Hyundai i30 (2010)
8.11.2010Ahoj je to můj 2 Hyundai v jednom roce, první bohužel totální nehoda na parkovišti před domem když zezadu do něj narazil v 80 kilometrové rychlosti jiný…
Hyundai i30 (devill)
"-- skrytý --" 10.11.2010 13:51
Startování se světly
Hyundai i30 Patriot mám teprve pár dnů.
Je mi trochu proti srsti startovat s rožnutými světly, jak mi poradili při prodeji.
Při startování ale světla nezhasnou, jen se zmírní intenzita.
Obdoba jako když jsem v minulosti omylem startoval s rožnutými světly jiná starší auta.
Je to normální, nebo jeto chyba .-
"-- skrytý --" 10.11.2010 15:45
« Re: Startování se světly
Co by měla být chyba? Že ty světla potemní? To je normální, baterie je ve chvíli startu extrémně zatížena a poklesne její napětí. Někteří výrobci konstruují palubní elektriku tak, že jsou-li při startu zapnuta světla, na okamžik se vypnou, aby start tolik nezatěžoval baterii. To ale asi nebude případ Hyundaie.
gagarin_cccp 10.11.2010 14:08
pěkný auto až na tu recenzi
auto je prima a rozhodně si zaslouží víc, než ten pár řádkovej plácanec
předně, pěkné autíčko, koukám jak Hyundai mění léty po malých krůčcích svůj vzhled z čistokrevného Korejce na pohledné auto evropských parametrů.
Jen něco málo k hodnocení. Chápu tvé nadšení z nového vozu (těch 9 desítek to potvrzuje) a zcela to chápu, ale ještě jsem nepotkal auto, které by nemělo slabší stránky. Takže pokud budeš chtít nějaké hodnocení, doplň jakmile přejde euforie nějaká rozumná data a fotky, už jenom proto, že jsem na tohle auto zvědavý. Seděl jsem v něm na Autoshow 2010 a podrobně ho prolezl, takže nějaké ty mouchy bych našel. Zatím nehodnotím. Měj se fajn :-)