Fiat Seicento (2000)
22.3.2010PŘEDEM SE OMLOUVÁM ZA NĚJAKÉ HRUBKY , JE TO DIVNÝ ALE Z ČEŠTINY MAM JEDNIČKU :-D. TAKŽE JAK TO VLASTNĚ ZAČALO : Můj děda měl kdysi Fiata…
Fiat Seicento (Stain)
- Staine 22.03.2010 17:49 FRPE
- ... 22.03.2010 20:52 Amerika
- ach 23.03.2010 00:29 esenbe
- Hodnocení 23.03.2010 08:40 David Kos
- Na ja 23.03.2010 19:07 JardaSLX (BMWfans)
- Mam pro tebe neco k zamysleni 03.02.2011 20:58 acALIEN
esenbe 23.03.2010 00:29
ach
Vykašli se na blbosti jako jsou podvozek , kit motoru , mračítka a podobné pi*ovinky . Nic lepšího než papundeklovou krabici na kolečkách z toho nedostaneš . Radši to přestříkej a prodej nějakýmu dědovi . Za peníze které jsis odložil na upravy a peníze za prodej teto herky si kup pořádné auto ,ve kterém tě rodiče neopláčou po první bouračce v 50 km/h .A i kdyby ne kvuli tomu ,tak stejně časem - tak po pul roce maximálně zjistíš ,že to auto ti nestačí jak výkonem, vzhledem nebo prostorem (a pokud nejsi 4%-tní menšinova tak přísahám bohu ,že ten den přijde ),pak zjistíš že všechny peníze které jsi do toho auta nacpal budou fuč ,protože si o tyto upravy nemužeš navýšit cenu auta ,jelikož potencionální zákazníky nezajímá nějaký kit motoru nebo co to je . Ani žádná z těch blbostí , spíš si řeknou že to sprasil nějaký mladý tuzer a pujdou jinam . Takže nejen že budeš tratit ,ale zřejmě to ani neprodáš a když už tak hodně pod cenou ...-
esenbe 23.03.2010 21:25
« Re: Re: ach
Hele proti origo stavu nic nemám ,klidně z toho udělej leštěnku . Ale vykašlal bych se na rádoby tuningové upravy , protože jsou to peníze vyhozené oknem .
Hlavně jde o to ,že je to auto ve kterém bych se nechtěl nabourat ani ve 30 km/h. A přiznejme si řídit neumíš ( ani já ne )a bude to ,,dáme tomu co to dá vole na dálnici,, nebo ,, hej dám tu zatáčku driftem ! ,, nebo ,,předjed ten kamion vole ,, a přiznejme si že to budeš dělat jako každej se svým prvním autem.Jo a jinak píšeš že ti je 15náct a tak na co potřebuješ auto ??
David Kos 23.03.2010 08:40
Hodnocení
Fotky, jako obvykle: 10b, auto: 7b, pro sbírání prvních řidičských zkušenosti ale je vozítko dostačující, jinak praktické moc není. A co se týče bezpečnosti pro posádku už vůbec. Já bych ty vyhrazené peníze vrazil po prvnich zkušenostech už do něčeho co se dá považovat za auto, což tvé prdítko skutečně není, natož abych ho vylepšoval. Ber to jako můj názor, na tento fakt. Body za recenzi dávám: 6-ku, je toho málo, aby se člověk opravdu více dozvěděl, ale věřím, že ji časem rozšíříš. Pak tě klidně přehodnotím. Hodně km najetých hlavně bez nehod. :-)-
David Kos 23.03.2010 15:14
« Re: Re: Hodnocení
Tak samozřejmě netvrdím, že by jsi ses o to autí nestaral, to zase ne. Ale měl jsem možnost se sním svést takže mé dojmy z jízd jsou jaksi smíšené. Každý má svůj způsob hodnocení. Já u auta hodnotím, hlavně praktičnost, stav samozřejmě taky, atraktivitu, techniku, originalitu a podobně. Velký vliv na to má hodnocení samozřejmě celé recenze, kde člověk zjistí k čemu a na jaké cesty auto hodláš používat a jaké zkušenosti s ním máš. Dle toho já právě ohodnotím vůz. Jak říkám rozhodně nemám v úmyslu tě hanit, každý přeci nějak skromně začínal. Když to vytáhneš, můžeš se dočkal lepšího hodnocení. Ale o ohodnocení to samozřejmě není, každopádně jsem rád, že se pochlubíš i tímto prdítkem, takže není důvod se za to stydět. :yes:
JardaSLX (BMWfans) 23.03.2010 19:07
Na ja
My ho měli taky, 1.1 - čku, valilo to parádně, 180 to dalo a hlavně to brzdilo jako pra*e :-) prostě ital, vzpomínám na něj rád ;-) -
acALIEN 03.02.2011 20:58
Mam pro tebe neco k zamysleni
Kdy si koupite jedno poradny auto, misto hromady tehle malejch sr_cu :-! >:D ?-
Stain 08.02.2011 14:33
« Re: Re: Re: Mam pro tebe neco k zamysleni
I kdyby byl ruskej prostitut tak by si mohl tyhle keci nechat .Nevim proč pořád řešíš kvality aut ,táta si teď koupil mercedes e 270 cdi a je to nejmíň spolehliví auto jaký jsme kdy měli protože měsíc stál kvuli poruše automatu a udělal to ještěš dvakrát ,teď už sice jezdí ,ale jak říkám nedá se to soudit podle pověsti značky .Jo a kdyby si zase chtěl vymejšlet na to narážky tak mercedesa si koupil táta proto že kdysi měl w124 a chtěl ňákýho znova .
Koukám další recenze, no brachu musím říct že se začínáš zlepšovat. První recenze byly strohé a krátké a nyní je to o poznání lepší. :yes:
Ještě tak dvě recenze na skůtr, tři na Uno a budeš v topu! ;-)