Renault Espace (1991)
21.3.2010Mám ho 3 roky. Pořídil jsem si ho za 75,000,- a nelituji toho. Měl jsem před tím oranžádu, ale ta papala i travičku kolem cesty( 2,2i, *1989 ), tak jsem…
Renault Espace (Romek78)
Ronault. 22.03.2010 21:24
Líbí se mi to
Romku z Havru, vlastně skoro sousede, líbí se mi to. Espace je staré velké auto a líbí se mi, jak dokážeš opravit řízení jen výměnou gufera.. a vůbec jak to sem popíšeš. Píšeš dokonce i krásně spisovně a člověk se i u toho zasměje.
Prostě nějak to aktuálně neumím popsat, ale je to prostě po ostravsku "fajne jak cyp" :yes:
Ještě pár fotek a klidně se ještě rozepiš v recenzi a bude to paráda :yes:-
Šosti 23.03.2010 20:12
« Re: Líbí se mi to
Dík za pochvalu.
Už se na tom pracuje. Byli jsme na technické a musíme Rendovi vyměnit silenbloky na nápravách, tak do toho přidáme i tlumiče a dám vědět jak to dopadlo. Hned zítra se v rhám na zadní nápravu, jen co mi dojdou náhradní díly. I fotky budou. Jinak ještě to není komplet opravené, ale je pojízdné. Toť momentálně důležité, protože vozím i mou invalidní babičku.
FRPE 23.03.2010 00:01
Na to stáří vypadá zachovale
Ahoj,
koukám do tvé recenze a ten rok výroby tvého vozu je rokem výroby
většiny zdejších uživatelů. >:D Samozřejmě si nyní dělám jízlivou trdel, nic ve zlém.
Recenze dle mě by snesla ještě dopoladit a pár fotek přidat by asi neuškodilo. Jinak ať šlouží a nesluž ty jemu! ;-)
Jinak dopadneš jako Mojito, kterej auto jen myje, leští, luxuje, a pak se kousek sveze po Brně a pak zase myje, leští, luxuje, čili více opečovává než se vozí. >:D
PS : Mojítko, plomiň ;-)-
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 23.03.2010 00:09
« Re: Na to stáří vypadá zachovale
FRPE - je hrůza,že máš prakticky pravdu,ale i tak jsem najel 23 000 km / 11 měsíců,vůbec nechápu,jak se mi to podařilo,když mám furt jen mikrohadru v ruce :*) :*) >:-[] .To je možná na zápis do knihy rekordů v Humpolci!!-
white label 23.03.2010 00:25
Mojito
...že tobě se na tacháči započítavá i celková dráha mikrohadry po karoserii tvého vozu... :-O :*) >:D-
FRPE 23.03.2010 00:36
« Re: Re: Na to stáří vypadá zachovale
>:D >:D No já jsem na tom docela podobně - cupra měla najeto za necelý tři roky 36 78Okm, to je pomalu počet "leštěnek" co jsem jí věnoval ... ;-\
Zase na stranu druhou se služebákem jsem za rok nalítal cca 6O-70 000km, cupra byla pro radost. :yes:
Šosti 23.03.2010 20:18
« Re: Na to stáří vypadá zachovale
Jo máš pravdu, ať slouží mi ne já jemu. Jo Renda má své mouchy, ale i moje teď už 6ti-letá dcerka Deniska a 9ti-letý syn Michal plakali, jak viděli Rendu rozbitého, tak mi došlo, že to asi nebude jen auto, ale i miláček dětí. Dcera mi řekla, tatínku, kdo nám rozbil autíčko. Když jsem ji řekl, že jeden zlý pán, tak mi odpověděla. Doufám, že jsi toho pána rozbil taky.
Chuck Norris 24.03.2010 17:23
fólie
Na předních oknech mohou být ztmavené fólie pouze v případě že nejsou tónované nebo pokud jejich propustnost světla spolu se sklem je 75% a více, oprav mě jestli se pletu Díky.-
Šosti 24.03.2010 21:22
« Re: fólie
Ahoj. Přední okno nesmí být foliované, maximálně od výroby, a to jen jako clonítko proti slunci. Myslel jsem přední boční u řidiče a spolujezdce, ty být foliované můžou, ale musí mít minimální proustnost 30% (mám 25% a nemají to policisté jak změřit). jinak nesmí ve výhledu z předního okna nic clonit a zakrývat cca 75% plochy skla.
"-- skrytý --" 26.12.2010 23:16
ESPACE 2
Ahoj koukám že si toho děláš docela hodně sám.Potřeboval bych pár rad.Dovezl jsem dvojku a byla tam klima kterou někdo sundal.Topení si dělá co chce.Spíš fouká kdy chce a většinou málo.Určitě by toho bylo víc no to mě teď trápi nejvíc.Kdysi jsem bydlel v Orlové/no teď jsem trošku dal/ochman.s@seznam.cz