Zařazení: Všechna fóra > Diskusní fórum "MotorCafé" > Nezařazené
-
« Re: Ha Ha
Nova Primera je hezka, ale na skodovku je moc kulata. Tohle je fakt blbe udelana fotomontaz.... Zda se mi ze rampovi jde pouze o to nalakat sem nejvic lidi... a nebo naletel :-))))) Pripomina mi to udalost kdy TV Nova zachytila v roce 96 "velkou" skodovku, tedy "octavii". Haha, byl to Rover 600 se skodovackym znakem :-)))) Octavia byla jako jedina skodovka moderni ery odtajnena uz drive, v roce 95 nekdy v lete se objevil plakat v AutoTipu (prevzaty z AutoBildu, samozrejme). Tehdy jeste nebylo rozhodnuto o jmenu Octavia (byla oznacovana Skoda A+), ale uz to byla finalni verze, jak ji zname dnes. Jo, o faceliftu Octavie nic nevim, jsou ty zpravy zarucene? -
« Ha Ha
Docela špatně udělaná fotomontáž vycházející opravdu s Primery. Octavie bude zatím v r. 2000 pouze Faceliftována!!!!!!! Lze předpokládat změny v předním nárazníku, v prolisech na kapotě a v zadních svítilnách s briliantovou optikou. Tohle však rozhodně není!!!!!! 1. fotografie nástupce Octavie..... to je prostě a pouze hnus!!!!!! -
« Re: Fabia je tady!!!!
Milý Sazimane, To že je Octavia odpad z vývojářský dílny VW jsi sebral kde? Design Octavie byl totiž vyvíjen jedním renomovaným Belgickým designérem, který neměl s VW co dočinění. Někdy mne zaráží prostoduchost, předujatost a promiňte debilita některých přispěvovatelů, kteří by opravdu měli založit téma např: co je český to je automaticky hnusný a okoukaný. To je totiž to již zmiňované Čecháčkovství, které zde neustále pozoruji. Už mne to unavuje protože právě tohle čecháčkovství vede naší drahou republiku na pokraj záhuby, a jestli se nezměníme , tak budeme pořát tam kde jsme a nám nezbyde čecháčkovsky konstatovat, jak je to tu všechno špatný a jinde je to super. Prostě se mi dělá z některých blbců špatně, ale nebojte já to rozchodím... (Mne se Fabia moc líbí ale to už jsem hodnotil v jiné a lepší diskuzi než-li je tato. RSD. -
« Další VW
Můj názor je, že je to prostě další skládačka ze stavebnice VW. Připomíná to tak trochu všechno dohromady (Bora, Octavia, Polo, Seat...). Ten elipsový nárazník je tam asi proto, aby se odlišila na první pohled od Octavie, jinak by to bylo to samé (teď má díky této "fintě" jiné přední světla a zakončení blatníků). Připadá mi ale docela násilný ten přechod rovný haugny s obdelníkovým grilem do oblého nárazníku. Vypadá tak jako, že to tam muselo
(kdyby byl ten gril z obou stran do špičky, tak to bude působit lépe) Toť vše k designu. A jinak ?
Technicky to bude asi velkej skok od felicie, pozink kasle je taky výhoda. Prostě další VW, kterej se ale jak víte z anket a tabulek hodnocení poruchovosti docela často se...(porouchává). -
« FABIA
Me se docela libi, i kdyz to auto vypada jako Bora zepredu, a vzadu tusim zadek nove astry. Jeste ta stribrna, je to absolutni nemec. Jak to tak vypada, pouze Seat si s novym faceliftem a Toledem drzi jistou osobytost. Fabia je Bora v mensim... Coz neznamena ze neni pekna. Jen me zajima jestli se da ve slusny vybave s klimoskou, elekrikou, servem, dvema airbagama, elektronama poridit pod 400 000,-... K tomu rozvoru.... Ted jsem koukal do MF Dnes, je tam test Octavie Combi 4x4, rozvor cini 2512mm, zatimco Fabia 2461mm, coz je 5cm rozdilu. To samo osobe neznamena ze tam bude min mista, pokud je ten vnitrni prostor lepe usporadan. Co me ale zarazi je paleta motoru, znacne ochuzena dle meho. Asi se boji aby se to neprodavalo na ukor Octavie... Ten 16V 1,4 74KW muze bejt zajimavej, ted zalezi jestli budeme vedet prubeh kroutaku, spotrebu atd... Snad za 14 dni po Frankfurtu.... Lukas
Přihlásit se • Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!