Chevrolet Cruze (2013)
20.4.2014Jedná sa o kombi verziu modelu Cruze s vrcholným benzínovým motorom 1.4 Turbo s výkonom 103 kW (atmosféra 1,6 má cca 90 kw,, atmosféra 1,8 má 104 kw,…
Chevrolet Cruze (M1K0)
idam.i 21.04.2014 12:26
« Re: Pěkné auto
Súhlasim a tiež gratulujem k peknému autu.Keď som kupoval svoje,tiež som uvažoval o Cruzovi.No v tom čase sa na kombi len čakalo.Aj ceny boli trochu iné.Nakoniec som skončil inde.Dúfam,že budeš aspoń tak spokojný ako ja.Som zvedavý ako to bude dlhodobo so servisom.Nezabudni občas informovať. :yes: -
adamzprahy 25.04.2014 15:09
« Re: Pěkné auto
na spotřebu po zajetí jsem také zvědavý :-)
Cruze jsem také projel, když jsem vybíral auto, ale byl pro mě zbytečně drahý a v té době měl jen atmosférické benzíny, což jsem nechtěl.
Jinak Cruze se mi líbí a mrzí mě, že z ČR odchází, Opel za Cruze alternativu zatím nemá :-/ V mých očích je (bylo) super, že je na pomezí lowendu a mainstreamu na výběr z poměrně odlišně pojatých aut (Fluence, Cruze, Rapid).
Tak ať slouží :yes: -
M1K0 25.04.2014 23:04
« Pěkné auto
Áno, chýbajúca možnosť mať xenóny možno považovať za určitý archaizmus v dnešnej dobe. Ku kvalite svetlometov sa neviem vyjadriť, pretože som za tmy a mimo mesta ešte nemal možnosť zajazdiť si. Na fórach som sa dočítal o slabšom výkone originálnych žiaroviek a že je lepšie ich vymeniť za iné, kvalitnejšie.
V mojom prípade sa jedna o kombináciu kože a tej sieťoviny ako si popisoval. Myslím si že to vyzerá o niečo lepšie ako čistá koža.
Ohľadne spotreby budem priebežne informovať.
stréc od piva 10.05.2015 09:48
Paráda
Také sme nad Chevym uvažovali,ale vzhledem k nájezdu nad naftovou motorizací,už jsme měli v plánu jet k dealorvi pro auto (nerezervoané) a když sme sedali do auta,tak ať nejezdíme,že poslední nafťák skladový se akorát prodal >:D
Držím palce hodně km,a pozor na kuny..jsou to holt mrchy :-(
Za ty peníze ale bezvadna koupě. Můj kamarad ho ma taky, takže auto znám. V interiéru se mi líbí protažení palubky takovou to sitovinou. Couvací kamera je bezva a bezklíč je taky super.
Motor věřím, ze bude dobrý. Docela by mě zajímala spotřeba po delší době, prozatím se mi zda mírně vyšší.
Ať ti auto slouží a dělá jen radost.