Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Nezařazené
-
« Re:
Nevim jak komfort. O ten mi u auta zas tak nejde (davam prednost pohodlne mekke pokojove sedacce) ale u auta by melo jit hlavne o kvalitni podvozek a pri lonske predvadecce Mercedesu A firma svoji dobrou povest prilis nepotvrdila. Myslim ze by se takove veci tak zvucne znacce nemely stat. BMW by si to urcite nedovolil. -
« Ad 206 1,6
Přátelé toužící po 206 s motorem 1,6 můžu uklidnit, že ani tenhle motor neni žádnej zázrak. Fakt je, že s nim jede 206ka logicky nejlíp ale neni to nic světobornýho, a musim jen dodat, že vim o čem píšu. To, že se k nám nevozí (a asi ani nebude) je otázka toho, že by se u nás našel jen málokdo, kdo by si koupil auto kategroie 206ky za cenu okolo 400 tisíc. Oprostěte se od honby za výkonem a uvažujte racionálnějc, 206ka neni závoďák, je to druhý auto do rodiny (u nás taky i první), ale je furt primárně určený do města. Co se týče motorů, tak ačkoliv neni 1,1 žádnej zázrak, tak v porovnání s porovnatelnejma autama a motorama neni zas až tak špatná. Hůř je na tom 1,4, to se např. s Golfem 1,4 nedá vůbec srovnat. Diesel je docela dobrej. Jinak přeju 206ce hodně zdaru při útoku na vaše peněženky. Ale s titulem Car of the year se může už teď rozloučit. -
« Re: Má už někdo skušenosti ?
No, v ponuke motorov pri modeli 206 sa v SR a CR
Peugeot pekne sekol.
Aspon 1.6-tku mohol pridat. Uz sa neviem dockat
HDicka s 90konmi a velkym krut. momentom.
Inak, 206 je super, len ten spinac varovneho
osvetlenia mohli spravit inac....
-
"-- skrytý --" 15.10.98 20:38
« Bez nadpisu
Myslim si, ze desingn 206-ky je sice bombasticky, ale skoro sa "okuka" a vyjde z mody. Osobne mam radsej konzervativne auta nepodliehajuce mode...
K motorom - co mozeme chciet od Francuzkeho auta? Dizajn, pohodlie, ale rozhodne nie moderne motory (az na diesle), ci spolahlivost (skusenost s Meganom). -
« Re: * off Schuni
Schumi je vybornej pilot, jenze kdyz mu rupne v kouli, tak dela pekny kraviny (Adelaide 94, Jerez 97, Monako 98...). Jakmile se dostane blizko k Mikovi, je schopnej mu provist cokoli. Jestli ho sestreli, pojede dal a vyhraje titul, navrhuju jedinou vec: dozivotni diskvalifikaci, protoze takovyhle prase nema v F1 co delat... Podobny jezdilo F1 donedavna, nastesti uz ji dojezdilo. O kom je rec? No o Sennovi prece! Opet vybornej pilot, ale chorobne ctizadostivej a namyslenej...
Co se tyce letosniho titulu, preju ho Mikovi pochopitelne...
-
« Re: Jaký máte názor na toto auto
Jistě, máte pravdu, že na západě se tyto auta kupují jako "nákupní taška", ale kdo si to u nás může dovolit. Snad jen těch horních 10 000. Co se týká srovnání s Felicií - nechci hanit Felicii, ale jízdní vlastnosti Saxa jsou nesrovnatelně lapší než u Felicie, také kultivovaný chod motoru je u Saxa lepší, o spotřebě ani nemluvě. Není mi dost dobře jasné, proč se o Citroenu hovoří jako o špatném autě. Vlastním Saxo 10 měsíců, mám najeto 40 000 km, mám za sebou dvě garanční prohlídky, nic nevrže ani neskřípe, auto je tiché, tak tiché, že může konkurovat i některým vozům vyšších tříd, auto nepotřebuje absolutně žádnou údržbu jen dolévat benzín.
Mnozí z nás mají zafixováno v paměti, že Citroen = Oltcit. Pravda, to musíme všichni přiznat, že oltcit bylo nepovedené auto. Ale dnešní modely Saxo, Xsara, Berlingo, Xantia - to je úplně o něčem jiném. -
« Jeep
Přivítal bych diskusi o džípech ! Málo o nich
na Vašem serveru píšete, přitom je to velmi atraktivní auto. Těším se velmi na kvalitní recenze z oblasti teréních vozidel.Nás, kteří sledují Váš server (myslím jezdeckou elitu)zajímají džípy a né nějaké ty Dejva. Váš server je vlmi a velmi pěkný. Denně se na něho díváme a věříme, že nám vyjdete vstříc
děkuji
Pavel Svoboda
Bystřice N/P -
« hladam majitele pro vymenu informaci
Predem zdravim majitele techto vozu,
neverim ve velkou uspesnost, teto diskusni skupiny, ponevadz majitelu G40 u nas v republice moc neni, ale rad bych se s nekterymi seznamil pro vymenu zkusenosti. Jinak jsem Mike, vlastnim G40, ktera je k videni na www.geocities.com/MotoCity/Speedway/9548… /> Zde naleznete nekolik rad, tuningu, doporuceni, zkusenosti a fotek o konecne poradnem aute.
Jinak me muzete kontaktovat na adrese campa_g40@hotmail.com
Cau Mike -
« Re: 206 vs felicie
Me se 206-ka take libi. Uvazuji o koupi auta a zrejme pockam na predstaveni nove Felicie, udajna premiera zari 99. V dnesni dobe 206 vs Felicie bych se rozhodl pro 206-ku. Osobne vlastnim Felicii 1.6 a uz uvazuji o vymene. Po 45.000 najetych km se projevuji vlastnosti z Favorita. Vrzani, bouchani, o podvozku nemluve. Jedine motor jeste nepotreboval krome vymeny oleje nic. Holt nemecka kvalita je znat. Z vlastni zkusenosti doporucuji se Skodou najet do 50.000 km, jinak jsou nahradni dily uz velmi drahe. Uz davno neplati, ze na Skodu Felicii jsou ND levnejsi nez na zahranicni. Kdo uz nekdy boural nebo auto neslapalo tak jak ma, vi o cem mluvim. -
« Rada pro koupěchtivé nového Focusu
Rozhodně se musím přidat k těm,co obdivují nový Focus. Mně se rozhodně nejvíc líbí pěti dveřová varianta, zelená barva Juice a elektrony. Prostě super!! Mám malý dodatek a ten se týká začátku výroby, která je jako u všech nových aut problematická. Já osobně bych s koupí počkal tak půl roku až se odstraní všechny počáteční nedostatky a druhá rada: při objednávání u dealera bych trval na tom, že chci auto vyrobené v Německu v závodu v Saarluis a ne ve Valencii ve Španělsku. Rozhodně nejsem žádný germanofil, ale v obou závodech jsem byl a vím o čem mluvím. Prostě Nemci jsou trochu větší puntičkáři než Španělé. Jinak přeji Focusu všechno nejlepší a dobré prodejní výsledky