Citroën C4 (2012)
3.12.2012Pro Citroen (naše vůbec první auto) jsme se oproti konkurenci rozhodli po předvedení vozu v autosalonu – zcela nás přesvědčil perfektně zpracovaný…
Citroën C4 (clun)
Stejsn 03.12.2012 10:12
Zamrzání zámku
Jojo, mám podobnou zkušenost. U Tempry se mi stávalo, že jsem ráno utrh dveře, dojel do práce, vystoupil a pak jsem dveřma bouchal jak jsem chtěl a jen odskakovaly. Musel jsem je nechat otevřené, doběhnout do nejbližší drogerie pro glykosol ve spreji a zámek prostříkat, pak se začal hýbat a nějakou dobu mu to vydrželo. WD40 nepomůže, stejně tak ani třeba líh. Teda pomůže to jednorázově, ale ne na dlouho, příště ti to klidně zase zamrzne. Řešení jsou dvě: nechat auto pořádně prohřát v nějaké teplé garáži, aby zámky vyschly a pro jistotu s sebou mít ten glykosol v autě (a v kapse malý rozmrazovač zámků).-
dino77 03.12.2012 15:18
« Re: Re: Zamrzání zámku
Vitaj Clun medzi C4-karmi. To co tu opisujes sa myslim nestalo nikomu z tych co tu pisali recenziu na nove C4ky, takze sa netreba bat, ze sa to bude opakovat. Skor je to fakt ojedinely problem a po dokladnom presuseni s tym budes mat pokoj. parkuj menej v tieni, alebo na studenych miestach a hotovo. toho slnka je zatial este dost, aby sa auto prehrialo aj samo ;) kazdopadne sa mrkni na gumicky na oknach ci nahodou nie su zdeformovane/posunute po tom servisovani-
Kuski 06.12.2012 16:48
« Re: Re: Re: Re: Zamrzání zámku
Ahoj,
já se s tím teda za rok a kus u mé C4 nesetkal, ale rozhodně bych se nebál, že by se to mělo často opakovat. A v každém případě doporučuji auto strčit do Pemy na dílnu. Jsou tam šikovní a přece, proč by jsi měl u nového auta v záruce řešit tyhle problémy po fórech :-) Držím palce ať se to vyřeší. :yes:
ZPablo 20.12.2012 16:22
Koberečky
Ahoj, vítej v klubu new C4! Prosím, nafoť ty koberečky En forme - ať mám představu jak vypadají ;-) Ať Ti auto slouží bez problémů a dělá radost! Pavel-
Minij 28.12.2012 23:48
« Re: Koberečky
Ahoj Pavel, tvarovane podlahove koberceky En forme najdes v katalogu Prislusenstvo novy Citroen C4 na str.15. Su tam aj vyobrazene. Katalog najdes na webe. Ich objednavkove cislo je 9464.FL
Mne dali gratis k mojej novej C4 plstene podlahove koberce obj. c. 9464.FJ.
Su tiez pekne a kvalitne. Myslim, ze vydrzia dlho. Podla foto Tvojej C4 ich mas tusim tiez. Na zimu som si objednal pre istotu original gumene podlahove koberce C4 obj. c. 9464.FQ. Su pekneho tvaru, guma nesmrdi a hlavne - su original. Podla foto Tvojej C4 ich tiez mas. Koberce kazdeho druhu by mali mat skladom v kazdej predajni Citroen. Ked nie, objednas si ich a na druhy den ich mas.
Chcem tiez pridat fotky, pokec a moje postrehy k mojej novej C4 - 1.6 VTI, cierna metaliza perla nera, vybava stredna Seduction - Best Collection 1, "turecke" kolesa Oaklandy 16ky - napriek nedobrym recenziam su bez problemov, chromove okrasne listy na dvere bocne, plus chromova lista na kufrove dvere, prahove listy, plus perfektne autopotahy na mieru z MAD Rimavska Sobota, kedze mam tak ako Ty biely interier a sedacky by dlho nevydrzali ciste. Potahy su ako original z fabriky. Cierno-bezove s bezovym stepovanim. Nikto nechce verit, ze su to potahy. Farby a material dodali interieru perfektny vzhlad. Na zimu som dokupil zimné pneumatiky Michelin ALPIN A4 205/55 R16 na plechove disky, na ktorych stalo auto povodne. C4 som zakupil v marci 2012 v Bratislave. Bola to posledna C4 cierna s bielym interierom skladova na Slovensku Best Collection 1 - a s vysokou zlavou. Cize nemam vyhrievane sedadla, ani zadny park. senzor, ani bluetooth - tento na moje kratke trasy po okreskach a meste nepotrebujem. Vyhrievanie a senzory si dam v Citroene original dorobit. Zatial uplna spokojnost. Juraj
Michal86 08.01.2013 09:37
C4
Ahoj,
vítej di klubu. Taky mám c4 selection 1,6 Vti taky bílá (6/2012), mám najeto cca 12 000 km a zatím opravdu nemůžu říci vyloženě špatného slova na naše auto. Teď je zima a auto startuje i v -18 takže to jde ikdyž dieselovský zvuk na pár vteřin je známá vlastnost, dle mého se auto celkem rychle vytopí což je velké plus. Spotřeba mi osciluje kolem 7-7,4 l sem tam to stáhnu i jako nyní kolem 6,5 l. U auta vše zatím pracuje jak má a neměl jsem zatím žádný technický problém a doufám, že ani nenastane. Se zámky jsem zatím žádný problém neměl. Myslím, že c4 je povedené auto jedno z největší ve své třídě a člověk se v něm cítí jako o třídu výš pokud srovnám s konkurencí.
Michal -
jahatik 09.01.2013 12:13
zvuk v motoru
Ahoj chlapi. Teď přes zimu jsem si všiml zvlaštního zvuku z motoru. Jakoby nějaký motorek. Nejprve jsem si myslel, že třeba nějaké lamely na chladiči, ale kolaga říkal, že tam nic takového není. Hlavně to děla při studeném motoru, ale i po zahřátí to na volnoběhu je slyšet. Je to v různých intervalech a délkach. Jinak auto jezdi v pohodě, takže do servisu se zatím nechystám. Jen jsem chtěl vědět, jestli Vám to u stejné motorizace dělá také. Dík