Toyota GT86 (2012)
11.7.2014Auto jsem koupil jako předváděčku v německým Iserlohn (poblíž Dortmundu). Na tachometru bylo něco málo přes tisíc kilometrů ale jinak jako nový.…
Toyota GT86 (PigNick)
mozgog 11.07.2014 19:36
Krásné
Krásné (možná až na tu červenou ;-) ), jen by mě zajímalo, jestli jste nějak porovnával a uvažoval i o dvojčeti BRZ?-
TS141 11.07.2014 20:22
« Re: Krásné
moc se mi líbí tvůj povoz,někdy bych ho chtěl vyzkoušet krotit,ale jen svézt a dost.nedávno jsem prodal corollu ts se kterou jsem si užil dost zábavy ale už jsem chtěl něco na sklidnění tak jsem přesedlal na lexus gs.ale rád na ni vzpomínám,hlavně na ten zvuk motoru v 8 tis. kolik točí gt? -
šmoula nešika 11.07.2014 21:20
« Re: Re: Krásné
Mně se ta červená líbí moc. Ještě si ji musím proklepnout, ale takhle od pohledu na fotkách vypadá rozhodně líp než většina dnešních "oranžovorůžových". Ta oranžová se mi zdá kvůli reklamám už okoukaná.
Když zvítězí srdce nad rozumem, bývá mnohdy radost pohledět. A zde je tomu nejinak. :yes: Užívej auta. ;-)
iudex 11.07.2014 23:32
Funcar
Blahoželám k skvelému autu, som rád, že petrolheadi o Toyobaru nielen v diskusiách snívajú, ale niektorí si ho aj naozaj kúpia. :-) Aj ja som o ňom chvíľku uvažoval, ale keďže si nemôžem dovoliť mať nepraktické trojdverové kupé, zostalo to len v teoretickej rovine. Každopádne ľahká točivá zadokolka, to je dokonalé auto na to, aby sa človek naučil naozaj jazdiť.
Tak nech Ti robí len radosť. :yes: -
s-mike (RSKa) 12.07.2014 08:51
gratulace
samozrejme gratuluju k tehle "hračce". At slouzi. Zrovna ode me je zvlastni jen poznamka k barve - pred cervenou bych dal prednost te "erbovní" modre od Subaru, ale to je vec osobniho vkusu samozrejme..
Taakze.. uzij si to! Jo.. a poslal jsem ti soukromou zpravu. Za odpoved predem diky!! -
Nicco 15.07.2014 09:53
Mercedes
Z meho laickeho pohledu ma nejhorsi znaceni (modelu) Mercedes - CLK, CL, SL, GLK.... ani si nedokazu predstavit, jake auto se pod tim skryva, na druhe strane si nedokazu predstavit neco jineho a uz vubec ne cisla. -
Machy_CZ 08.08.2014 01:59
Paráda
Ahoj, super auto, co víc dodat... občas potkávám červenou 86, když jedu do práce, tak to asi budeš Ty... 10/10/10 Hachi si nic jiného ani nezaslouží :-)