Diskuse

Citroën C5 (2010)

5.3.2017

Koupeno v dealerství Carling (Brno-Slatina), nové, nejvyšší výbava Exclusive, důraz na bezpečnost a komfort uvnitř vozu Už předtím jsme byli nadšení…

 

Citroën (TomHan82)

Zařazení: Všechna fóra > Diskuse v MOJE.auto.cz


  • 00 Reagovat !

    foto trapid

    trapid 24.07.  00:55

    Poněkud zvláštní recenze

    Připadá mi, že jsi nafotil cizí auto na parkovišti a rozdáváš rozumy. Něco dává smysl, ale ten protiběžný otáčkoměr - to už přes sklo dveří cizího auta šlo špatně vidět, že?
Přihlásit se Zaregistrovat Pro přispívání do této diskuse musíte být přihlášeným registrovaným uživatelem!


Vyhledat podle modelu
Vyhledat pouze:





Blesk.cz

Budha zblízka ve Valdštejnské jízdárně: Kdo byl Budha? Co je budhismus? To mapuje unikátní výstava

Budha zblízka ve Valdštejnské jízdárně: Kdo byl…

Ve Valdštejnské jízdárně bude od pátku 3. prosince k vidění nová výstava s názvem Budha zblízka. Ta má…

Konec týdne vrátí do Česka zimní počasí. Na horách napadne až 20 cm sněhu, sledujte radar Blesku

Konec týdne vrátí do Česka zimní počasí. Na horách…

Po čtvrtečním přechodu podružné studené fronty se výrazně ochladí. Zatímco v pátek bude převládat jen malá…

 

iSport.cz

Historická výhra. Memphis deklasoval Oklahomu rozdílem 73 bodů

Historická výhra. Memphis deklasoval Oklahomu…

Basketbalisté Memphisu porazili 152:79 Oklahomu a vyhráli nejvyšším rozdílem v historii NBA. Dosavadní ligové…

KARLOS SHOW: Rytmus v roli promotéra odvety Végh vs. Vémola

KARLOS SHOW: Rytmus v roli promotéra odvety Végh vs. Vémola

Díl, který si nenechá ujít žádný fanoušek bojových sportů. Karlos Vémola si do show tentokrát pozval svého…

 

Reflex.cz

Být v opozici je ta nejjednodušší práce na světě, jen zvedáte ruku a vrtíte hlavou

Být v opozici je ta nejjednodušší práce na světě,…

Existuje otázka, kterou si přemýšliví lidé pokládají každé čtyři roky kolem voleb. A ta otázka zní: “Proč ty…

Všechny chutě pekla: Pražská firma rychle dobývá se svým chilli svět

Všechny chutě pekla: Pražská firma rychle dobývá se…

Češi v posledních letech přijali gastronomickou subkulturu pálivých a ještě pálivějších produktů z původně…