Škoda Octavia (2009)
14.4.2012Zdravím, vítám Vás ve svém topicu o mém modrém "ďáblu". Výběr: Vybíral jsem něco trochu víc sportovního, ale i praktického, výkonnějšího, ale aby…
Škoda Octavia II RS (M4Touch)
Brandon Walsh 14.04.2012 10:35
brock
toto je prve auto na ktorom tieto kolesa vidim, uz som myslel ze som jediny kto ich kupil >:D-
M4Touch 14.04.2012 11:39
« Re: brock
Neřekl bych, že jsou tak špatné, mě se docela líbí. ;-) Já je mam na zimáky, tam plní účel naprosto dostatečně (všechno lepší než plecháče).
Tvému Leonovi sluší ještě možná víc. :-) Měl jsem úplně toho samého, také ve žluté, akorát jen 1.4 16V (úplně nevhodný motor pro to auto, naprosto degradující jeho sportovní ambice). Je to moc pěkné auto. :-) Dodneška ještě nevím, jestli se mi líbí víc současná Octa nebo byl hezčí Leon, kdyby to byla žlutá Cupra, tak asi není o čem přemýšlet. :-)-
Brandon Walsh 14.04.2012 11:50
« Re: Re: brock
1,9 tdi taktiez nie je ziadne terno v tom aute, ale aspon nezerie, kupoval som ho hlavne na dialnicne presuny, cupru som chcel, aj som si uz vyhliadol par jazdenych kuskov, no cim viac ide cena benzinu hore, tym som so svojim chrochtakom spokojnejsi >:D
JirkaRS 14.04.2012 10:37
Super
Další RS mezi námi, velká gratulace. Jen by to chtělo více fotek ;-)
Taky jsem uvažoval, že dám ploutev místo prutu, ale snižuje to signál pro rádio, případně gsm, či gps. Musela by se pořídit audi, ale ta je strašně drahá. Jinak co se týče kol, tak mě se nejvíc líbí originál 18" Neptune. Hodně šťastných kilometrů!!! :yes: -
filďas 14.04.2012 20:55
Přidělání druhého DO
Ahoj. Moc pěkné auto. Taky o něm pořád uvažuji, i když 1.9 TDi je mi pořád milejší. Jinak se podivuji nad tím "Přidělání druhého DO (k vozu jsem dostal pouze jeden)". Znamená to, že k autu byl jen jeden vyklápěcí klíč? Od takového auta bych dal ruce okamžitě pryč. Taky jsem měl na podobný vůz velmi zajímavou nabídku, ale nakonec přišlo to ALE a to bylo v podobě jen jednoho klíče. Takže jsem rychle poděkoval a šel o dům dál.
Ať slouží! -