Opel Grandland X (2022)
14.6.2022Na začátek je nutné zmínit, že do výběru hodně promluvila moje manželka, která trvala na autu s automatem a ideálně SUV. Auto občas používá pro cesty do…
Opel Grandland X (Siroko)
Siroko 15.06.2022 08:25
« Re: dva dotazy
Vzhled displeje sice změnit jde, je zde na výběr několik profilů. Jako problém ale vidím především v malé velikost displeje, který je vsazen do rámečku (u Mokky je ten rámeček navíc v kontrastní šedé barvě), aby se to celé zapasovalo do kapličky. Zásadní mám ale problém s grafikou, která je opravdu retro. Jak jsem už ale psal, dopředu jsem s tím počítal a už si i zvykl.
Co se sedaček týká, tak v základní výbavě ta možnost AGR nebyla. Pokud bychom bývali stihli objednat ještě model před faceliftem, tak bychom je za stejnou cenu auta měli. Ty základní jsou ale velice pohodlné a plně dostačují. Zkoušel jsem si sednout do crosslandu a tam to byla šílenost. Strašně úzký a seděl jsem tam jak na židli.
Arese 14.06.2022 22:30
Zajímavá volba
Opel Grandland X je docela pohledné a prostorné SUVéčko, ale když jsme loni vybírali to naše, dostal přednost Karoq 1.5 TSI (mj. díky čtyřválcovému motoru, možnosti manuální převodovky a pro nás atraktivnějšímu designu). Tak až Vám Gradland dobře slouží, spotřeba vypadá slibně! :-)
P.S. Ten facelift se u Grandlandu opravdu příliš nepovedl, je neodpustitelné, že Opel šetřil na nových blatnících, které by pořádně navazovaly na vnější okraje světlometů... Nejvíce by mi ale vadil ten přístrojový štít - je fakt hrůza se na něco takového muset dívat.. To už nebylo možné zvolit poctivé fyzické budíky?
2) Obrovskou výhodou Oplu nad konkurencí jsou skvě AGR sedačky. Na fotkách jsou ty základní. To se v této výbavě nenabízely, nebo jsi je nechtěl?
Jinak auto krásné, už vymírající MPV příjemně řízlé SUV. To se za mě moc povedlo, tak ať dobře slouží.