Příspěvky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Nezařazené
« Pozdrav z SK
Zdravím českých priateľov. Pokiaľ Vám teda páni môžem do toho hovoriť, dovoľte mi jednu poznámku. Ak sa ku Vám dovážajú také isté autá ako na Slovensko (o čom som presvedčený), tak vôbec nechápem porovnávanie japonského Hi-Tech s tým z Mníchova. Ak o tom niekto pochybuje, pomôže mu len jedna vec. Nech sa niekde dostane ku novej trojke, najskôr sa dobre pozrie, nasadne, natočí motor a vystúpi aspoň o 20 km ďalej. Neverím tomu, že existuje človek, ktorý by potom chcel pokračovať v nejakom japonskom aute. ...alebo talianskom, alebo francúzskom, alebo v nejakom inom. Majte sa čo najlepšie. GOLI
PS: Nemám nič proti japonským, talianskym, francúzskym, alebo iným autám (taká 156!!!)
« Dobry
Podle poslednich recenzi, ktere jsem na S cetl a podle obrazku to vypada na velice pekme auto te nejvissi kategorie. Pokud by se podarili vylepsit nedostatky stareho S jako spatna manevrovatelnost, mohlo by se stat spickou ve sve tride s velkym naskokem. Zajimava bude taky cena. -
« Re: Kauza p. Říha...
Cau Pavco,
ja samozrejme nechci snizovat tvuj usudek na vecnost komentaru pana Pechaka, ale tusim, ze i ty jsi pravidelnym ctenarem F1News a vis o teto problematice urcite vic nez tento jinak sympaticky pan s nesporne velice podmanivym hlasem.
Samozrejme nikdo z nas nema patent na rozum, ale myslim, ze prace pro media vyzaduje opravdu vic, nez jen dobry hlas.
Chtel bych Ti doporucit prime prenosy na ORF 1, ktere komentuje Heinz Prueller. Samozrejme pokud jsi v dosahu vysilacu nebo mas tuto stanici na kabelu. Opravdu Ti mohu zarucit "profesionalni" (ty uvozovky jsou tam kvuli memu nazoru na slovo profesional) uroven komentare.
Preji prijemnou zabavu -
« Buďme slušní
Motoristé, buďme na těchto stránkách (i mimo ně) slušní a nepoužívejme vulgární slova. Hovorová řeč je O.K., ale slova typu * se opravdu nehodí, děkuji Vám.
K tématu : Už se těším na Focuse, protože mám celkem hodně najeto na Méganovi a poruchy jsou pro něj denním chlebem ! -
« Pribram v CT
Honzo, jsi mimo mísu. Martin to viděl, takže si
to zkus sehnat na videu, podivat se na reprizu,
nebo mi zavolej. Ta uvodni stranka na sajtu neni
ze srandy. Ber to tak, že ze závodů tam nebylo
vůbec NIC ! S Dolejšem jsem dneska mluvil telefonicky, ti naštěstí něco natočili, takže
aspoň v Auto-Moto Revue něco bude. Jsem zvědavý,
kam to až dojde.
« Krok kupředu
Nedávno jsem měl moľnost svést se s Cliem II, 1.2 a byl jsem velmi mile překvapen. Znám fr. auta a jejich neduhy, hlavě pak různé pazvuky vycházející z palubovek, dílenské zpracování atd. Clio II je snad první Renault, který se přiblíľil německé solidnosti. Ikdyľ plasty palubovky nového Clia působí pověkud nudně, nelze ji nic vytknout. Nic nerinci a to ani na těch nejhorąích silnicích. Ani od zavěąení nedocházejí ľádné pazvuky. Motor je perfektně odhlučněn. Samozřejmě ľe od těch 110 uľ je hluku trochu víc, ale v této kategorii prostě velmi dobře. No prostě je to takový pěkný malý baculík. Líbí se mi hodně. -
« Re: CT
Reportaz CT jsem sice nevidel, nicmene predpokladam, ze se v ni urcite objevil modry Nissan Almera s nejakym panem Dolejsem za volantem :-))) Inu, sponzory nejak shanet musime...
Jinak rally jako takova byla dobre jezdecky obsazena, trat byla asi standardni, poradatele silne podprumerni - letos asi nejhorsi. Tot muj soukromy nazor.