Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Nezařazené

• 00 Reagovat !

foto

13.10.98  15:10

« NULON

NULON - mazací hmoty budoucnosti. Co na to říkáte?
  • 00 Reagovat !

foto

13.10.98  15:00

« reload

PROSIM,MOC PROSIM o vypnuti reloadu, dik.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.10.98  14:32

« Re: ABS ano nebo ne ?

ABS je dobrá věc, ale musí se s tím umět.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.10.98  14:30

« Re: Má už někdo skušenosti ?

Felicie není auto, ale přobližovadlo.
  • 00 Reagovat !

foto

13.10.98  14:18

« Zahrádka - ?

Mám Fiat Panda 34 a chystám se ve třech lidech na dovolenou do Bulharska. Hledal jsem v inzerátech, ptal se lidí z bazarů a vrakovią», ale nikdo mi nedokázal poradit.
    Dá se vůbec dát zahrádka na toto auto (které nemá na střeąe lyľiny?
  • 00 Reagovat !

foto

13.10.98  14:07

« Antiradary

Je to výborná věc. Doporučuji jako povinou výbavu každého auta.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.10.98  14:01

« Re: jhkhjkkh

Myslím si, že auta na plynový pohon jsou nebezpečná.
  • 00 Reagovat !

foto

13.10.98  13:53

« Reload

Přikláním se na manuální reload.
  • 00 Reagovat !

foto

13.10.98  13:52

« ABS ano nebo ne ?

Myslíte si, že je ABS nezbytné u aut třídy Oktávie ? Pokud ano, tak proč jej už výrobce nenabízí ve standardní výbavě ?
    Není věc nutnosti existence ABS jenon zbytečně medializována? Všichni víme, že ABS prodlužuje brzdnou dráhu na suchu, a to je 85 % případů nutného brzdění, a na ledě vám stejně ABS nepomůže.
    Mirek
  • « 00 Reagovat !

foto

13.10.98  13:50

« Re: pampalini

Nechci propagovat primo znacku, ale servis AutoND pro KIA (Ostrava) je opravdu dobry.
    Rychle sluzby, kvalitni prace i zapujceni ND do doby nez prijde novy...
  • « 00 Reagovat !

foto

13.10.98  13:47

« Re: Opravy dálnic a plynulost silničního provozu

Mám podobnou zkušenost. Proto jezdím Ostrava-Praha směrem na Svitavy a Hradec Králové. Někdy jezdím vrchem přes Jeseníky a Šumperk - je tam krásná příroda a dobré cesty. V zimě perfektně udržované. Chce to jen více času na jízdu cca 6-7 hodin v létě. S dobrým autem však budete mít krásný pocit z jízdy horskou krajinou.
  • 00 Reagovat !

foto

13.10.98  13:46

« Coupe

406 je krásné vozidlo. Stylové elegantní tvary. Ovšem nejlepší z řady je kupátko, to je proste nadhera. Oproti tomu, kombik bych podle vzhledu radil vice za sedan.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.10.98  13:43

« Re: pampalini

Mám rok staré auto. Jezdím do jednoho servisu. Jsem velice spokojen. Vždy mi vyšli vstříc. Jednou jsem potřeboval náhradní díl, který nebyl na skladě. Po čtyřech dnech jsem měl telefonát, že ND již od výrobce dorazil a že auto mohu přistavit do opravy. Oprava proběhla na počkání. Příjemní lidé, dobré vystupování, čistota servisu atd. (To je Citroen)
  • 00 Reagovat !

foto

13.10.98  13:41

« pripominka

Podle meho nazoru je reloadovani stranky pri cteni prispevku prilis caste. Stacilo by to snad i 2x az 3x mene casto.
    Osobne si ale myslim, ze by to stacilo ponechat na manualnim reloadu.
    Jestli to jde nejak rozumne ovlivnit u mne na pocitaci, tak o tom ale nevim.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.10.98  13:33

« Re: Už jsem se rozhodl

Pěkné auto. Přeji šťastnou cestu.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.10.98  13:32

« Re: Pat, automobilove stranky

Asi pred rokem a pul jsem delal na sve stredni skole takovou sbirku netovych adres vyrobcu nejruznejsich aut, tak se tam podivejte. Nevim ale, jak dlouho tam ta stranka jeste bude a take tam je par chybicek.
    Adresa je docela dlouha:
    [odkaz]
  • 00 Reagovat !

foto

13.10.98  13:32

« Jaký máte názor na toto auto

Je to malé velké auto. Nízká spotřeba do 5l/100km Výborné jízdní vlastnosti, dobrá akcelerace, lehká ovladatelnost, poměrně velký výkon motoru nba tak malé auto.
  • « 00 Reagovat !

foto

13.10.98  13:24

« Re: jivo

Ja jsem teda taky hosik z Prahy, ale naopak mam nejhorsi zkusenost s ridici z tzv. "vidlakova", kteri ani v cca 19:00 nerozsviti svetla, protoze by se jim vic vybijela baterka, to ze v noci nesviti dalkovejma a ty je pak na posledni chvili üvidis a nechtene oslnis, to je uz vec jina. Na to jsem si uz zvykl....
  • « 00 Reagovat !

foto

13.10.98  13:08

« Re: Má už někdo skušenosti ?

Kdybych uvazoval o naftove verzi, koupil bych asi 5dv. 206ku za 349 tis (3D je asi za 329). Nejlevnejsi naft. Felicie je za 272 000, jestli se nepletu, Peugeot má silnejsi motor, lepsi vybavu, design, sirsi gumy, nastavitelnou sedacku ridice a volant s airbagem, zase ale o neco malo mensi kufr (asi o 40 l). Mel jsem moznost projet si 206ku a jela pekne. Max. rychlost ma taky vyssi.
    Co teprve pak verze s turbem, planovana pry na brezen...
  • 00 Reagovat !

foto

13.10.98  12:45

« anonym

I když je Schummi nejlepší řidič, tak mu to vůbec nepřeju. Nemá cenu se dál k němu vyjadřovat.
    Ferrari je momentálně dobrý auto, tomu bych to přál, ale s jiným jezdcem, jen ne s frickem.
    Takže musí vyhrát Haki. Škoda, že Coulthard je tak bodově daleko. A pak věčná škoda Hilla. že přestoupil.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…