Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Nezařazené

• « 00 Reagovat !

foto

15.10.98  13:08

« Re: Jaký máte názor na toto auto

Udělej např. srovnání Saxo - Felicie a budeš překvapen.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.98  13:07

Zkuste to lépe vysvětlit. Proč máte takovýto názor? Už jste s tím autem někdy jel? Technické parametry (konec roku 1998) při srovnání s jinými vozy ve třídě (konec roku 1998) ukazují na nejvyšší příčku. Snad jen Fiesta je o něco lepší. Je lehké kritizovat, ale pokud kritizujete musíte především zdůraznit, které vlastnosti na tom autě kritizujete a také musíte mít návrh, které auto má kritizované vlastniósti lepší než to, které kritizujete. Zkuste mi na to odpovědět něco rozumného.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.98  13:04

« Re: F.Focus

Musim jenom potvrdit, fordovsky pokus vzmanit se
    z momentalni priserne uniformity vsech aut se mi moc libi a focus je toho dukazem, mne se osobne nejvic libi cougar, a interier v pume je taky skoro perfektni, proste k zulibani!!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.98  12:52

« Re: Natural 95, nebo 98?

mas recht
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.98  12:51

Neco jako trabant pro francouze.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.98  12:49

« Re: Pozdrav z SK

Mozna, ze to BMW se, kterym mam zkusenosti bylo vyrobeny v patek 13. ale po dvou letech provozu se na nem menilo kde co. Prevodovka, loziska v kolech, palubni pociac.... Pokud to takhle pujde dal za prachy na opravach by se dalo koupit urcite neco spolehlivejsiho.
  • 00 Reagovat !

foto

15.10.98  12:45

« burani

na plyn jezdi jenom vesnicani
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.98  12:45

Mohu ti poradit prodej tu sunku pokud ji nekdo bude chtit a kup si AUTO!!!
  • 00 Reagovat !

foto

15.10.98  12:42

« Smrad za plynem

Ok, auta predelany na plyn jsou skvely. Ale vdycky (?) takovy auto poznate po cuchu. Nebo se to tyka jen vadnych systemu? Docela by me zajimalo jek to vypada se spalinama benzin versus plyn.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.98  12:41

« Re: Kauza p. Říha...

Panove jenom kratce,pravidelne sleduji deni ve formuli 1 a jsem rad ze ji zacli vysilat i v nasi televizi ,ne ze by panove komentatori nemeli co zlepsovat,ale kdyz to srovnam s komentatory Tv NOVA (hokej)tak se vlastne nic nedeje.
  • 00 Reagovat !

foto

15.10.98  12:34

« Znackovy servis BMV

Mam primo desive zkusenosti s znackovymi opravami firemniho BMW. Pri vymene oleje monter strhnul zavit na zatce, takze novy olej nevydrzel v aute ani den! Jindy zase zapomeli v servisu vratit do auta rezervu... Take vytrvale opravuji zavadu na elektroinstalaci, ktera se za chvili objevi zase - samozrejme, ze platite pokazde. Podotykam, ze do firmy si nekupujete auto, aby jste kolem nej behali a kontrolovali co kde nejde a spolehate se predevsim na servismany, kteri by to meli preci jen zvladnout lepei. (Jeste asi neobvykla zkusenost: nezazil jsem mene spolehlive auto nez je toto BMW rady 5 koupene v roce 1996, se kterym klidne popojizdi starsi pan po normalnich silnicich. Do oprav se jen letos nastrkalo bratru 100tisic a to se loni menily loziska a prevodovka!)
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.98  12:12

Máte asi pravdu, protože při tankování u Schell v Ostravě na frýdecké ulici jsem skutečně zjistil vodu v benzínu. Motor při volnoběhu chodil nepravidelně a někdy neudržel volnoběžné otáčky. Při kontrole nádrže se skutečně našla voda.
  • 00 Reagovat !

foto

15.10.98  11:52

« Antiradary

jsou v soucasne dobe pomerne spatne fungujici. Reaguji i na mobilni telefony a to mi pripada dost ujety. Navic stoji pomerne hodne penez. POdle me je nejlepsi zpusob jak neplatit pokuty, dojet tam kam mas bez potizi a bezpecne, dodrzovani predpisu. Mozna je to nutne, ale pokud nekdo jezdi jako MAGOR 70 km/hod po vesnicici meste, riskuje, ze se z nej stane zabijak. Maly dite ci duchodci jsou natolik nebezpecni, ze my pripada blaznovstvi takhle jezdit. Neni dulezite dojet nekam o 5 minut driv, ale uzit si tu jizdu a - to muzete i pri pomaljesi jizde ...
  • 00 Reagovat !

foto

15.10.98  11:43

« Sainz !

:-) , vždyť víš že fandím Toyotě, doufejme že to vyjde. Carlose sice nemám moc v lásce jako člověka, ale jako jezdec je skvělý. Ale bude to
    ještě hodně zajímavé.
  • 00 Reagovat !

foto

15.10.98  11:40

« Ja se vam divim,

ze se hadate. Vyhraje ten nejlepsi - jako pokazde ...
  • 00 Reagovat !

foto

15.10.98  11:35

« Monte Carlo

Osobně nevidím problém, musí nás jet aspoň šest,
    s tebou by nás bylo pět. Samozřejmě je nutné
    vědět, jestli teda Carlos může vzít Espace.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.98  11:22

Moje zkušenosti s naturálem 98 jsou následující. Mám auto 16V 1.8l a jediný rozdíl je při použití 98 naturálu v tom, že to o něco málo lépe táhne ve velmi nízkých otáčkách. Osobně si myslím, že pokud někdo nemá tak extrémně citlivé vnímání auta jako já, tak jenstěží pozná, že tam má 98 oktanů, místo 95. Podle mě je podstatně důležitější tankovat kvalitní benzín u značkových čerpadel, protože je veřejným tajemstvím, že čerpadláři naturál (a nejen naturál) pančujou vodou a to v poměru minimálně 10%. Prostě na 1000 litrů benzinu šoupnou do nádrží min 100 litrů vody. Proč? to si lze snadno domyslet. Motoru to sice ublížit nemůže, akorát se Vám pak zdá (a nejen zdá), že Vám to vůbec nejede. To je podle mě hlavní problém. Těším se na Vaše názory.
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.98  10:24

Zdravim. Určitě se v BMW jezdí pěkně, ale sám jsi zmínil trvanlivost motoru, která není vyjímečná. Mám známého, který má Hondu CRX (1,6 r.91) asi 130 koní a má na ní najeto 300 tis. km. BEZ ZÁVADY!!
    Takový motor v Německu vyrobit neumí.JardaBar
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.98  10:24

Zdravim. Určitě se v BMW jezdí pěkně, ale sám jsi zmínil trvanlivost motoru, která není vyjímečná. Mám známého, který má Hondu CRX (r.91) asi 130 koní a má na ní najeto 300 tis. km. BEZ ZÁVADY!!
    Takový motor v německu vyrobit neumí.JardaBar
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.98  10:11

« Re: testy

I když Saxo je trošku menší než Berlas neboli Berlingo je to také bezva autíčko. Váš výběr plně schvaluji a ať Vám dlouho slouží. Jsem ráda, že se najdou v naší republice nadšenci do značky Citroen.
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…