Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Nezařazené
-
« Re: Jaký máte názor na toto auto
Zkuste to lépe vysvětlit. Proč máte takovýto názor? Už jste s tím autem někdy jel? Technické parametry (konec roku 1998) při srovnání s jinými vozy ve třídě (konec roku 1998) ukazují na nejvyšší příčku. Snad jen Fiesta je o něco lepší. Je lehké kritizovat, ale pokud kritizujete musíte především zdůraznit, které vlastnosti na tom autě kritizujete a také musíte mít návrh, které auto má kritizované vlastniósti lepší než to, které kritizujete. Zkuste mi na to odpovědět něco rozumného. -
« Re: Pozdrav z SK
Mozna, ze to BMW se, kterym mam zkusenosti bylo vyrobeny v patek 13. ale po dvou letech provozu se na nem menilo kde co. Prevodovka, loziska v kolech, palubni pociac.... Pokud to takhle pujde dal za prachy na opravach by se dalo koupit urcite neco spolehlivejsiho. -
« Znackovy servis BMV
Mam primo desive zkusenosti s znackovymi opravami firemniho BMW. Pri vymene oleje monter strhnul zavit na zatce, takze novy olej nevydrzel v aute ani den! Jindy zase zapomeli v servisu vratit do auta rezervu... Take vytrvale opravuji zavadu na elektroinstalaci, ktera se za chvili objevi zase - samozrejme, ze platite pokazde. Podotykam, ze do firmy si nekupujete auto, aby jste kolem nej behali a kontrolovali co kde nejde a spolehate se predevsim na servismany, kteri by to meli preci jen zvladnout lepei. (Jeste asi neobvykla zkusenost: nezazil jsem mene spolehlive auto nez je toto BMW rady 5 koupene v roce 1996, se kterym klidne popojizdi starsi pan po normalnich silnicich. Do oprav se jen letos nastrkalo bratru 100tisic a to se loni menily loziska a prevodovka!) -
« Antiradary
jsou v soucasne dobe pomerne spatne fungujici. Reaguji i na mobilni telefony a to mi pripada dost ujety. Navic stoji pomerne hodne penez. POdle me je nejlepsi zpusob jak neplatit pokuty, dojet tam kam mas bez potizi a bezpecne, dodrzovani predpisu. Mozna je to nutne, ale pokud nekdo jezdi jako MAGOR 70 km/hod po vesnicici meste, riskuje, ze se z nej stane zabijak. Maly dite ci duchodci jsou natolik nebezpecni, ze my pripada blaznovstvi takhle jezdit. Neni dulezite dojet nekam o 5 minut driv, ale uzit si tu jizdu a - to muzete i pri pomaljesi jizde ... -
« Re: Natural 95, nebo 98?
Moje zkušenosti s naturálem 98 jsou následující. Mám auto 16V 1.8l a jediný rozdíl je při použití 98 naturálu v tom, že to o něco málo lépe táhne ve velmi nízkých otáčkách. Osobně si myslím, že pokud někdo nemá tak extrémně citlivé vnímání auta jako já, tak jenstěží pozná, že tam má 98 oktanů, místo 95. Podle mě je podstatně důležitější tankovat kvalitní benzín u značkových čerpadel, protože je veřejným tajemstvím, že čerpadláři naturál (a nejen naturál) pančujou vodou a to v poměru minimálně 10%. Prostě na 1000 litrů benzinu šoupnou do nádrží min 100 litrů vody. Proč? to si lze snadno domyslet. Motoru to sice ublížit nemůže, akorát se Vám pak zdá (a nejen zdá), že Vám to vůbec nejede. To je podle mě hlavní problém. Těším se na Vaše názory.
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!