Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Nezařazené

• « 00 Reagovat !

foto

15.10.98  09:59

« Re: odpoved na bezpecnost

Jak jako proc je lepsi??? No proste je levnejsi. Ja mam plyn v aute Ford SIERRA (1,8 - karburator)uz dva roky. Spotreba je kolem 10l plynu (jezdim denne a po dalnici a mam rad sviznou jizdu), coz pri prumerne cene 10,50 Kc/l je 1,05 Kc na kilometr (upozornuji ze pri opravdu setrne jizde umim jezdit i za 8l a s benzinem sem jezdil tak v prumeru za 9l ale i za 12l). Prestavba v soucasne dobe stoji cca 14 000Kc - 25 000Kc, podle toho do jakeho auta a jaky typ zarizení. No a navratnost takovyho podniku si muze spocitat kazdy sam.... . A zkusenosti s plynem - prozatim kladne, neni to sice stejny jako benzin, auto je o trochu linejsi, musi se trochu vice vytacet, ale zase ty navstevy u pumpy - ty mi to vynahrazuji.... Ja si myslim, ze do novyho auta davat plyn neni moc dobry, ale u tech starsich je to proste parada..
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.98  09:56

« Re: jivo

no já nejsem s Prahy, ale TY jsi mě fakt rozesmál jaký opotřebení žárovkek co je to za blbost. Já bych to uzákonil. Až to do tebe někdo nakouří jenom proto-že tě přehlídl /i když za to mohl třeba i on/ tak mu můžeš pak říct, že jsi spořivej a že ti to rozbytý auto vůbec nevadí protože jsi ušetřil 100,-Kč za žárovky. Proboha probuď seeeeeeeee.
  • 00 Reagovat !

foto

15.10.98  09:55

« Citroen

Proč se nikdo nechce bavit o Citroenu? Já si své 5dv. SAXO 1.4i nemůžu vynachválit.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.98  09:40

« Re: Natural 95, nebo 98?

Pojede to o chlup lépe, nic víc. S těmi hlavami je to nesmsl. Povoluje-li to výrobce není problém.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.98  09:39

« Re: * off Schuni

šumi to ani vyhrát nemůže protože já tam jedu s připínáčkama :-))) a tomu frickovy je tam nahážu
    :-)))
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.98  09:38

« Re: Krok kupředu

No nevim, odborny tisk i sam Renault rika ze tomu věnovali velikou pozornost, a to proto, ľe z těchto problému byli známi.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.98  09:01

« Re: Natural 95, nebo 98?

Nevím přesně, ale slyšel jsem o případu, kdy se kolegovi propálily u karburátorové škodovky hlavy u válců v důsledku používání více oktanového benzínu. nevím jestli nekecá, jak jsem koupil, tak prodávám. Zdravím. Mirek
  • 00 Reagovat !

foto

15.10.98  08:59

« Bez nadpisu

Výborný, hned k dispozici, zkrátka super !!!!
  • 00 Reagovat !

foto

15.10.98  08:47

« Civic

Honda Civic s motorem "jenom" 1.4 a vykon 90k. To byla ve sve dobe naprosta bomba, pri prumerne spotrebe kolem 6,5 litru. Honda ma nejlepsi motory na svete.....
  • 00 Reagovat !

foto

15.10.98  07:29

« Zkušenosti

Přeji dobrý den.
    Může někdo z praxe informovat o čemkoli, co se týká kvality a spolehlivosti vozu SEAT CORDOBA ??
    Předem děkuji za Vaše názory.
  • 00 Reagovat !

foto

15.10.98  07:11

« Bez nadpisu

Jnom si srovnejte testy Hondy Civic Aerodeck a Felicie kombi v testu ,ktery probehl na strankach Auto.cz.To je smesne jak si cesky narod dokaze porad lhat do kapsy jak je ta Skodovka dobre auto.Mam moznost jezdit obema vozy ale srovnat se to neda.Nebudu uz vice hanit ceskou znacku,ale prectete si ty testy a udelejte si obrazek sami.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.98  06:57

« Re: 206 + clio

V roce 1999 má mít 206 další motory a to
    2.0 HDI /turbodiesel,common rail/ se sníženým výkonem na 90 PS, dále 2.0 16V s laděným motorem na 148 PS a V6 24V /mimochodem stejný motor jako v Cliu/. Seriová verze má 197 PS, otázka je jestli bodou obě značky verze V6 do ČR dovážet. To samé platí o verzi 20/srdičko/ cabrio.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.98  03:48

« Monte Carlo

Jestli me vezmete, tak i ja uvazuji o vyletu.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.98  02:56

« Re: BMW je bůh...

