Porsche Boxster (Tomajko)
Mirasr 16.03.2012 15:40
porsche
Porsche je skvělá značka, ale boxter podle mě nejméně povedený. A to jen kvůli zadku a ten design se mi zdá že stárne pouze u boxtera, prostě já bych byl pro 911 carerra 4 to je nejhezčí škoda že je taky 2x tak dražší. Nic proti vašemu stylu. Jinak celkem pěkné auto, předek, vnitřek i motor :yes: -
boxsterforever 23.03.2012 08:34
Porsche boxster- jak se s ním jezdí - dobré auto
ano ano. Mám také boxstera z roku 1998, sice 2,5 litru a je to perfektní auto. jezdí výborně a přitom je dostupné. Je to tak, že člověk má Porsche Boxster a najednou se mu změní řidičský život. To auto je prostě dobrý. Spotřeba při třoše snahy se dá uhlídat na 8,5 litru.
Ono vlastně 1/2 toho auta je de facto stejná jako Porsche 911. Přední část je v podstatě shodná, i přístrojová deska a sedadla jsou shodné, a od zadních sedadel má 911 širší rozchod, větší obsah, motor až za zadní nápravou apod., takže předek je shodnej a zadní polovina je skromnější než 911, ale stále je to Porsche.
Jsem rád, že ho mám.
Všem hodně zdaru přeje Petr-
Martin911Turbo 23.03.2012 16:30
« Re: Porsche boxster- jak se s ním jezdí - dobré auto
8.5l není možná spotřeba, nejlevněji se s boxstrem dá jezdit za 10l s klasickou 2.5 s původním Motronickem
Sám mám průměr někde mezi 11-12 litry, po Brně v kolonách kolem 12.5l
Údaj mám ověřený jak ručně spočítáním, tak přes přesný Porsche PCM počítač co mám v příplatkové výbavě
Moje ex Porsche 944 S2 s 3l motorem mi žralo cca 13-14l
inexa 24.03.2013 15:52
vybiitá baterie
Prosím o radu všech kdo tomu alespoň trochu rozumí,jak mám dobít autobaterii? je to v předním kufru do kterého se nedostanu když je baterka vybitá tak mi nejde otevřít klasicky u řidiče polevé straně dole je čudlík!? zapeklitá situace....kdysi jsem vyčetla na netu že něco v pojistkové skříňce či co nějáké tlačítko plus?...
Vítej a dopiš recenzi a foto, jsem zvědavý - inspiraci můžeš hledat u mého Boxstra ;-)