Peugeot 106 (1992)
10.4.2014Představuji Vám své cabrio, je to rok 1992, tedy pěkný stařeček. Na tachometru má 94 000 km a není úplně dokonalý, po 22 letech je horší střecha.…
Peugeot 106 (MilanF1)
Lukáš R. 14.04.2014 11:11
Obloha Piknik a Pohoda
To je prostě parádní vozítko na vyjížďky. Uplně to vidím před očima. Dát do kufru košík a vyrazit na piknik někam do klídku. Taky mám cabrio a nedám na to dopustit. Auta pro skvělý zážitky a tvůj Pažout je na svůj věk krásně zachovalý. :-) Taky mám cabrio (budu rád za zkouknutí) a za nic bych neměnil.-
MilanF1 14.04.2014 13:42
« Re: Obloha Piknik a Pohoda
Díky. Tvoje auto je trochu jiná kategorie, včetně toho, co je pod kapotou.
Auto mám jenom chvilku a musím doladit tu recenzi zde na moje.auto.cz. Ale už proběhla projížďka se staženou střechou. V sobotu 150 km výlet, jenom ráno jsem musel pustit topení, protože jinak by byla v autě zima >:D
Je to auto na pohodovou jízdu, kufírek to má malý, ale ten košík s dekou se tam vejde. ;-)-
Lukáš R. 14.04.2014 14:31
« Re: Re: Obloha Piknik a Pohoda
Kategorie to je jiná, ovšem když se stáhne střecha, věř mi, že v ten moment nikam nespěchám a jen si to užívám stejně jako ty. :-) Když doplníš recenzi, budu jedině rád, to auto je stylovka a zaslouží si to. Ať slouží a spoustu krásnejch kilometrů.
Kosťa_PSA 28.05.2014 19:53
Krásný auto
Je nádhernej. :-)
106ka je krásně jednoduchý auto a bez střechy musí být super.
...jinak chápu slabost pro značku. Sice to není taková klasika jako Saab, ale hezký auta vyrobit umí. Zvlášť na kabriolety mám slabost. Zvlášť 304 a 306. :-)-
MilanF1 31.05.2014 20:21
« Re: Krásný auto
306tky miluji, mám ji v HDi, super autíčko. Nicméně jako cabriolet mi stačí 106, ač je to starý, pořád je to pohodlný Peugeot :-) a moje představy to splňuje - levné letní povození.
Pokud jde o 304, nad tou slintám, ale je jaksi trochu mimo moje možnosti, ale ono to možná časem přijde. ;-)