Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Nezařazené

• 00 Reagovat !

foto

16.10.98  14:24

« Bez nadpisu

Co treba nejaka rubrika o tom jak bezpecne jizdit?
    Jste jeden z nejlepsich serveru v CR.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.10.98  14:20

« Re: Opravy dálnic a plynulost silničního provozu

Co si myslite o skrtech a ubytku penez v silnicni doprave? Nemela by vlada naopak podporovat nasi infrastrukturu a budovat nove dalnice? Myslim si ze to je dulezite jak z hlediska bezpecnostniho tak i jako podnet k rozvoji nasi ekonomiky.
  • 00 Reagovat !

foto

16.10.98  13:06

« tuuning

Dobry den Vazeni diskutujici.
    Chtel bych vyuzit teto debaty a zeptat se na jednu vec. Nevite, kde se delaji pobliz Ostravy tunningy motoru?
  • « 00 Reagovat !

foto

16.10.98  13:01

« Re: Sainz !

Co mas proti Carlosovi? Me je docela sympatickej. Na spanela je docela klidas a je pomerne skromnej. Navic jeho taktika "druhymi misty k titulu" je docela zabavna...
  • « 00 Reagovat !

foto

16.10.98  13:00

« Re: Re:

A co dela nizkootackova Felicia s tretinovym vykonem????
  • « 00 Reagovat !

foto

16.10.98  12:58

« Re:

Nazdar Vašku.
    Taky vlastnim feldu 1.6MPI, a to od 12/96. Nemám s ní žádně problémy, jen mi někdy vrže (píská) přední spolujezdcovo sedadlo. Nemůžu přijít na to, čím to je.
    Přestože je to dobré auto, chtěl bych nechat udělat tunning motoru (zvyšení výkonu).
    Mělo by to být možné poblíž Ostravy. Nevíš o nějakém servisu nebo firmě?
    Díky.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.10.98  12:58

« Re: Monte Carlo

Myslim ze kazdopadne vezmu Toyotu
  • 00 Reagovat !

foto

16.10.98  12:35

« Mercedes M-klasse

Tak co říkáte na nový M-ko? Teda, jsem fanda LANDCRUISERu vod Toyoty, a hodně se mi líbí i nový ISUZU a DODGE DURANGO (u nás se neprodávaj a myslím, že je to škoda!!!!), ale musím uznat, že po tom starým a hnusným MERCEDESU G, je M-ko super bomba. Ve stříbrný barvě s rámem ....
  • 00 Reagovat !

foto

16.10.98  12:16

« odpověď pro japonské nadšence

Jó tak Honda to je opravdu bomba. Sám bych ji taky chtěl mít (např. civic 1.6 VTi nebo 1.8 VTi), ale chci-li mít image, styl a respekt, volím vždy BMW !!!
  • « 00 Reagovat !

foto

16.10.98  12:08

« Re:

Mam moznost jezdit s Hondou 1.6 VTEC a mohu
    potvrdit, ze tyto "vysokootackove" motory
    vydavaji zvyseny hluk pri vyssich rychlostech.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.10.98  11:56

« Re: Autokatalog 1999

Čau FJKIII, tenhle počin, myslim Autokatalog, je docela dobrej nápad, konečně má člověk trošku přehled i o autech u nás docela neznámých. ALE! Mám takovej pocit, že Lexus není divize Hondy, nýbrž Toyoty!!!! A taky, kdyby tam měli dávat všechny odlišný modely pro Severní Ameriku, asi by to nebylo na jeden katalog, ale na celou knihovnu. Na druhou stranu zase některý modely pro Ameriku se mi zdají pěknější než evropské varianty.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.10.98  11:54

« Re: Pozdrav z SK

BMW je letec
  • « 00 Reagovat !

foto

16.10.98  10:18

« Re: Pat

ja osobne stahuju stary us pony cars, jako je camarko 1 a 2 gen., dodge charger atd. ale staci si na altaviste nebo yahoo napsat nazev auta a uz jedes
  • « 00 Reagovat !

foto

16.10.98  09:41

« Re: Ferrari a zase jen Ferrari

Nevím Roberte, ale McLaren je nějaký divný, průměrní piloti na super autech, schválně co by dokázali Coulthard a Hakinnen kdyby jezdili na Ferrari. Podle mě tak maximálně čestné 5. a 6. místo.
  • 00 Reagovat !

foto

16.10.98  08:46

« Motorkař i autař v jedné osobě.

