Ford Eagle SS (Lotus-Plzen)
- Nádhernej veterán 03.01.2011 17:44 delfin253
nerozumiem tym tvojim novinkam 16.01.2011 12:14
Brandon Walsh
Re: nerozumiem tym tvojim novinkam Rád vysvětlím 16.01.2011 12:58
Lotus-Plzen
- Re: Re: nerozumiem tym tvojim novinkam Rád vysvětlím 16.01.2011 13:08 lotus-esprit.cz
- Re: Re: nerozumiem tym tvojim novinkam Rád vysvětlím 16.01.2011 13:14 Brandon Walsh
Re: nerozumiem tym tvojim novinkam Rád vysvětlím 16.01.2011 12:58
Lotus-Plzen
- zdarec 04.08.2011 20:55 Bekstorm
Lotus-Plzen 03.01.2011 18:10
« Re: Nádhernej veterán
Děkuji, dělám co se dá, ale bohužel to je málo. :-( Snad bude v tomto roce více času a já budu mít alespoň na 80% hotovo. Pokud ano, tak určitě navštívím veteránské srazy. :-)
Jinak na světě je jich 15 nebo 16 a v ČR jsme dva. Má ho známí v Brně.
Dylan McKay 03.01.2011 22:12
viděl jsem ho
Dokonce jsem mluvil tuším s tvým otcem, ptal jsem se co to je, a jestli je to na prodej. Bylo mi řečeno, že se s tím nedá jezdit, že z toho není vidět. Do SZ ti můžu napsat, v jakém městečku to auto stojí...
Z toho auta jsem pořád hotovej, je to nádhera! Miluju vyjímečné vozy! :yes:-
Lotus-Plzen 04.01.2011 01:10
« Re: viděl jsem ho
To pochybuji, bude to asi otec místního mechanika a toto auto rád nemá. Asi ani mě.:)
Každopádně, jezdit se s ním dá. Známí co má druhý exemplář v ČR s ním jezdí do Alp i na okruh a je s ním velmi spokojený.
Je pravda, že z něj je špatně vidět, je lehký, né dobře vyvážený a ještě má lehký zadek.Jízdní vlastnosti se tedy s Vaší 911 srovnávat nemohou, vlastně jí nesahají ani po kotníky. ;-)
ale také se nesmí zapomínat, že je to vůz z roku 1977
Auto bude asi na prodej až dokončím renovaci, ale ještě si tím nejsem úplně jistý. Jsem z něj pořád unešený. ;-) :yes: ;-)
Jinak, jak jsem Vám psal, za několik dní ho odvážím- Takhle bych se k němu nechoval. :-)-
Dylan McKay 04.01.2011 08:30
« Re: Re: viděl jsem ho
Moc rád to auto uvidím až bude hotové. Jinak tady si tak trošku tykáme, jsme přece chlapci co si rádi hrají... ;-)-
Lotus-Plzen 04.01.2011 10:31
« Re: Re: Re: viděl jsem ho
ok.
Jinak abych to špatně nenapsal, jízda s ním špatná není a výhled je jen o zvyku.:-)
A co Jsi koupil za 911.
Letos jse hodně blbnul v Z Čechách a na příští rok jsem se rozhodl, že to chci změnt a jezdit alespoň 2x do měsíce do Alp. |Slelvio, Lingvino, Davos..aj-
Dylan McKay 04.01.2011 16:20
« Re: Re: Re: Re: viděl jsem ho
Tady mám zatím skrytou recenzi: [odkaz]
Dřívější MACZ bylo vzhledově hezčí, na protest se stahovaly recenze a spousty uživatelů odešlo.-
Lotus-Plzen 04.01.2011 17:10
« Re: Re: Re: Re: Re: viděl jsem ho
Tak hodně zábavných km v nové sezóně. :yes:
Jak jsem napsal- Je skvostná, doufám, že se s ní někdy ukážeš. :-)
Jinak, s těmito weby jsem neměl zkušenosti. Na Facebooku mě oslovil profil driversweb, tak jsem se na něj podíval a vložil tam některá má auta. Bohužel na mě ale dobrý dojem neudělal, hned po vložení fotek (cca 2 min) jsem byl terčem komentářů, které se absolutně netýkaly auta. Řešili jen jak ignoruji a degraduji auta, že tam hned není recenze..atd
Známí mi poradil, že mám auta dát sem, tak jsem tu. ;-)-
Dylan McKay 04.01.2011 20:24
« Re: viděl jsem ho
Driversweb je o šlapkách co se válí na kapotě Ferrari... Bané! >:D
Jsou tam lidi co odešli z MACZ po změně designu a hlavně po arogantním vystoupení části redakce. Ale myslím, že se zase vrátí...-
Lotus-Plzen 04.01.2011 22:55
« Re: Re: viděl jsem ho
No, doufám, že né ty co mě tak příjemně přivítali. Řeší se tam, kdo, kde ,jak bude koho komentovat, kdo bude moct a kdo ne, místo toho aby tam vznikla rozumná diskuze o automobilech. Dokonce jsem se tam v jednom článku dočet, že je zadokolka pro zábavu na sněhu, špatná volba-- ;-\ ;-\ Článek se jmenoval "Do sněhu zadokolku ne" nebo tak nějak
Pomlouvat ale nechci, jednak to nemám rád a web je pěkně designově pojatý, od adm jsou tam občas pěkné články.
