Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Nezařazené

• 00 Reagovat !

foto

12.10.98  13:46

« ano, pochvala

Nechtelo se mi registrovat, ale urcite to v pristich volnych dnech udelam!:-)))
    Velmi prijemne misto na pokecani, skoda, ze malo frekventovane.:(
    Velmi mnoho chvalim!!!:-))))
  • « 00 Reagovat !

foto

12.10.98  13:38

« Re: pampalini

Rovnez mam velmi spatne zkusenosti se znackovymi servisy. Casto s prateli diskutujem na toto tema. Dosli jsme k zaveru, ze nekvalitni prace se velmi dobre za velky servis skryje. Maly zivnostnik by po nekolika spatne odvedenych zakazkach skoncil, servis to vzdy nejak zakamufluje. Navic servis teze znacky neni zpravidla na kazdem rohu a potencial servisáků se nemeni ani nezkvalitnuje. Titiz lidi prejdou z jednoho zruseneho servisu do druheho. Chvili odborne znackove opravuje toyotu, chvili mazdu, chvili BMW ....
  • 00 Reagovat !

foto

12.10.98  13:28

« Cena 206

Je pravda, že Peugeot 206 se velice povedl.
    I když nikdo z nás sním nemá ještě žádné zkušenosti.
    Myslím si, že by se mohl dostat do užší pětky COTY (car of the year). Osobně bych mu to přál.
    Zatím mi ovšem unikly ceny modelů.
    Především by mě zajímala ta cena základní.
    Pokud někdo ví Ať odepíše?
  • « 00 Reagovat !

foto

12.10.98  13:14

« Re: Pat

Ja bych doporučil www.auto.cz :-). Sleudji ho už od začátku tohoto století.
  • « 00 Reagovat !

foto

12.10.98  13:03

« Re: Kdo to bude?

Mikka to psychicky nezvládne ... Majkl ho vyšťouchne :-)
  • 00 Reagovat !

foto

12.10.98  12:08

« Design Focusu

Zdravím vás přátelé.
    Můj názor na Focus je celkem jednoduchý: "Objednat!".
    Je ale pravda, že některá provedení karoserie nejsou až tak povedená. Osobním favoritem je u mně pětidvéřový hatchback i přes to, že v současnosti jezdím Passatem Variantem a už bych si asi nedovedl představit mít menší kufr.
    Na druhou stranu vysoce oceňuji snahu Fordu nevyrábět uniformní auta, jako třeba nový Golf vs. Golf III. Ale to je trh, každý ať si vybere, co mu sedí nejvíce.
    Co se týče motorů, bejvávalo. Ford na tom dost zamakal, a tak např. diesel je minimálně srovnatelný, ne-li lepší vzhledem k nižšímu objemu. Podle mně např. nemá smysl kupovat Golfa s motorem TDi 85kW, protože 66kW motor úplně, ale úplně dostačuje, natož ta 81kW. Mám osobní potvrzenou zkušenost, že 66kW má takřka stejné paramtery při vlastní jízdě jako 81kW akorát je o nějakých pár desítek tisíc levnější.
    Ale to je můj názor, rád uvítám vaše, trochu detailnější názory.
    Pěkný den!
    Luboš
  • 00 Reagovat !

foto

12.10.98  12:08

« Octavia WRC na internetu

Pokud nenastanou neočekávané problémy (smrt webmastera apod.), na internetu Vám představíme
    Octavii WRC na stánkách www.RallySport.CZ následujícího dne po oficiálním představení vozu v Mladé Boleslavi, tj. 20.října 1998.
    John
  • 00 Reagovat !

foto

12.10.98  11:58

« Pat

Jestli znáte nějaké dobré stránky s automobilovou tématikou, odepište.
  • 00 Reagovat !

foto

12.10.98  11:53

« Maro

Taky se Vám stává, že plakáty někdy nejdou stáhnout? Jestli znáte odpověď proč tomu tak je, odepište.
  • 00 Reagovat !

foto

12.10.98  11:51

« Maro

• « 00 Reagovat !

foto

12.10.98  11:48

« Re: jivo

Moje řeč
  • 00 Reagovat !

foto

12.10.98  11:23

« Ford Focus

• 00 Reagovat !

foto

12.10.98  10:11

« 206 vs felicie

mam stejne dilema jako pepa ... asi to ted bude pomerne casta otazka ...
  • 00 Reagovat !

foto

12.10.98  10:10

« Bez nadpisu

Radši se k tomu ani nevyjadřovat.
  • 00 Reagovat !

foto

12.10.98  10:06

« Kdo to bude?

Dle mého názoru je to otevřené. Rád bych kdyby to byl Mika, ale težko říct bude dělat Schumi aby vyhrál?
  • « 00 Reagovat !

foto

12.10.98  10:04

« Re:

asi Mika... i kdyz je Schumacher nejlepsi ridic, McLaren ma jasne lepsi vozy.. nejvic bych to pral
    Hillovi, jeho odchod od Williamsu me nastval
  • « 00 Reagovat !

foto

12.10.98  10:00

« Re: Sedan

Focus se jim moc nepoved, nejlepsi je podle me 5dv
    hatchback. Megane, astra a xsara jsou urcite hezci, golf zas ma lepsi motory (Megane taky)
  • 00 Reagovat !

foto

12.10.98  09:49

« Dočkáme

• 00 Reagovat !

foto

12.10.98  09:48

« Bez nadpisu

Ja bych sadil taky na miku , kazdopadne mu to preju vic nec tomu.....
  • 00 Reagovat !

foto

12.10.98  09:47

« 206 + clio

Myslim ze 206 a clio II je to nejlepsi v dane tride. Hlavne co se designu tyce nemaji konkurenci. Vydeli jste nekdo clio sport V6 24V
    (tedy nejen na fotce) ?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…