Renault Clio (2011)
23.12.2013Dobrý den, Jsem rád že, jste si otevřeli mojí recenzi. Rozhodl jsem se dnes pojednat o autu mé manželky, to znamená druhé auto do rodiny. Je mi jasné,…
Renault Clio (MartyStep)
umo 24.12.2013 06:10
clio
Zdravím. Dobrá recenzia na dobré auto. Len pridaj fotky a priebežne doplňuj nové skúsenosti a postrehy. Tiež som nad cliom uvažoval, keď som pred vyše tromi rokmi kupoval nové auto. Osobne považujem clio 3 za najlepšie a štvorku za krok späť. Síce väčší kufor, ale menej miesta na zadných sedadlách. Nech slúži bez problémov. -
MartyStep 24.12.2013 07:51
re: clio
Ahoj, díky moc ! budu se snažit to updatovat jak to jen půjde. 4ka je taková větší stylovka no...s větší možností individualizace a ztrácí na praktičnosti no... :-)-
honzamo 09.01.2014 10:44
« Re: Re: re: clio
Na Clio IV jsem jako nástupce své 3 generace rezignoval. Když ponechám stranou, že budu chtít něco většího, tak by jako nástupce motoru 1.6 82kw přicházelo v úvahu jen předražené GT s 1.2 TCe a automatem. A to už oproti trojce ani na GT nejsou kotouče vzadu, vzdali se přisvěcování do zatáček atd.
29radek 24.12.2013 08:33
clio
ahoj
Pěkná barvička a pěkné auto.Celý podzim jsem koukal po autě pro manželku,a přesně takové se jí dost líbilo.Po 3leté(bezproblémové) zkušenosti s Grand Scenicem 1.4Tce,jsem ji nakonec koupil jako překvapení 1.2 Clio IV,ale musí si počkat do unora.
Jinak pěkna recenze.. :yes: -
Vranis 24.12.2013 08:39
Smutne
to ze ti niekto bezdovodne prejde klucom po aute vypoveda o urovni slovenskej / ceskej spolocnosti. Myslim ze uz je najvyssi cas zacat sa spravat ako civilizovany narod.
Inac auticko pekne, zelam vela stastnych km :-)-
Bully_ 24.12.2013 09:42
« Re: Re: Smutne
Nevim, nemam k dispozici prukaznou statistiku. Staci mne, ze na drazsich a hlavne novych autech vidim i v tom Lucembursku skrabance od klicu po cele delce od lidi, co radi nici veci, na ktere si zrejme neumi vydelat. Ja bych to s tim strilenim do vlastnich rad tak neprozival, lidska blbost hranice namalovane na nejakych mapach neuznava.
hp21 24.12.2013 16:34
Interiér
Ta lišta se ti docela povedla :yes: ale toho interieru je škoda ;-\ tu nižší výbavu opravdu odflákli :no: koukni na moje Clio, tam se vnitřek podařil lépe.
Nevím jaký je rozdíl v silnější a slabší 1,2, ale já měl tu silnější v kombíku a na objem 1,2 se tomu motoru nedá nic vytknout :-) tak ať si spokojený i ty >:D-
hp21 25.12.2013 19:02
« Re: Re: Interiér
jinak pokud by jsi měl ještě mezi svátky přebytek času a náladu na ještě nějaký to ,,blbnutí" tak se dají vcelku jednoduše vyndat ty rámečky kolem výdechů ventilace ;-) koukni sem: [odkaz] někdo z lidí na tomto fóru se do toho pustil a je někde nákres ;-) jen se tim prohrabat.... >:D
jinak přeju ať Clio co nejdéle slouží :-) já ho musel poslat dál z toho důvodu že jsem dostal služební vůz i k užívání domů, a živit auto navíc je jaksi v dnešní době drahá sranda :-( ale škoda, Clio mě přirostlo k srdci a je to podle mě velice povedený vůz :yes: :yes:
hp21 26.12.2013 20:12
« Re: Re: Re: Re: Interiér
neni zač >:D >:D ten černej lesklej plast je pěknej :yes: a myslim že to kolem rádia jak říkáš, by jsi mohl zvládnout taky docela v pohodě, bude to podle mě na podobné bázi jako ty lišty ;-) pokud vím, tak pokud se mění například žárovičky podsvícení ventilace, tak se tam leze právě odcvaknutím toho plastového celku kolem rádia, takže to snad nebude nějaký zapeklitý úkol >:D
PS: doufám že jsem hned dáš fotky jak si to vyšperkoval :-)
Clier 03.01.2014 16:33
Zdravím kolegu
Chtěl bych se tě jako ,,Clijáka" zeptat jaký máš názor na světla? Ještě jsem s nikým kdo má Clio o tom nemluvil, ale pro mě je to nejlépe svítící auto co jsem kdy zažil. Jak to vidíš ty? Máš jak koukám možnost porovnání i s jinými auty (já zatím většinou jen s koncernem) ;-)-
MartyStep 04.01.2014 22:20
« Re: Re: Re: Zdravím kolegu
Je to holt malý autíčko :-) Mimochodem máš super recenzi a jak už jsem psal lehce závidim lidem co maj dobrou výbavu >:D Zítra jedu prozkoumat jednoho rozšrotovanýho chudáčka a vylepšit si svojí výbavu na úkor tý jeho, jestli se povede dám fotky :-) tak at slouží :-)-
honzamo 09.01.2014 10:58
« Re: Re: Re: Re: Zdravím kolegu
Zdravím, to vylepšení interiéru vypadá dobře. Já bych ve svém Cliu [odkaz] rád vyměnil volant (loupe se mi kůže) a dodělal tempomat. Ale asi se k tomu už nedostanu.
U těch výbav se u Clia taky řešilo, že nižší měly palubku z tvrdého plastu a vyšší z měkčeného. Je to tak i po faceliftu?
Toho snížení intenzity světel jsem si nějak moc nevšiml, ale zase mi trochu spadnou otáčky ventilátoru, když třeba vyřadím, nebo stahuju okno >:D
Musím říct, že by mi docela v létě chyběla klimatizace, jinak se na nižší výbavu zvyknout dá,
hp21 08.01.2014 16:03
Tuning :-D
No já myslím, že teď si to hodně vylepšil ;-) Bylo ta montáž jednoduchá? :-)