Příspěvky
Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Nezařazené
« Re: Opravy dálnic a plynulost silničního provozu
Co si myslite o skrtech a ubytku penez v silnicni doprave? Nemela by vlada naopak podporovat nasi infrastrukturu a budovat nove dalnice? Myslim si ze to je dulezite jak z hlediska bezpecnostniho tak i jako podnet k rozvoji nasi ekonomiky. -
Nazdar Vašku.
Taky vlastnim feldu 1.6MPI, a to od 12/96. Nemám s ní žádně problémy, jen mi někdy vrže (píská) přední spolujezdcovo sedadlo. Nemůžu přijít na to, čím to je.
Přestože je to dobré auto, chtěl bych nechat udělat tunning motoru (zvyšení výkonu).
Mělo by to být možné poblíž Ostravy. Nevíš o nějakém servisu nebo firmě?
Díky. -
« Mercedes M-klasse
Tak co říkáte na nový M-ko? Teda, jsem fanda LANDCRUISERu vod Toyoty, a hodně se mi líbí i nový ISUZU a DODGE DURANGO (u nás se neprodávaj a myslím, že je to škoda!!!!), ale musím uznat, že po tom starým a hnusným MERCEDESU G, je M-ko super bomba. Ve stříbrný barvě s rámem .... -
« Re: Autokatalog 1999
Čau FJKIII, tenhle počin, myslim Autokatalog, je docela dobrej nápad, konečně má člověk trošku přehled i o autech u nás docela neznámých. ALE! Mám takovej pocit, že Lexus není divize Hondy, nýbrž Toyoty!!!! A taky, kdyby tam měli dávat všechny odlišný modely pro Severní Ameriku, asi by to nebylo na jeden katalog, ale na celou knihovnu. Na druhou stranu zase některý modely pro Ameriku se mi zdají pěknější než evropské varianty. -
« Motorkař i autař v jedné osobě.
Někteří řidiči aut si dost stěžují na chování nás motorkářů na silnici.
Málo kdo si ale uvědomuje, že nemuže házet všechny do jednoho pytle.
Vždzť bezohledných řidičů aut je snad mnohem více, než bezohledných motorkářů.
A pokud se kolem Vás prořítí někdo na mašině větší rychlostí, neberte to PROSÍM jako bezohlednost.
Chceme se jenom trochu svižněji povozit.
GAS! -
« Re: Jaký máte názor na toto auto
S Citroenem jsem najezdil poměrně mnoho kilometrů a musím říci, že mají opravdu podstatně lepší jízdní vlastnosti než Felicie. Nejprve jsem měl předchůdce Saxa - AX a na to, že je to hodně malé auto bylo pohodlné a i delší cesty jako Praha - Brno jsem přestál bez únavy. A když porovnám jízdní vlastnosti služební Felicie, která měla najeto 40 tisíc a AX, které mělo za sebou 70 tisíc. S Felicií jsem se bál přes 130 km/h jet.Pak jsem přesedlal na větší ZX a to už se nedá srovnat vůbec. Při 170 to sedí jako přibitý. A to už to má 107 tisíc najeto. Kdybych si teď měl kupovat nové auto, asi bych se rozhodoval mezi Citroenem a Fordem. Citroen je o něco pohodlnější ale Ford ještě lépe sedí na silnici.
Přeji Vám hezký den. -
"-- skrytý --" 16.10.98 06:57
Mám Feldu 1.6 od března loňského roku a jsem s ní spokojen. Zajímaly by mě názory Vás, kteří také vlastníte tento vůz, jak se Vám jeví, jaké jste měli např. problémy, opravy, kde Vám co vrže či klepe, na jaké nedostatky jste prostě přišli. Také by mě zajímaly názory na motor a interiér. Vím o mnohých vylepšeních technických i estetiských a pokud bude zájem, rád se podělím. -
« Re: Antiradary
Dodryovani rychlosti na 40-kach a v obcich povazuju za samozrejmost ale mimo tato omezeni mi to prijde zbytecny. Zalezi hodne na autu a schoponostech ridice nebo pilota. Pro nektery auta(Favorit,Felicie) je i 90km/h sebevrazedna rychlost.
ad2- pri pomale jizde nemuze jit o vychutnavani, nybrz jenom o uspavani. A spat za volantem by se prece nemelo!!!
Jste jeden z nejlepsich serveru v CR.