malého brejlatého a tlustého počítačového maniaka, asi to nepřipadá v úvahu !!!
Ale neboj, to se možná jednou spraví :-)))) -
« Sorry
Opravdu sorry, NEKUPOJ TO, nenech se nalákat na nízkou cenu, za tu dostaneš 15 roků staré auto s mizernými jízdními vlastnostmi a chabým interiérem. Pokud jsi DOBŘE četl test, tak víš, že KIA skončila poslední a to zejména na jízdních vlastnostech, motoru a interiéru (a myslím si že ani crashtesty by nedopadly vůbec dobře). Pokud chceš NOVÉ auto za přibližně stejnou cenu, pak si kup Matýska - určitě Ti udělá lepší službu než tento konstrukčně a technicky zastaralý výrobek. Pokud se rozhodneš na starší, pak si myslím že bys neudělal chybu, kdybys si zkusil rozumně ojetou Sephii (taky KIA, ale o 2 třídy výše). Jako ojetina je super a pokud se Ti podaří sehnat nějakou nebouranou s dokladovanými kilometry a údržbou - nejlépe do 80,000km - dáš za ni ještě asi o 20,000Kč míň než za Pride, ale pojezdíš si určitě déle (vím co píšu, mám na ni nalítáno přes 110,000km a v absolutní pohodě - psal jsem o provozu a opravách v tématu myslím anti DAEWOO klub nebo korejci - oba jsou v archívu) a hlavně, HLAVNĚ, prohlídky mě vyjdou na 2-3,000 Kč což u auta kolem 100,000km NENAJDEŠ - auto je to firemní a jezdím do autorizovaného servisu. Takže šťasnou volbu, ať si vybereš tak, abys v okamžiku koupě (nebo krátce po) už nelitoval. Vítěz. -
« Re: střešní nosič
Ten problém není v jiném tvaru čehokoliv, ale v gumě ve střešní drážce má necombi dvě malá okýnka, pod kterýma se skrývají záchytné body pro takové dvě malé kleštinky, které jsou na konci těch nosičů !! Combi tam nemá ani ta okýnka, ani ty záchytné body. Hagusy se, podle servisu, montují po vyvrtání nějakých závitových otvorů. Tvar střechy a dveří prakticky neumožňuje zachytit nosič jinak, než do těch okýnek. A co je zajímavé : model 2000 i necombi už nemá okýnka a záchytné body ve střeše jako standart ale je třeba si je při objednávce doobjednat !! Zatím čau, mám teď dva týdny volno, udržujte mi živou mou rubričku 1,8 T, ať mi ji někdo nesmaže ! čau !! P.S. : Jdu rozmontovat kola, ať je můžu dát dovnitř :-((( -
« Re: Co říkáte na KIA PRIDE za 179 950,-Kč?
Za 180 papouchů si koupíą libovýho Bavoráka. A určitě ti vydrľí dýl neľ ta KIA. Nebo třeba Toyotu Corollu, jestli chceą něco skromějąího. Tam to s tou výdrľí platí dvojnásob. Ale proč si koupit starý dobrý auto, kdyľ se dá koupit úplně novej ąmejd viď? Spočítal sis na kolik korun tě přijde kilometr kdyľ tohle prdítko za tři - čtyři roky prodáą? Kolik myslíą ľe za něj dostaneą? Padesát, moľná ąedesát tisíc. -
To 1 >
Pod AUTOMATICKY myslim samozrejme stierac nie cyklovaci (lebo cyklus si nemozes lubovolne nastavit) ale ho proste zapnes a sam stiera v istom intervale (teda nie ako pri Felicii ze ho bolo treba zakazdym zapnut, ked si chcel stierat). Jasne, doslovne by bol taky, co stiera sam, len co zacne prsat a pod....
Re: nosic na strechu >
Myslim ze to pisal DIM >
Neviem, ci je rozdiel v tvare gumy, drazky dveri a spodnej hrany strechy nad dverami u Combi oproti kratkej Oct., ale nemyslim, ze by bol - mimochodom pozrem si to u svokra, ten ma kratku Oct. a porovnam so svojim Combi. Ak tam ten rozdiel nie je, potom vsak THULE by malo sediet aj na COMBI. Zdoraznujem, ze to este nemam odskusane, nejak na to este nemam cas. Musim behnut niekde, kde predavaju nosice THULE - najlepsie este pred zimou.
Idem teraz na tyzden na dovolenku do Tatier, takze sa zatial majte.
GRANDSON -
« Re: střešní nosič
Taky se mi do hagusu moc nechce, sikly by se pro kola a v zime na lyze, ale ty, co jsem videl mne opticky moc nenadchly a za druhe jsem si tady precetl, ze zvysuji hluk. Zajimalo by mne, jak moc. A tak zatim odolavam a vyckavam. A zima se blizi... :-(((
P.S. Co je to zadni AUTOMATICKY sterac i Octavie Combi ? To ve spojeni s timto autem slysim poprve. -
« Re: střešní nosič
P.S. Co je to zadni AUTOMATICKY sterac u Octavie Combi ? To ve spojeni s timto autem slysim poprve. -
« Re: střešní nosič
Bohužel, rozdíl mezi Combi a normální Octavií je ten, že Combi nemá ve střešní drážce pod gumou připraveny záchytné body. Nosiče Thule takové, které by na Combi nějak přesvědčivě držely, jsem zatím neviděl. Tvar střechy, dveří a gumy ve dveřích v podstatě klasický odnímatelný nosič nepřipouštějí.