Opel Astra (2007)
20.12.2011K vozidlu som sa dostal za veľmi zvláštnych okolností. Raz som sa zmienil bratrancovi, že by som rád vymenil už takmer 3-ročnú Ibizu SC, ža niečo iné…
Opel Astra TwinTop (Tec)
Tec 22.12.2011 09:02
« Re: Zdravím tě
Ovládanie páčiek je otázka zvyku, problém je je väčšinu času jazdím Focusom a po presadnutí do Astry je občas problém trafiť do 3-oj kliku a do štandartnej smerovky je to dosť ťažké utrafiť, ale to je čisto otázka zvyku, kamarát kúpil Signum a tiež mu to chvíľu trvalo kým si na to zvykol.
Bully_ 24.12.2011 22:21
Astra
Nadherne auticko :yes: Trochu nerozumim tvemu rozhodovani- chtel jsi prakticke auto stredni tridy a poridis si naopak neprakticky vuz z nizsi stredni. Ale asi vic nepotrebujes a stejne mit ve tvem veku kabrio tak skacu radosti az do stropu >:D I kdyz osobne vubec nechapu turbodiesel pod kapotou u tehle kategorie aut.-
Tec 27.12.2011 14:44
« Re: Astra
čo sa týka toho výberu, už raz sa mi stalo, keď som kupoval prvé auto, že som išiel pre Lagunu Kombi s 1.9 DCi motorom, a prišiel som s P 406 coupe s benzinom, takže vždy sa to nejako zvrhne na poslednú chvíľu a vždy kúpim niečo úplné iné než čo som chcel. A ten turbodiesel, čo sa neho týka viem, že k autu by sa viac hodil 1.6 turbobenzín, ale poprvé nebolo moc z čoho vyberať a po druhé s 406 coupé som jazdil v priemere za 12 l/100km a Atra je veľmi ťažké auto a úsporná jazda nie je zrovna môj štýl , takže s tým turbobenzínom by som jazdil so spotrebou určite vysoko nad 10 l/100km, takže pri dnešných cenách PHM mi ten diesel, až tak nevadil a radšej strpím aj ten menej kultúrny prejav motora. Ale v každom prípade ti dávam za pravdu, že v tomto vozidle by mal byť benzín, neostáva nič iné než si priať, aby raz prišla tá doba a nemusel by som riešiť spotrebu :-)
www.opel-astra-h.cz
Jinak mně příjde ovládání páček super, zvykl jsem si hned a příjde mi to takové moderní, ne prehistorické mechanické ovládání. Já to určitě považuju za + ;-)