Moc bych ti to nepral. M5 jsem mel presne 20 dni a odesel u ni motor. Samozrejme ze nebyla nova(r.v.1992, ale myslel jsem ze ten motor vydrzi vic nez 110.000 km. V servisu me prekvapily, ze pry pri dobrem zachazeni maximalne 150.000 km. Jinak to tech 20 dnu jezdilo docela dobre, ale na "sportovni" auto je to moc tezky a neobratny. Doporucuju spis M3. Jinak ja uz BMW tak rad nemam. Radsi pujdu do Maserati. I kdyz je to italsky a spousta lidi tomu neveri. Ale podle informaci ze svetovych casopisu jsou na tom italove po strance techniky motoru a podvozku mnohem dal nez nemci. Az se presvedcim o opaku dam vedet.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.98  02:39

« Re: * off Schuni

Co je to za KIDY !? Od kdy se brzdi za prudkeho deste a pri mizerne viditelnosti na vyjezdu ze zatacky ??? To muze udelat jenom *, nebo nekdo s umyslem skodit ! Shumi je dobytek, ale v tomhle vyjimecne nejel. Mam z toho zavodu zaznam a tam je to dost jasny. Vyhnout se mohl jen zazrakem a ten se nestal. Proste jenom precenil jezdecke kvality Coultharda.
  • 00 Reagovat !

foto

14.10.98  21:51

« Udrzi se Sainz?

Co myslite, kdo bude letos mistrem? A kdo vyhraje pohar konstrukteru?
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.98  21:19

« Re: Myslíte si , že 4WD je nejlepší ?

To je fakt.Prošel jsem od Š 100,120 a Favorit,ale naučit se jezdit s 4WD trvá od 1-10.000 km.Ne proto,že je to horší ovládání,ale proto,že během této doby člověk zjistí,že se dá jezdit s tímto lépe a bezpečněji skoro na jakémkoli povrchu a za počasí.Když jsem si do toho sedl poprvé,chvíli mi trvalo než jsem zapomněl(spíš uvědomil),že nejezdím ve dvoukolce.Pak už to byla věc.Ty jízdní zážitky se pak už ani nedají říci.
  • « 00 Reagovat !

foto

14.10.98  21:08

« Re: Myslíte si , že 4WD je nejlepší ?

Podle mne jsou auta 4WD pro vyzrale ridice. Vseobecne se rika, ze by mel takovy ridic nejprve umet jezdit s nahonem jedne napravy a to jak predni tak zadni a pak teprve full time. Jinak je to sqvela vec. Uz dobre 4 roky touzim po takovem auticku.
  • 00 Reagovat !

foto

14.10.98  20:57

« Natural 95, nebo 98?

Hezky den, chtel bych se zeptat, jestli nevi nekdo jestli se neco zlepsi na motoru Feldy 1,3 MPI kdyz se tam da misto 95 oktanu 98?? Nekdo rika, ze to na to vubec nema vliv, nekdo rika, ze motor je trouchu silnejsi... co vy na to?? dik
  • 00 Reagovat !

foto

14.10.98  20:33

« Myslíte si , že 4WD je nejlepší ?

Myslím,že auta s pohonem 4WD jsou opravdu dobrá,neli nejlepší.Byl bych rád,kdyby se tady vysvětlilo těm co je nemají o co vlastně přicházejí,nebo jak si je pořídit,či poradit.Já osobně mám možnost jezdit buď v SUBARU
    Imreza 2,0 ;nebo SUBARU Legacy 2,0 či SUBARU Forester 2,0 .Vše stálý pohon 4WD.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…