Dylan McKay 06.01.2011 10:24
cesta domů
Páni, tak to byl pro kolemjedoucí zážitek! Až jednou proběhne zase plzeňský sraz, musíš s tím přijet! :yes:-
Lotus-Plzen 06.01.2011 10:34
« Re: cesta domů
jj. Na benzině jsme byly docela atrakce. :-) Co auto to paparazzi. :-) Bylo ale skoro 10, tak jich zas tak moc nebylo. No, ale -17,5° a jel jsem bez topení. Cesta- necelé 2h. Začalo to na - 13° a došloaž k 17. Myslel jsem že umřu..Do dvora jsem taky nemohl zaject, protože se zadek absolutně nechytal.. No peklo.. Ale jsem rád, že ho mám doma.
Lotus-Plzen 14.01.2011 18:11
jen dva :)
Někde to tam napsané je. :-) V ČR jsou dva: Ten můj a Vámi zmiňovaný modrý Eagl v Brně. Pána co ho vlastní dobře znám a až bude hotovo, určitě se na srazech ukážeme spolu.
Ještě je jeden v SK, ale to je nejhorší zvěrstvo co na Eaglu kdo kdy vytvořil .(co jsem měl možnost vidět. A viděl jsem i upravovaného Eagla s V8)
Toto auto je veterán a dát do něj novodobý V6 cosworth je nehoráznost,! Kola přesahují vpředu cca o 5cm a vzadu o dobrých 15-20cm a díky tomu vypadá jako nepodařený angličák
To auto je široké bez 4cm 2m, proč tam tedy dal pan majitel tak široké gumy opravdu netuším. Přitom 265 či 285 vzadu bohatě stačí.
I kryt motoru není originál. Bude to něco vytvořené doma na stole.
Těžko už ho někdo dá do původního stavu, takže je bohužel o jeden kousek méně.
S majitelem modrého Eagla jsme se schodli, že je to hnus a urážka Eagle cars i pana Duttona.
:no:-
s-mike (RSKa) 14.01.2011 18:15
« Re: jen dva :)
vsak tady na MACZ ten modrej Eagl byl. To vim jiste, protoze jsem s nim byl chvili v kontaktu. Akorat, jestli si vzpominam, to nebyl primo majitel, ale syn nebo synovec-
lotus-esprit.cz 14.01.2011 19:28
« Re: Re: jen dva :)
;-)
> Majitelem vozu nejsem já nýbrž můj nevlastní otec, abych se tedy nechlubil cizím peřím :-)
lotus-esprit.cz 14.01.2011 21:19
« Re: jen dva :)
jj tuzeri je pleme ktery by meli zakazat a nebo jim vymezit auta kery si maj kuvit >:D
Brandon Walsh 16.01.2011 12:14
nerozumiem tym tvojim novinkam
skusal som ist ale non stop to hrabalo, kym som vysiel z garaze spravil som zo zahrady pole to nevies narabat s plynom ? >:D >:D-
Lotus-Plzen 16.01.2011 12:58
« Re: nerozumiem tym tvojim novinkam Rád vysvětlím
Hrabalo to když jsem ho vezl domů. Zahradu jsem ale rozryl předtím jiným autem. Proto jsem byl rád, když jsem včera vyjel. Tím, že jsem udělal ze zahrady včera pole, jsem myslel, že jsem tam naházel písek s větvemi. :-)
A ano, zacházet s plynem umím, ale měl jsem okolo garáže metr až metra půl vysoké závěje , který když roztály, udělaly okolo garáže hrozné bláto. Ten den nešlo vyjet. Musel jsem se nechat vytáhnout až z ulice.
lotus-esprit.cz 16.01.2011 13:08
« Re: Re: nerozumiem tym tvojim novinkam Rád vysvětlím
sis nekde mel pucit par fosen a udelat si koleje :-!-
Lotus-Plzen 16.01.2011 13:52
« Re: Re: Re: nerozumiem tym tvojim novinkam Rád vysvětlím
Mám je doma, ale já to z garáže nemám rovně, musím se otočit a to by bylo ještě složitější. ;-\
Přeju ti úspěch při renovaci a už se těším až sem dáš fotky hotového vozu. ;-)