Škoda Fabia (2005)
3.7.2012Konečně jsem se dostal k tomu sem něco o své Fábce napsat Chtěl jsem po dodělání řidičáku nějakou šlupku, kde mě nebude vadit, když si to někdě jako…
Škoda Fabia (Tomio)
Hangover20 05.07.2012 19:03
úpravy
Jo škodárnička vypadá celkem k světu, moc se mi líbí to modré logo a ten motor. Jinak být tebou tak sundám polepy tasmánských čertů a zvláště, ten nápis laurin a klement. Já si taky dělám na autě úpravičky, ale držím se toho nedávat na něj nic co něho dělá něco jiného, než je, asi tak:-) jo a slušely by i trošku větší disky:-) jinak good, ode mně máš deset bodů-
Tomio 05.07.2012 21:43
« Re: úpravy
Díky moc za chválu a body.Jen abych vysvětlil ty nápisy "Laurin & Klement" bíle tapeci jsem si dělal sám, bílou opěrku středovou, kola jsem si stříkal sám, všechny bíle doplňky, znaky, tak jsem si v práci udělal i bílé nápisi L&K tak proto, ale díky za názor :-) víš jak 100lidí 100 chuťí :-) jinak kola by slušeli větší, to každopádně, ale taky můsím dělat úpravy v rámci financí ;-)
Hangover20 05.07.2012 22:16
čalounění
A mohl by jsi mi tady nebo do správ popsat pracovní postup, jak jsi dělal čalounění dveří(bílé). díky moc-
Tomio 06.07.2012 00:14
« Re: čalounění
Jasné, určitě :-) nic na tom nebylo, za víkend bylo celé auto hotové.Splašil jsem si bílou bavlnu (ale nedoporučuji jí, budu to předělávat na bílou koženku, aby to bylo umyvatelné, z té bavlny už špínu, flek, či něco podobného nesundáš) normálně jsem rozdělal tapec do posledního šroubku a bavlnu jsem si nastříhal na rozměr (od každého tapecu dva kusy bavlny) jeden kus jsem přilepil chemoprenem a ten druhý už jen přiložil, zastrkal do drážek kolem a dotáhnul potom už jen madlem...až budu dělat koženku, tak jen jeden kus a přilepit taky chemoprenem, ale hlavně aby byla slaboučká, aby se dala tvarovat, toď vše.. nebo lze ještě sprejem, ale ta látka hodně zatvrdne, to už je jen na chuťi :-) nebo zajet k čalouníkovi, ale tam necháš velkou vatu >:D