Ford C-Max (2006)
24.12.2009Ford Focus C-Max, Všimli jste si někdy, jak některým lidem prospívá rodinný život? Jak stále podnikají něco nového? Mnozí z nich sedí za volantem vozu…
Ford C-Max (C - MAXman)
"-- skrytý --" 24.12.2009 14:58
vesele vianoce :)
"Elegantní a dynamický vůz dokáže držet krok s tím nejaktivnějším životním stylem, zatímco se za ním ostatní auta jen vlečou" - tuto vetu som celkom nepochopil poprosim vysvetlit...dalej tvrdis ze interier je velmi kvalitne spracovany, podobne ako VW (preco nie napr. bmw? len vw robi kvalitne interieri?), ale v slabych strankach je vrzajuci interier. Tak kvalitne spracovany alebo vrzajuci?-
FRPE 24.12.2009 15:08
« Re: vesele vianoce :)
Troli - proč by nemohl být vrzající interiér kvalitně zpracovaný? ;-)
Mě se to povídání líbilo, až přidáš nějaký fotky, tak se zájmem se vrátím a ohodnotím ku tvojí spokojenosti.
Jen jsem nepochopil to zelené ST versus ta poslední fotka - píšeš vážný kandidát ... :-O ST do skupiny rodinných vozů moc nepatří ne? :-) Jinak pěkný. :yes:
TopGear1 25.12.2009 09:27
vesele vianoce :)
FRPE -to není vs , pro rodinu jsem chtěl S-maxe (finance však nedovolili)
Focus RS sen mého jen mého autka tak jak ty máš cupřici a alteu tak asi tak nějak jsem to myslel.
Trolík- To s tím vlečením je jen slovní a reklamní hříčka znáš to "všichni stojí jen my jedem" snad si to nebereš osobně.
V palubce mi něco občas zavrže nevím však co jelikož kdybych veděl tak už to nevrnčí sakra.. >:D
Samozřejmě BMW MERCEDES AUDI a další máj supr kvalitu interiéru
akorát mi přišlo neadekvátní srovnávat C-maxe s Bmw ?
S tím interiérem nevím zda je to pro Tebe podstatné ale , jak psal FRPE interiér je Kvalitně zpracovaný bohužel někde se asi povolil ńekvalitně utáhlý šroubek a proto vrnčí tudíž s proto KVALITNÍ INTERIÉR S OBČASNÝM ZAVRZÁNÍM , a jelikož jsem punťa tak to mám v slabých stránkách....
FRPE moc pěkná galerie fotek :-)-
"-- skrytý --" 26.12.2009 08:56
« Re: vesele vianoce :)
dobre dobre beriem na vedomie. Aj na mojom aute sem tam niečo zavrzga (vecsinou ked este stojim, za jazdy uz vrzga neustale >:D ),jasne Cmax nieje BMW a naopak, takze si to v podstate prirovnal dobre. Tak nech ti sluzi, kamarat si kupil nedavno tiez take iste, bohuzial mu ale zacala blbnut elektronika tak to predala kupil si ehm..golf :-)
štíreček1 29.12.2009 15:24
Veselé vánoce
Chlape máš to pěkné a toho zeleného focuse Ti taky schvaluju. :yes: Hlavně ta zelená je super, akorát má chybu, že je malý, jinak bych ho bral taky :-( Jinak trochu bych doplnil info o kufru, má 460litrů, počet ventilů 4, objem 1560ccm a zařazení auta mezi kategorii ford focus c-max, ať v tom není guláš. ;-)
Hodně km bez nehod přeje MAXista >:D -
pepezima 03.01.2010 20:02
Spotřeba
Dobry den,
mohu se zeptat kolik nafty spotrebuje toto auto ve meste, pri 90 a 130 Km/h? Dekuji -
marx88 12.06.2011 14:46
"8" za fotky
Ahoj, v reakci na tvoje hodnocení jsem se chtěl zeptat, co ti vadilo na mojí fotogalerii? [Čti to jako normální nepodrážděný dotaz :-) ] I když v současnosti již nejsem majitelem vozidla a případné nedostatky již nenapravím,tak se domnívám, že jsem si konkrétně na fotkách dal celkem záležet a spíš bych pochopil, kdybys jsi nižší známkou hodnotil kupříkladu recenzi samotnou. Zvlášť mi ta „8“ za fotky přišla poněkud prapodivná v kontextu s tvými dalšími hodnoceními na moje.auto..Dík za odpověď!