Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Nezařazené

• 00 Reagovat !

foto

01.09.99  13:08

« Hodnoceni nove krasky z boleslavy

Sice toho zas az tak moc videt neni, ale to co videt je je STRASNY!!!

Vice uz k tomu dodat nemuzu, maminka mi rikala ze nemam mluvit sproste :-)

• « 00 Reagovat !

foto

01.09.99  13:08

« Re: Fabia je tady!!!!

Ještě jednou: Ble. Vypadá jak facelift Astry.
  • 00 Reagovat !

foto

01.09.99  12:51

« Doporučuji plakat Fabie

Doporučuji plakat Fabie: [odkaz] Tom AUTO.CZ
  • « 00 Reagovat !

foto

01.09.99  12:50

« Re: Fabia je tady!!!!

Docela hezky,ne vsak pro rok 1999,spis tak 1994-5,jinak ma nejak tlusty sloupky,pripomina POLO.Uvidime casem jak si bude stat,snad to nebude nejakej zase odpad z vyvojarske dilny VW,jako s tou Oktavii .
  • 00 Reagovat !

foto

01.09.99  12:31

« Fabia je tady!!!!

Tak co na ní říkate? Design celkem zajímavý ale chtělo by to víc pohledů né jenom jeden. Ten motor 1,4 16V může být zajímavý. Trochu mne rozladil malý kufr, těch 248l to jsme se vrátili zase k Favoritu, bude to dobré jako služební nebo pro "mladé" pro rodinu z dětmi to není.
    Čekám na Vaše odezvy.
  • 00 Reagovat !

foto

30.08.99  23:10

« Bez nadpisu

Sorry přátelé ale já už nemohl koukat na pitomé rubriky stylu "marihuana...,pervitin...kolumbijskej ...atd.Myslím,že by menší zásahy Webmasterovy vůbec neškodily.
  • « 00 Reagovat !

foto

30.08.99  12:05

« Re;Hulic je NARKOMAN JAK HOVADO!!!!

Doufam,ze na ten tvuj lek DOJEDES!!Bude z tebe
    pekna mrtvola!!
  • « 00 Reagovat !

foto

29.08.99  20:30

« Re: Re:

V celku s tebou souhlasím, až na poslední bod. Fotomontáž nové, velké Škody nevychází ani náhodou z A6 ale z pracovně pojmenovaného vozu Volkswagen Passat Plus, se kterým bude nová velká škoda sdílet podvozkové skupiny a také některé motory.
  • 00 Reagovat !

foto

29.08.99  19:56

« Bez nadpisu

Nazdar vy zhuleny palice,

pokud se nemejlim, tak tohle je AUTO.CZ, a ne nejaky fetacky doupe. Takze si seberte svych par svestek, a odtahnete si treba na DROGY.CZ (jestli neco takovyho existuje), nebo jeste lepe na FETACI.CZ nebo NARKOMANI.CZ. Tam vam to bude urcite vyhovovat vic. A jestli tady budete opruzovat dal, tak z vas nadelam bezrucky ... s neuctou tetovanej
  • 00 Reagovat !

foto

29.08.99  19:53

« OPTIMA

Co říkate na ty řeči o Optimě?Nemá někdo více informací?
  • « 00 Reagovat !

foto

29.08.99  19:51

« Re:

Ahoj superiore asi máš pravdu.Podíval jsem se na ty fotky a jsou to fotomntáže.Ta červená třidveřová škodovka je jak z VW Lupo,ta velkoprostorová z VW Sharan a ta stříbrná limuzína
    je z A6.To je můj názor.
  • 00 Reagovat !

foto

29.08.99  16:22

« !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!…

Nevím proč,ale vždycky se najde nějakej analfabet kterej se všeho chytne jako * košile např. ...JAKO LE´K. Ten kdo to píše je přiblblej fetˇák a nic víc!!!
  • 00 Reagovat !

foto

27.08.99  12:22

« To superior>

Dalsi rubrika o Felicii,gratuluji!Je jich tu tolik,ze by to dalo na novovy forum!
  • « 00 Reagovat !

foto

27.08.99  12:07

« To: Superior

Myslim, ze reseni tveho problemu najdes TADY.
  • 00 Reagovat !

foto

22.08.99  18:15

« Omyl

Strašně se mýlý ten kdo si myslý že já používám druhé jméno!!!! Takovou blbost si mohl vymyslet jenom blb!!! No jinak dík za vaše příspěvky. Já se dlouho na internetu neoběvím, protože jedeme s kamarádama do Holandska.Takže pište dál já za 14 dní přijedu a jsem zvědavej jaklítáte. Hlavně se chovejte jako normální lidi a neřešte kdo je kdo. Tak zatím čau.
  • 00 Reagovat !

foto

21.08.99  17:33

« NO COMENT !!!!

Hoši, Hoši ! Když ZHULENEJ udělal tuto stránku myslel jsem že se tu sejde banda lidí, který rádi zahulej a pokecaj.Hm, no nic no. Jenom chci řict že Steroid by se měl jmenovat PRABLB!! ( Nic ve zlým) Trilobit- No to mně dostal . Rozhodně se nebudu trápit kvůli nějakýmu nočnímu motýlovi. Jenom bych vás chtěl upozornit že skurvenej alkohol nebo cigarety, jsou mnohem návykovější než marihuana. Myslíte si že je krásný sledovat vožralý lidi jak jdou z hospody a každých pár metrů blejou ??!!Druhej den pak skuhraj že je bolí palice a nemůžou pomalu ani žrát. To je potom krása na ně koukat. Stává se vám někdy že máte hlad a nemáte chutˇ k jídlu? Tak si zahulte a ... - dobrou chutˇ. Nemůžete usnout? Tak si zahulte a ...- dobrou noc. Je to paráda. Jo a hlavně se nehádejte kdo je kdo. Já jsem zhulenej jenom když si zabalím špeka, ale ZHULENEJ jako osoba to fakt ne. Opravdu PRABLBE . Je prominˇ steroidiote nebo jak si to říkáš. Tak zatím čus . Jo a HULKU ZDAR !!!!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

21.08.99  11:06

« Re:

a srovna sem ji nasel, na vedlesimu framu.
  • 00 Reagovat !

foto

21.08.99  11:00

« Bez nadpisu

Mohlebi mne nekdo ukazat nakou fotku novy felicie?
    Us sem ji dloho hledal na internete, ale naselsem jenom jednu ubohou, malou, rozmazanou fotku.
    A co mislite, tady ty fotky novich skodovek se mi sdaji falesni?[odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

20.08.99  16:42

« Bez nadpisu

Odkaz...
    KENT
  • « 00 Reagovat !

foto

20.08.99  16:04

« attn: Trilobit

Trilobite, trilobite jses na peknym omylu. Vim, ze toto zpusti celou radu diskusi, ale M neni droga. Pokud ano, pak mezi drogy musis pocitat i alkohol, cigarety, atd. Taky si myslim, ze je mene navykova nez cigara. Travku si obcas dam, nehulim deset speku denne, v pohode se da jezdit autem (vetsinou). huleni zdar
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…