Mitsubishi Pajero Wagon (2003)
23.6.2011Po zhruba 6 měsíční anabázi s vybíráním auta, kdy jsem na začátku neměl ani jasnou představu co si pořídit to skončilo koupí Prcka. Opravdu jsem začal s…
Mitsubishi Pajero Wagon (Matyn)
Matyn 23.06.2011 22:03
« Re: Môže byť
Jsem pracující student :-) A narazil jsem na dobrého zaměstnavatele. A jelikož tolik nenajedzím tak se to dá naprosto v pohodě uživit. Holt každá sranda něco stojí.
A jaký to má zrychlení jsem nezkoumal, ale jestli to má 12,5 tak to není tak marný - škodovka dělá i pomalejší auta >:D Mě to zrychlení stačí :-)
Převodovka řadí výborně tak nevím.
Gumy jsou prda no.
A co se Pinina týče tak nevěřím že se tam někdo přes 190 narve - já měl opravdu problém ve Sportu.-
murcix 23.06.2011 22:31
« Re: Re: Môže byť
No praveze mne pride 12,5 hrozne vela. Ked som doma , jazdim na aute co ma pomer vaha/vykon takmer taky isty a zvlada to za 8s . Preto sa mi to velmi nezda. Mozno spravili v Autohite chybu [odkaz]
A inak tie male dzipy niesu pre velkych ludi. Vlastne len raz som musel s jeden odsoferovat cez celu bratislavu a mal so dobre *, pretoze lava noha sa mi nezmestila medzi volant a dvere a kazde pustanie spojky zahrnalo asi 5 pohybov vykrutenia nohy. A jednalo sa o suzuki jimny, sice sa v terenakoch nevyznam, ale zaradujem ho niekde tesne pod ten pinin
Myszan 23.06.2011 21:35
Tak to je krasavec:-)
Gratuluju k autu, móc pěkný kousek. Takové autí se mi líbí. Přidej ještě pár fotek a bude to paráda - a já se rád podívám. ;-)-
Slavek-TDM 24.06.2011 10:35
« Re: Tak to je krasavec:-)
Dobre auto, sice trochu mastodont, ale zrejme vydrzi. Skoda, ze se pate dvere oteviraji na druhou stranu a ze pripadna zastavba LPG je komplikovana z duvodu nutnosti umisteni valcove nadrze dovnitr. A taky buh vi, kolik lidi umi dobre nastavit LPG na primovstrikove motory.
Co se tyce velikosti, ja mam 192 a do Outbacka se vejdu taktak. Kozeny vyhrivany sesle jsou dost tlusty, vnitrni prostor je kratkej a volant je zbytecne nizko. Sice zpetna vazba je na takovy auto nadprumerna, ale ergonomickych kompromisu je kvuli tomu dost.-
murcix 24.06.2011 11:22
« Re: Re: Tak to je krasavec:-)
Ten Outback aj mna celkom prekvapil vnutri. Sice som sedel len v tom o model novsom, ale kupil si ho nas automechanik. Vzdy som cakal , ze to bude vnutri velke, ale ked som presadol z E39 hned do toho Outbacku tak som sa tvaril dost prekvapene. Vnutornou velkostou a aj velkostou sedaciek mi to skor pripominalo moj Matiz ako to BMW. Aj ked styl posadenia samozrejme nebol taky vetikalny.
Pre mna je svet Japoncov v tomto velkou zahadou. Ako keby si na niektore auta povedali, ze toto bude pre nas , * na vysokych Europanov aj keby stacila len dlhsia kolajnicka pre posuvanie sedadiel, a inokedy si zas povedia, ze spravime to teda aj pre tych vysokych.
Matyn 24.06.2011 22:07
« Re: Re: Tak to je krasavec:-)
Mastodont to je, ale počítám, že mě to přežije. Ty dveře to je škoda ale to jsou holt Japonci - CR-V to taky dlouho mělo takhle dveře ale pochybuju že by se Japka zabývali řešením dveří pro Pajero, kterých se prodá pár proti CR-V kde se jich prodá mraky tak je řešení jak pro levo tak pravostranné řízení. Pajero je holt takový archaismus co se konstrukce týče pro pár lidí.
A o LPG jsem uvažoval - je tam i vhodný prostor - úložný prostor pro 3. řadu sedadel na nádrž. Pak jsem to ale zavrhnul - ze 2 důvodů 1. V ČR to pořádně neumí téměř nikdo a když už tak ten systém stojí raketu. 2. Není to s mým nájezdem km rentabilní - by se mi to vracelo asi x let.
Inak výber super, mne sa vždy páčilo Pajero Pinin , ale tiež mám skoro 2 metre takže neviem. A zaujímalo by ma , prečo to má zrýchlenie 12,5 s . Pomalá prevodovka?