Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Nezařazené

• 00 Reagovat !

foto

14.10.98  14:37

« Pokuta za rychlou jízdu

Je důkazem o překročení povolené rychlosti radarová fotografie vytištěná na jehličkové tiskárně? Podle mne ne. Takovýchto fotografií různých aut si mohu udělat kolik jen budu chtít. Co vy na to?
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.98  14:28

« Re: Megane versus Focus

S novým dieslem zkušenost nemám, ale já mám Mondeo TD, mám na něm necelých 80 tisíc najeto a nemůžu si stěžovat. Spotřeba je teda o něco větší než třeba TDI od VW ale je srovnatelná se spotřebou TD v Laguně, nebo TD v Peugeotech.
    Já už teda na Focus začínám šetřit :-)
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.98  14:25

« Re: 206 + clio

jo clio V6 vypada pekne vydel sem ho na fotce, ale taky bude pekne drahy, a to tak ze moc:)),tak stredni trida, tim chci rict ze bych radsi koupil neco vykonyho ale starsiho, napr BMW M3 nebo tak, jinak tu stredni tridu nebo nejakou ameriku, mimochodem tady sou predrazeny jako prase, napr. corvetta stoji jen 38 tis. dolaru, starsi generace(bez urazky) se je bojej koupit,nahradni dily atd. ale vsechno de sehnat, pro Pepu, kup Peugota 206 nebo neco jetyho, ale doporucuju od oficialniho dovozce, auto je proklepli atd., no nic kdyztak odepiste
  • 00 Reagovat !

foto

14.10.98  14:24

« Rada pro Pepu

Pepo, z 12.10.1998, neblbni a vyřeš to projednou navždy ! Nekupuj 206, ale kup si levné a dobré Punto !
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.98  14:12

« Re: odpoved na bezpecnost

Proč je lepší. Já tomu prostě nevěřím. Jaká je ekonomická návratnost? atd. atd. ..
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.98  14:06

« Re: Bude to jeątě sranda

Ten stop go to bylo tedy pekne ku...vstvo, no ale co zrobis.
  • 00 Reagovat !

foto

14.10.98  14:05

« Ferrari

Bez Schumachera by se nedalo na tu F1 vubec divat.
    Titul by mel ziskat ten, kdo jezdi nejlepe.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.98  14:02

« Re: nekde na webu?

Zkuste www.mvcr.cz
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.98  14:01

« Re: reload

OK, automaticky reload je zrusen.
    Diky za pripominku.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.98  13:59

« Re: reload

Budiž prosby vyslyšeny - manuální reload je zde ! Diky za pripominku. Ten automat byl opravdu na nic. Ondra
  • 00 Reagovat !

foto

14.10.98  13:56

« Botička

Musím platit poplatek za nasazení a odtranění botičky, když jsem si tuto službu neobjednal?
  • 00 Reagovat !

foto

14.10.98  13:51

« Reload

Možná by mohl být manuální reload i na hlavní stránce Motor Cafe.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.98  13:45

« Re: testy

Mohu potvrdit, že Citroen je opravdu skvělá značka a mrzí mně, že na stránkách AUTO.CZ nebylo o Citroenu téměř nic. Dlouho jsem váhal zda koupit Renault Cango nebo Citroen Berlingo. Nakonec zvítězila úplně jiná kategotrie - Citroen Saxo 1.4i SX.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.98  13:25

« Re: Maro

NE
  • 00 Reagovat !

foto

14.10.98  13:24

« SUPER

TA OKTAVKA JE BOMBA
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.98  13:22

« Re: Megane versus Focus

Motory... no, me zajima spis diesel..
    a ten stoji u Fordu fuckt za h***o - chvili jsem s
    tim jezdil. Renaulty mame v pribuzenstvu tri, vsechny D nebo TD, od 100 000 do 450 000 km, a vsechny slapou bajecne...
    Co se tyce benzinovych, myslim, ze Renault svuj vyvojovy potencial dostatecne dokazal v F1 (92-97)
    Sam jsem ale jel jen v novem 3,0 a ten je podle me
    ok (Laguna, 140 kW, 24v). U Fordu jsem jel scorpiem 2,9 ghia, a nic moc... ono ten pohon zadnich kol..... Co se mne tyce, beru rozhodne RENAULT
  • 00 Reagovat !

foto

14.10.98  13:22

« SUPER

• « 00 Reagovat !

foto

14.10.98  13:11

auta jsou bezpecna, pokud si to ovsem nemontujete nekde na parkovišti sami. Já mám plyn na 31 (!) let staré škodovce a je to bezpečnější než benál. Taky mi to dělala pořádná firma. Plyn je prostě lepší.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.98  13:10

• « 00 Reagovat !

foto

14.10.98  13:05

« Re: Same haluze, majstrom budem ja..

A to jako kdo ????
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…