Někteří řidiči aut si dost stěžují na chování nás motorkářů na silnici.
    Málo kdo si ale uvědomuje, že nemuže házet všechny do jednoho pytle.
    Vždzť bezohledných řidičů aut je snad mnohem více, než bezohledných motorkářů.
    A pokud se kolem Vás prořítí někdo na mašině větší rychlostí, neberte to PROSÍM jako bezohlednost.
    Chceme se jenom trochu svižněji povozit.
    GAS!
  • « 00 Reagovat !

foto

16.10.98  08:18

« Re: Dobry

Mercedes třídy S je prostě špicový model.
    Ale dávám přednost modelu SLK.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.10.98  07:53

« Re: Jaký máte názor na toto auto

S Citroenem jsem najezdil poměrně mnoho kilometrů a musím říci, že mají opravdu podstatně lepší jízdní vlastnosti než Felicie. Nejprve jsem měl předchůdce Saxa - AX a na to, že je to hodně malé auto bylo pohodlné a i delší cesty jako Praha - Brno jsem přestál bez únavy. A když porovnám jízdní vlastnosti služební Felicie, která měla najeto 40 tisíc a AX, které mělo za sebou 70 tisíc. S Felicií jsem se bál přes 130 km/h jet.Pak jsem přesedlal na větší ZX a to už se nedá srovnat vůbec. Při 170 to sedí jako přibitý. A to už to má 107 tisíc najeto. Kdybych si teď měl kupovat nové auto, asi bych se rozhodoval mezi Citroenem a Fordem. Citroen je o něco pohodlnější ale Ford ještě lépe sedí na silnici.
    Přeji Vám hezký den.
  • 00 Reagovat !

foto

"-- skrytý --" 16.10.98  06:57

« Bez nadpisu

Mám Feldu 1.6 od března loňského roku a jsem s ní spokojen. Zajímaly by mě názory Vás, kteří také vlastníte tento vůz, jak se Vám jeví, jaké jste měli např. problémy, opravy, kde Vám co vrže či klepe, na jaké nedostatky jste prostě přišli. Také by mě zajímaly názory na motor a interiér. Vím o mnohých vylepšeních technických i estetiských a pokud bude zájem, rád se podělím.
  • « 00 Reagovat !

foto

16.10.98  00:00

« Re: Antiradary

Dodryovani rychlosti na 40-kach a v obcich povazuju za samozrejmost ale mimo tato omezeni mi to prijde zbytecny. Zalezi hodne na autu a schoponostech ridice nebo pilota. Pro nektery auta(Favorit,Felicie) je i 90km/h sebevrazedna rychlost.
    ad2- pri pomale jizde nemuze jit o vychutnavani, nybrz jenom o uspavani. A spat za volantem by se prece nemelo!!!
  • « 00 Reagovat !

foto

15.10.98  23:51

« Re: Pozdrav z SK

Nechci to zlehcovat, ale 130 koni neni zas tak hodne. Ono zalezi z kolika litru to je. Jinak se mi osobne Hondy docela libi. Jsou to urcite spolehlivejsi auta. ale je to takz otazka stesti. Neco se povede a neco stoji za h....
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!

Blesk.cz

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby strčila minci do zásuvky

Hlasová asistentka Alexa vyzvala dívku (10), aby…

Virtuální asistentka Alexa od americké společnosti Amazon vyzvala desetiletou dívku, aby přiložila minci k…

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků: Nejčastější otázky a odpovědi, největší fígle prodejců!

Vrácení, výměna i reklamace vánočních dárků:…

Radost z vánoční nadílky se může snadno změnit v rozčarování, stres a vztek. Stačí najít pod stromečkem nevhodný…

iSport.cz

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec Falta líp než křídla před ním?

Za čtyři flopy jeden Lischka. Prosadí se umělec…

Výdaje na Rudolfa Reitera, Milana Lalkoviče, Romana Potočného a Pepeho Menu, čtyři nedávné neúspěšné akvizice…

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid, Beran trénuje s Bohemians

Přípravy na ligu ONLINE: Slávista Bah má covid,…

Jarní část fotbalové FORTUNA:LIGY odstartuje 5. února 2022, jednotlivé týmy už proto v prvním lednovém týdnu…

Reflex.cz

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů Čechů, nastínil Dušek pesimistický scénář

Omikronem se do konce týdne nakazí až dvacet milionů…

Přední český covidový scénárista Ladislav Dušek, který během pandemie zveřejňuje různé scénáře vývoje, opět…

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí zájem o „všeuměly“

Poučení z odchodu Angely Merkelové. Voliči ztrácejí…

Angela Merkelová odešla ze světové politiky v plné slávě a dalo by se očekávat, že její úspěchy svědčí o tom, že…