Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Nezařazené
-
« Re: Megane versus Focus
S novým dieslem zkušenost nemám, ale já mám Mondeo TD, mám na něm necelých 80 tisíc najeto a nemůžu si stěžovat. Spotřeba je teda o něco větší než třeba TDI od VW ale je srovnatelná se spotřebou TD v Laguně, nebo TD v Peugeotech.
Já už teda na Focus začínám šetřit :-) -
« Re: 206 + clio
jo clio V6 vypada pekne vydel sem ho na fotce, ale taky bude pekne drahy, a to tak ze moc:)),tak stredni trida, tim chci rict ze bych radsi koupil neco vykonyho ale starsiho, napr BMW M3 nebo tak, jinak tu stredni tridu nebo nejakou ameriku, mimochodem tady sou predrazeny jako prase, napr. corvetta stoji jen 38 tis. dolaru, starsi generace(bez urazky) se je bojej koupit,nahradni dily atd. ale vsechno de sehnat, pro Pepu, kup Peugota 206 nebo neco jetyho, ale doporucuju od oficialniho dovozce, auto je proklepli atd., no nic kdyztak odepiste -
« Re: Megane versus Focus
Motory... no, me zajima spis diesel..
a ten stoji u Fordu fuckt za h***o - chvili jsem s
tim jezdil. Renaulty mame v pribuzenstvu tri, vsechny D nebo TD, od 100 000 do 450 000 km, a vsechny slapou bajecne...
Co se tyce benzinovych, myslim, ze Renault svuj vyvojovy potencial dostatecne dokazal v F1 (92-97)
Sam jsem ale jel jen v novem 3,0 a ten je podle me
ok (Laguna, 140 kW, 24v). U Fordu jsem jel scorpiem 2,9 ghia, a nic moc... ono ten pohon zadnich kol..... Co se mne tyce, beru rozhodne RENAULT
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!