Příspěvky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Nezařazené
« Re: ...jo, jóó, svatá pravda !
Bavoráci jsou skvělí , ale já dávám přednost vyspělé technologii a kvalitě zpracování. Za těchto podmínek proto musím vyzdvihnout japonské automobilky Hondu, Toyotu ad.. Ani němci jim nemohou konkurovat. V Japonsku jsou zkrátka mnohem dál.
Je to pouze můj názor.
Mějte se.
JardaBar
« Honda servis u Rozvadovské spojky
Měl jsem u své Hondy Civic 1.5 (r.90) problém s rozvody. Za studena bylo z motoru slyšet nepříjemné řachtání asi v 2000 otáčkách. Ve výše jmenovaném bazaru (já ho pojmenoval "U dvou bratrů") pánové na příjmu nevěděli ani jak otevřít kapotu, když se jim to podařilo tak zase hledali kde by se mohl přidávat plyn. To už jsem jim musel ukázat. Nic neslyšeli. Pak přišel technik a řekl, že by to v rozvodech mohlo být, ale nebyl si jist zda-li jsou v motoru zdvihátka nebo by stačilo nastavit ventilovou vůli šroubkem (systém ještě ze škodovek 120). Tak jsem se raději rozloučil a navštívil jsem servis Honda u nem. v Motole (ul. Za opravnou). Přístup zdejších techniků byl naprosto profesionální, zjistili, že bylo pouze něco povoleného v rozvodech a závadu jsem měl do druhého dne opravenou.
Tak pozor na "autorizovaný" :-) servis Honda u Rozvadovské spojky. Myslím, že to byl autosalon Mercedes bratrů Helbigů. Asi Hondu ještě neviděli. :-)
Mějte se. -
« ...jo, jóó, svatá pravda !
Zcela určitě se najde mnoho lidí, kteří mi to budou vyvracet, ale já si stejně myslím, že BMW je prostě BEST of BEST ! Abych jen tak nekecal, jeden demonstrativní příklad za všechny. Vezměme v úvahu dva vozy - a to BMW 325i coupe (r. výroby např 92) a Mercedes CLK 230 Kompresor (r. výroby 98) a srovnejme si alespoň jejich jízdní výkony. Dojdeme k závěru, že jsou téměr identické, ba snad BMW je na tom i dokoce o něco lépé. Druhá stránka věci je chování auta při jízdě. Ti, co již obě auta řídili mi dají za pravdu, že BMW je sportovec tělem i duší, zato Mercedes jen tělem. A tak bych mohl pokračovat dál a dál... Pokud Vám toto nestačilo nebo máte i jiné výtky, budu se těšit...///M 3. -
« Potrebuji BMW!!!
Svezl jsem se nedavno v novem BMW 328i a okamzite jsem po tom aute zatouzil. Nemate nekdo prebitecnych 1,5 mil. Kc. Udelali byste mi radost. Pokud se nekdo ozve, tak dam vedet, na jakou adresu, prip. cislo uctu mi ty prachy muzete poslat. Predem diky.
Vas
Neznami -
« Re: ABS ano nebo ne ?
Podle me je na ABS nejdulezitejsi to, ze si auto i pri prudkem brzdeni zachovava riditelnost a nejede jako sanky nekontrolovane tim smerem, jakym jelo tesne pred zablokovanim kol. A to je prece dulezitejsi nez o neco malo delsi brzdna draha. Nebo ne? -
« Re: U* jsem se rozhodl
Pepo, gratuluju a tak trochu zavidim, nejen Tobe ale i vam vsem, kteri si muzete takovou nadheru koupit, momentalne jsem dlouhodobe v americe a neco takoveho tady nesezenu. Nebo nevite nekdo nahodou, jestli se Peugeot nerozhodl vratit se na severoamericky trh? -
« Re: Antiradary
Zajímalo by mě podstatně více informací o antiradaru, který vlastníte, jaké s ním máte problémy, jak moc včas to reaguje na volné silnici, na dálnici, jestli to má falešné poplachy ve městě, atd... Budu velmi rád pokud mi odpovíte. Za Váš čas děkuji. Pavel -
« Re: ABS ano nebo ne ?
ABS sice nepatrně prodlužuje brzdnou dráhu na suchu, ale až při maximálním brždění a to ještě u těch starších typů ABS. Záleží totiž na vyladění, ale samozřejmě to je problém automobilky. Ve všech ostatních případech je ABS velice prospěšné, mimo jiné i proto, že na mokru si téměř vůbec nemusíte dělat těžkou hlavu s tím, jak moc na to dupnete, pochopitelně když se to přežene třeba v utahovačce , tak Vám nepomůže ani ďábel. Ale jinak je to super věc a v každým případě by to mělo být už i v autech střední třídy. To že to výrobce nenabízí ve standartu je podle mě velká chyba. -
« Re: Jordany
Je sice pravda, ze Jordanum to ze zacatku sezony
moc nejelo, ale moc jim preju, aby se dostali pred
bennetony, a Daymon je samozrejme muj favorit!!
i kdyz nema sanci na lepsi vysledek, a tak to preju Mikovi, protoze, jak sem uz mockrat slysel, schumi je votporny stary prase a slizoun / tudiz
mclaren do toho!!!