Škoda Octavia (2003)
20.10.2010Ačkoliv jsem hrdým vlastníkem již jedné škodovky (a sice postaršího kupátka Rapid, které mne stálo nepočítaně peněz, nervů i času), okolnosti mne…
Škoda Octavia RS (Rudy_742)
- Krása 20.10.2010 22:49 Nerez
- Servis 11.07.2011 11:24 Aspire
- na ty leta je to ještě porád krasavice :-)… 12.05.2013 14:24 roox
Nerez 20.10.2010 22:49
Krása
První RSa(Octa i Fába) jsou v červené nádherná. Moc gratuluju ke krásnému autu. Doufám, že brzo přibude víc fotek -
gagarin_cccp 21.10.2010 11:11
bezva
pěkná Vochcáfka, ten motor ve variantě 132 kW má moc pěknej projev a krásnej lineární nárust výkonu, nástup turba tam šteloval mistr svého oboru :-)
Škoda jen toho malého rozvoru, velkých převisů a jednoduché zadní nápravy. Nicméně i tak udělala Škodovka s podvozkovou skupinou Golf zázraky :yes: staré RSe to bude slušet vždy -
Mira328i 22.10.2010 07:29
Povedla se
tato octavie se skutečně po stránce designu povedla co se týče rs, pořád mi přijde hezčí než ta nová, ale neodpustím si jednu připomínku- a to RS-tady nejde o ani o sportovní verzi jako spíše o sportovní výbavu a čest slavnému jménu zrovna nedělá, i když tento motor je opravdu dobrý tak zbytek auta co se týče sportovna dost pokulhává-podvozek není zrovna žádná sláva, pokud srovnáváš s rapidem tak samo že je to obrovský rozdíl.
FISHkaa 10.11.2010 19:38
vandal
lidi jsou závistivý ku*vy :no: Přeju ti ať ho najdeš a zacvaká ti celou opravu :yes: -
Johny.Rico 13.12.2010 18:26
Spotřeba
Jezdit s RS za 7 v kombinačne = dobrá práce. Jsi rozumný řidič, to se mi líbí. :yes: -
Brandon Walsh 03.03.2011 16:52
skrabance
tak to mi je luto ale zial nespravis s tym nic presne ako si to opisal mne tiez niekto doskrabal kufrove dvere na pol rocnom aute ja sa uz z toho len smejem a dokonca mi to lichoti ze som tercom zavisti susedov >:D-
Brandon Walsh 03.03.2011 17:01
« Re: Re: skrabance
otcov kamarat si kupil nove auto neviem ake kedze od vtedy uz ma dalsie cez noc ho nechal pred firmou nechcelo sa mu vracat ponho auto do rana bolo cele rozmlatene od kamenov na kamere nasiel kto to spravil tak susedia nanho poslali deti aby nemohli byt trestne stihani :no: myslim ze vtedy prvy krat olutoval prevadzku na dedine-
Rudy_742 03.03.2011 17:11
« Re: Re: Re: skrabance
Tak to je dobře, že dostal co proto :-) :yes:
U nás v rodině je ta smůla na auta už tradice.... Strýc měl Fiata 125p, nádherné auto, pořád špičkově naleštěné, všechno v chromu a absolutně top stavu.. Jednou se mu vloupali do garáže, ukradli mu to. Auto se našlo po roce za městem na skále, jen totálně rozmlácená karoserie bez motoru a interiéru. Když to strýc viděl, tak se zhroutil (a že to byl drsňák "od rány"!).
Táta měl u nás v ulici Škodu 100, světle modrou. Taky se o ní staral, ale pořád se mu jí někdo snažil ukrást. Asi třikrát mu ukradli rádio, rozbitý trojúhelníkový okýnko ve dveřích u řidiče měnil asi pětkrát, asi dvakrát dával dohromady vytrhaný dráty ze spínací skříňky...
Pak si koupil Renaulta 19, je to už asi 6 let. Měli jsme to auto týden, bylo nejstarší v celý ulici! A stejně přišel nějaký idiot a poškrábal to.
Když jsem dal dohromady svého rapida, měl jsem ho po laku a s novým interiérem, tak mi prokopli zadní blatník, je tam důlek dodnes.
A teď ta moje chudák princezna červená... :-( V této * zemi prostě člověk nesmí mít něco pěkného. Vždycky přijde duševní mrzák, který to poničí...-
Brandon Walsh 03.03.2011 17:14
« Re: Re: Re: Re: skrabance
;-\ tak to vas ma niekto v "zuboch" inak si to neviem vysvetlit-
Rudy_742 03.03.2011 17:17
« Re: Re: Re: Re: Re: skrabance
To asi ne, s každým vycházíme dobře a lidi v ulici se pořád mění, jsme tu my a pár důchodců jediný, kdo jsou tu pořád. Ale je fakt, že u nás v ulici poslední dobou začíná bydlet čím dál tím víc cikánů a poničených aut už je tu víc. Navíc kolem nás chodí děti do školy, která je na konci ulice, tak jestli to dělají i děcka... Nevím :-(
EmilBuisson 03.03.2011 17:22
« Re: Re: Re: Re: skrabance
Nejsi sám, kdo se dostal do takové situace, ale podle mě to nejde zase až tak zobecňovat, myslím, že normální člověk by na to v životě ani nepomyslel, někomu poškrábat auto.
Ač jsem si koupil asi před rokem 12 let staré polo (ale mělo úžasný černý lak, který jsem udržoval pořád krásný a navoskovaný), tak jsem asi po půl roce mohl počítat zářezy. Někdo mi odřel lak těsně pod lištou na dveřích řidiče (a sousedovic auto mělo černý lak a škábanec na nárazníku), pak několik zářezů klíčem, jeden zářez (dost hluboký, ale ten se nepočítá, ten jsem svou blbostí udělal já, z nepochopitelných důvodů lopatou) na zadních levých dveřích. A abych to dovršil, někdo se mi dobýval do auta tak šikovně (nejspíš šroubovákem), že zrušil kompletně zámek, kliku, a okolí kliky. Dovnitř se nedostal, ani možná nechtěl.
Přesto, že mě to s***, nemyslím, že toho jsou schopni všichni. Zvlášť já si vždycky vzpomenu, když takhle "objeté" auto vidím na ulici, že bych to nikdy neudělal, jako každý petrolhead.
Garáž se už zdá být nezbytná...-
Rudy_742 04.03.2011 08:11
« Re: Re: Re: Re: Re: skrabance
Tak samozřejmě nechci paušalizovat, stále věřím, že inteligentních lidí je většina, i v naší zemi >:D Ale opravdu to zamrzí a rozčílí.
Garáž je opravdu nezbytná. Mám řadovou garáž po tátovi, ale ta je na opačném konci města u lesů, vod a strání, a v současnosti jí okupuje můj veterán. V centru města člověk potřebuje mít auto při ruce poblíž bydliště, a tam zase žádné garáže nejsou. Je to těžké :-(
Mojito (s Feferonkou)(RSKa) 03.03.2011 18:54
« Re: skrabance
Věřím,že to nase.e (já bych za to bez milosti sekal ruce) a že kdybys dotyčného viděl,tak ho minimálně propleskneš.
Přihlásil jsem se jen kvůli tvé novince a musím ti bez mučení vyseknout poklonu!
Tak SKVĚLE napsanou novinku jsem snad v životě nečetl :yes:
Aspire 11.07.2011 11:24
Servis
Moc dobře vím o čem píšeš v autorizovaném servise Škoda to je finanční masakr i s Felicií 8-s >:D akorád že já jezdím k Jelínkovi do Teplic :-)