Volvo S80 (2000)
15.4.20131 Moje prvé auto Písal sa rok 2010 a ja som si začal klásť tú najdôležitejšiu otázku, ktorá trápi takmer každého novodobého šoféra-začiatočníka. Aké…
Volvo S80 (cinginho)
Bully_ 16.04.2013 21:45
Rozmery pneu
Pokud mas zimni plaste 205/55 R16, pak je pri R17 a sirce 225 predepsany profil 45 a ne 55.-
cinginho 16.04.2013 21:58
« Re: Rozmery pneu
R15 mam na zimne ale presne rozmer neviem... na letnych to viem na sto percent ze v technicaku mam 225/55/R17... Ked som elektrony kupil tak tam boli 225/50 a tie som nemohol a ani nesplnali hmotnostny index... dnes som sa zabudol kuknut ale este to pozriem a updatnem aj rozmery aj znacky ;)-
Bully_ 16.04.2013 22:27
« Re: Re: Rozmery pneu
Aha, az ted vidim ze dokonce 205/55 R15!, to se to domichalo >:D Ale jasne, pokud mas v TP rozmer 225/55 R17, pak je to v poradku a neco bude spatne spis s temi zimnimi. BTW podle klasicke kalkulacky vypoctu alternativnich rozmeru plastu bys mel mit pri sirce 205 a 15" kolech profil 75 (teda ten je lehce vyssi, ale 70 uz je zase vyrazne nizsi).
RADEK1 17.04.2013 08:46
grom
Zdravím moc mne zaujalo, jak jsi vyresil poslech Mp3 ve tvem voze. Mam dotaz. Kdyz pripojis usb zobrazuji se prehravane skladby na pal.pc. Muzes normalne listovat v menu usb klice?-
cinginho 17.04.2013 09:48
« Re: grom
Zdravim, je to vyriesene tak, ze neobmedzeny pocet skladieb si ulozis na kluc do zloziek CD01 az CD99 a potom sa prehravaju podla tychto zloziek ako keby to boli cdcka v menici ;) Tam si normalne prehravas skladby a preskakujes, pauzujes a tak. Ale nazvy skladieb samozrejme nepise na displeji, iba to CDxx ;) napis spravu a poskytnem info kde to zohnat :-)-
RADEK1 17.04.2013 14:37
« Re: Re: grom
Mam ve svem voze menic a ten prehrava mp3 a pise mi nazev alba, skladby a kapely na. Na displej. Pokud pojmenujes slozku (misto cd1... cd1o) nazvem kapely tak by se to mohlo zobrazit ne?/
Jde mi o to, abych mel prehled kde je ktera pisen ulozena a vedel co bude hrat. Aabych co nejrychleji nasel pozadovanou skupinu ci skladbu. -
cinginho 17.04.2013 19:49
« Re: Re: Re: grom
Co sa tyka menica na CD tak to vobec netusim lebo ho nemam :-( tuto davam link na ten modul ktory mam ja: [odkaz]
nemam to presne od tohoto predajcu ale tento YATOUR presne mam ;) pichnes do diery na cd menic a potom dva klable ako napajanie pichnes do konektora od radia lebo na moju s80ku to chcelo este napajat. Je tam mensi problem ked to chces nahodit aj ked mas CD menicku vlastnu... treba tam nejaky kabel ktory ti umozni zapichnut do diery na CD menicku aj ten mp3 modul aj cd menicku ;) to uz na ebay najdete :-)
PS: pekla zase som nepozrel tie gumy >:D musim si dat pripomienku...
PS2: Zatial dakujem za vsetky hodnotenia :-) prajem hodne stastnych a bezpecnych km vsetkym! :-)
CarlosOstrava 09.05.2013 14:06
tlačítko
Ahoj, to tlačítko, které nevíš na co je, by mělo být na vypnutí vnitřních senzorů při aktivaci alarmu, např. když necháš v autě psa a jdeš nakoupit, aby se ti alarm nespustil ;-) pokud se tedy nepletu...mám ho ve své S60 také....