Ford Puma (1999)
28.6.2021Koncept Ford Puma byl představen v roce 1996. Vznikl jako odpověď na marketingový úspěch konkurenčního výrobce (Opel Tigra). Stejně jako malý Opel,…
Ford Puma (PumaTrip)
Ozzman 27.07.2021 06:30
Pěkné auto
Ale zamrzí, že recenze je spíše konstatování faktů a chybí dojmy, vždyť tohle auto je dnes primárně o tom řízení a zábavě a pro mne osobně i cestou do mé puberty :-)-
woody-alien 27.07.2021 09:39
« Re: Pěkné auto
Tvl, tak teď jsi mě dostal. Vidím název příspěvku Pěkné auto do Ozzmana pod Fordem Puma, ani nekouknu na titulní fotku a jdu hned do diskuze zjistit, jestli Ozzymu už definitivně hráblo.......a ona to není ta aktuální ropucha ale původní Puma. >:D >:D >:D
Takže sorry za tu neuváženou myšlenku.... >:-[] ;-) -
PumaTrip 30.07.2021 12:54
« Re: Pěkné auto
Máte pravdu. Tohle auto je o silničních zážitcích. Dříve se tradovalo i za rozumnou cenu ;-) .
Pro mě to bylo taky v pubertě auto, nad kterým jsem slintal. Naštěstí bylo pro mě před mnoha lety i dostupné a teď už by mi bylo vyloženě líto se ho zbavit po tom, co se mnou zažilo a projelo.
Na recenzí trochu zapracuji.
PumaTrip 31.08.2023 00:36
Výlet za polární kruh
Auto zvládlo další bláznivý nápad. Během léta ujelo 6284km a pokořilo rovnoběžku pro polární kruh. Aby to nebylo tak jednoduché nebo dokonce nudné vzali jsme to přes Trolí stezku, Cestu Orlů a Atlantickou cestu. Brzy o tom na PumaTripu napíši více. [odkaz] -
PumaTrip 31.08.2023 00:41
Výlet za polární kruh