Příspěvky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Nezařazené
« Re: Motory
Souhlasim s tebou. Motory 1.1 a 1.4 jsou velmi slabe. Skutecnost, ze v nabidce Peugeotu chybi 1.6 me neprijemne sokovala. Doufam, ze dovozce Peugeotu jeste prehodnoti sve zamery.
Jinak se mi 206-ka velmi libi, a jsem stale na vazkach, zda pockat az na novou Felicii a pak porovnavat oba vozy. Uvidime. -
« kvalita servisu Skoda
Mas stesti, co se kvality servisu tyka.
Mam Felicii a uz jsem navstivil nekolik znackovych servisu ve Zline, Samohyl Louky, Samohyl Otrokovice, ZlinCar, ale co se kvality odvedene prace tyka, jsme asi polohou stale ny Vychode. Nejvice prodanych aut neznamena nejlepsi servis, to plati zejmena o Samohyl Louky. Tam si uz nenecham opravit ani sroubek.
Znate nekdo nejaky kvalitni servis SKODA ve Zline, pripadne v okrese Zlin? -
« Re: Jaký máte názor na toto auto
Snad moje prirovnani vyznelo pro Vas ponekud
negativne. Proste na zapade auta tohoto typu
berou jako male lidove vozitko, druhe do rodiny
nebo pro studenty. Navic jejich ceny rychle s casem klesaji z duvodu dovozu levnych ojetin ze
Zapadu, takze investice to je prachspatna snad horsi je uz jen do pocitace.
Jinak co se tyce srovnani s Feldou, tak myslim zalezi na motoru a vybave, nelze srovnavat hrusky
a jabka. Do Felicie s motorem 1.6 (stejny vykon jako 1.4 u Citroena, ale pri mensich otackach) se montuje navic seriove posilovac rizeni.
« Re: Megane versus Focus
Nazdar Martine!...Seš na drogách?
Jak můžeš srovnávat úplně novej motor Renault 3,0
se starým Fordem 2,9?
Je jasný že novější motor musí bejt lepší.
Projeď se v novým Mondeu 2,5 GT Plus (125 kw)
a na ňákýho Rencka zapomeneš. Navždycky. -----------------
Ale máš pravdu v tom, že motory Renault byly ve F1 fakt bezkonkurenční. To se jim povedlo. Ale počkejte na Forda za pár let. Určitě bude zase vítězit. -
« Schumacher nebo Hakkinen?
Aby bylo jasno:
Titul preju Hakkinenovi, fricka fuckt nesnášim.
ALE!
1 - Schumacher neměl poruchu od Adelaide, Hakkinen už několikrát
2 - Ferrari se teď zlepšilo jak ....
3 - Goodyeary jsou dost dobrý
4 - A to hlavně - Nezapomněli jste na Eddieho?
Ten jezdí v Suzuce vždycky jako mistr světa:
Hned při debutu (1993) tam dojel 6.
O rok pozdějc (1994) tam byl 5.
Potom (1995) 4.
V 1996 ho sejmul Berger ze 4. místa.
A loni tam dojel 3. (Dost kol byl na 1. místě)
No, uvidíme ... -
« Re: Nazory
Nového Passata má můj tchán a poměrně často se s ním svezu=řídím. Je to tedy to výkonější TDI (110ps). Celkově je to docela dost příjemný auto, podvozek je naladěný trochu tvrději, takže jízda po horších silnicích nic moc, ale to není problém toho auta jako takovýho. Motor má docela slušnej zátah, ale kupodivu je velmi citlivej při rozjezdech, tzn. trošku ho podtočíte a téměř okamžitě a bez jakéhokoli varování se vám odmění tím, že chcípne. To mi trochu dost vadí, ale jde o zvyk. Interiér je sympatický a prostorný, až na pár problémů. Za prvé: vzadu se už člověk se 180cm
normálních proporcí mlátí hlavou o tapecírunk střechy - nic příjemnýho, za druhé: pokud v autě kouříte tak se ihned rozlučte s čistým čalouněním na stropě - strašně rychle se to špiní, tchán ani nikdo jiný z rodiny nekouří a přesto je to po roce provozu děsně špinavý. Co se týče závad byl problém akorát s vrzajícím zavěšením zadního tlumiče, a s takovou kuriozní závadou: utrhla se vložka v katalyzátoru a ucpala potrubí, ale servis to vyřešil k plné spokojenosti tchána s tím, že se jednalo o pár vadných kousků ze začátku výroby. U nyní prodávaných aut už prý toto absolutně nepřipadá v úvahu. Doporučuji Vám navštívit Auto Jarov v Praze, jsou tam fakt profíci a je radost s nima jednat. S pozdravem -
« Ach jo...
Tak nevim, co porad proti VW mate. Musim se pochlubit, ze rodice pred nedavnem koupili Golfa IV tdi, a vubec mi nepripada, ze by treba bylo malo mista vzadu (oproti treba oktavce, kde jsem lizal strop i ja - 173). Ale musim rict, ze nova Bora se mi docela dost libi a hlasoval jsem pro ni o Autoroku.
Zdravicko, chvalim auto.cz, cau