Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Nezařazené
-
« Re: odpoved na bezpecnost
Jak jako proc je lepsi??? No proste je levnejsi. Ja mam plyn v aute Ford SIERRA (1,8 - karburator)uz dva roky. Spotreba je kolem 10l plynu (jezdim denne a po dalnici a mam rad sviznou jizdu), coz pri prumerne cene 10,50 Kc/l je 1,05 Kc na kilometr (upozornuji ze pri opravdu setrne jizde umim jezdit i za 8l a s benzinem sem jezdil tak v prumeru za 9l ale i za 12l). Prestavba v soucasne dobe stoji cca 14 000Kc - 25 000Kc, podle toho do jakeho auta a jaky typ zarizení. No a navratnost takovyho podniku si muze spocitat kazdy sam.... . A zkusenosti s plynem - prozatim kladne, neni to sice stejny jako benzin, auto je o trochu linejsi, musi se trochu vice vytacet, ale zase ty navstevy u pumpy - ty mi to vynahrazuji.... Ja si myslim, ze do novyho auta davat plyn neni moc dobry, ale u tech starsich je to proste parada.. -
« Re: jivo
no já nejsem s Prahy, ale TY jsi mě fakt rozesmál jaký opotřebení žárovkek co je to za blbost. Já bych to uzákonil. Až to do tebe někdo nakouří jenom proto-že tě přehlídl /i když za to mohl třeba i on/ tak mu můžeš pak říct, že jsi spořivej a že ti to rozbytý auto vůbec nevadí protože jsi ušetřil 100,-Kč za žárovky. Proboha probuď seeeeeeeee. -
« Bez nadpisu
Jnom si srovnejte testy Hondy Civic Aerodeck a Felicie kombi v testu ,ktery probehl na strankach Auto.cz.To je smesne jak si cesky narod dokaze porad lhat do kapsy jak je ta Skodovka dobre auto.Mam moznost jezdit obema vozy ale srovnat se to neda.Nebudu uz vice hanit ceskou znacku,ale prectete si ty testy a udelejte si obrazek sami. -
« Re: 206 + clio
V roce 1999 má mít 206 další motory a to
2.0 HDI /turbodiesel,common rail/ se sníženým výkonem na 90 PS, dále 2.0 16V s laděným motorem na 148 PS a V6 24V /mimochodem stejný motor jako v Cliu/. Seriová verze má 197 PS, otázka je jestli bodou obě značky verze V6 do ČR dovážet. To samé platí o verzi 20/srdičko/ cabrio. -
« Re: BMW je bůh...
Moc bych ti to nepral. M5 jsem mel presne 20 dni a odesel u ni motor. Samozrejme ze nebyla nova(r.v.1992, ale myslel jsem ze ten motor vydrzi vic nez 110.000 km. V servisu me prekvapily, ze pry pri dobrem zachazeni maximalne 150.000 km. Jinak to tech 20 dnu jezdilo docela dobre, ale na "sportovni" auto je to moc tezky a neobratny. Doporucuju spis M3. Jinak ja uz BMW tak rad nemam. Radsi pujdu do Maserati. I kdyz je to italsky a spousta lidi tomu neveri. Ale podle informaci ze svetovych casopisu jsou na tom italove po strance techniky motoru a podvozku mnohem dal nez nemci. Az se presvedcim o opaku dam vedet. -
« Re: * off Schuni
Co je to za KIDY !? Od kdy se brzdi za prudkeho deste a pri mizerne viditelnosti na vyjezdu ze zatacky ??? To muze udelat jenom *, nebo nekdo s umyslem skodit ! Shumi je dobytek, ale v tomhle vyjimecne nejel. Mam z toho zavodu zaznam a tam je to dost jasny. Vyhnout se mohl jen zazrakem a ten se nestal. Proste jenom precenil jezdecke kvality Coultharda. -
« Re: Myslíte si , že 4WD je nejlepší ?
To je fakt.Prošel jsem od Š 100,120 a Favorit,ale naučit se jezdit s 4WD trvá od 1-10.000 km.Ne proto,že je to horší ovládání,ale proto,že během této doby člověk zjistí,že se dá jezdit s tímto lépe a bezpečněji skoro na jakémkoli povrchu a za počasí.Když jsem si do toho sedl poprvé,chvíli mi trvalo než jsem zapomněl(spíš uvědomil),že nejezdím ve dvoukolce.Pak už to byla věc.Ty jízdní zážitky se pak už ani nedají říci. -
« Re: Myslíte si , že 4WD je nejlepší ?
Podle mne jsou auta 4WD pro vyzrale ridice. Vseobecne se rika, ze by mel takovy ridic nejprve umet jezdit s nahonem jedne napravy a to jak predni tak zadni a pak teprve full time. Jinak je to sqvela vec. Uz dobre 4 roky touzim po takovem auticku. -
« Myslíte si , že 4WD je nejlepší ?
Myslím,že auta s pohonem 4WD jsou opravdu dobrá,neli nejlepší.Byl bych rád,kdyby se tady vysvětlilo těm co je nemají o co vlastně přicházejí,nebo jak si je pořídit,či poradit.Já osobně mám možnost jezdit buď v SUBARU
Imreza 2,0 ;nebo SUBARU Legacy 2,0 či SUBARU Forester 2,0 .Vše stálý pohon 4WD.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!