Příspěvky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Nezařazené
« ABS ano nebo ne ?
Myslíte si, že je ABS nezbytné u aut třídy Oktávie ? Pokud ano, tak proč jej už výrobce nenabízí ve standardní výbavě ?
Není věc nutnosti existence ABS jenon zbytečně medializována? Všichni víme, že ABS prodlužuje brzdnou dráhu na suchu, a to je 85 % případů nutného brzdění, a na ledě vám stejně ABS nepomůže.
Mirek -
« Re: Opravy dálnic a plynulost silničního provozu
Mám podobnou zkušenost. Proto jezdím Ostrava-Praha směrem na Svitavy a Hradec Králové. Někdy jezdím vrchem přes Jeseníky a Šumperk - je tam krásná příroda a dobré cesty. V zimě perfektně udržované. Chce to jen více času na jízdu cca 6-7 hodin v létě. S dobrým autem však budete mít krásný pocit z jízdy horskou krajinou. -
« Re: pampalini
Mám rok staré auto. Jezdím do jednoho servisu. Jsem velice spokojen. Vždy mi vyšli vstříc. Jednou jsem potřeboval náhradní díl, který nebyl na skladě. Po čtyřech dnech jsem měl telefonát, že ND již od výrobce dorazil a že auto mohu přistavit do opravy. Oprava proběhla na počkání. Příjemní lidé, dobré vystupování, čistota servisu atd. (To je Citroen) -
« pripominka
Podle meho nazoru je reloadovani stranky pri cteni prispevku prilis caste. Stacilo by to snad i 2x az 3x mene casto.
Osobne si ale myslim, ze by to stacilo ponechat na manualnim reloadu.
Jestli to jde nejak rozumne ovlivnit u mne na pocitaci, tak o tom ale nevim. -
« Re: jivo
Ja jsem teda taky hosik z Prahy, ale naopak mam nejhorsi zkusenost s ridici z tzv. "vidlakova", kteri ani v cca 19:00 nerozsviti svetla, protoze by se jim vic vybijela baterka, to ze v noci nesviti dalkovejma a ty je pak na posledni chvili üvidis a nechtene oslnis, to je uz vec jina. Na to jsem si uz zvykl.... -
« Re: Má už někdo skušenosti ?
Kdybych uvazoval o naftove verzi, koupil bych asi 5dv. 206ku za 349 tis (3D je asi za 329). Nejlevnejsi naft. Felicie je za 272 000, jestli se nepletu, Peugeot má silnejsi motor, lepsi vybavu, design, sirsi gumy, nastavitelnou sedacku ridice a volant s airbagem, zase ale o neco malo mensi kufr (asi o 40 l). Mel jsem moznost projet si 206ku a jela pekne. Max. rychlost ma taky vyssi.
Co teprve pak verze s turbem, planovana pry na brezen... -
« anonym
I když je Schummi nejlepší řidič, tak mu to vůbec nepřeju. Nemá cenu se dál k němu vyjadřovat.
Ferrari je momentálně dobrý auto, tomu bych to přál, ale s jiným jezdcem, jen ne s frickem.
Takže musí vyhrát Haki. Škoda, že Coulthard je tak bodově daleko. A pak věčná škoda Hilla. že přestoupil.