BMW řada 1 (2005)
7.12.2011Na recenzi zatím pracuji, takže poprosím o schovívavost.. ;) Navíc můj telefon fotí žalostně a foťák nevlastním, takže fotek moc nemám.. :/ - VÝBĚR -…
BMW 130i (LP130i)
Mates81 07.12.2011 15:47
Ólalá
Opravdu nádherné auto, lepší motor jsi si nemohl vybrat :yes: Krása, veliká pochvala ;-) Hodně šťastných km..... -
super7 09.12.2011 12:41
super
mám od letošního března (až na kola) přesně tu samou "stotřicítku" 2005, takže Ti chválím výběr a přeju hodně radosti a šťastných kilometrů ;-) ! spotřebu mám (město + dálnice a pochopitelně ne-eko noha) 11.4 - dlouhodobý průměr dle počítače za cca 12000 km, což, myslím, ujde.
Dneska vyhlížím z okna PPL s balíčkem od Quaife :-)-
LP130i 10.12.2011 13:39
« Re: super
Hmmmm, Quaife.. :-) Samosvor bych si taky chtěl časem pořídit, ale je to pro mě zatím hudba budoucnosti.. :/ Proritou jsou pro mě na jaře nové gumy na letňáky a když to půjde hodně dobře, tak bych ideálně vyměnil ty 17" 207M za nějaké 18"... 208M, 261M, repliky CSL apod.. Já zatím moc naježděno nemám, snažím auto netrápit každodenním kodrcáním na krátké vzdálenosti, takže za ten měsíc a půl zatím cca 1200km, ale spokojenost.. :-)
Mireon 26.01.2012 09:24
Pěkné
Moc pěkné auto. Vždycky jsem rád když si někdo pořídí auto srdcem. ;-) -
old.school.rska 22.02.2012 07:57
Krása
Četl jsem Tvou novinku a asi na tom vosku něco bude. Já auto nevoskuju, přece jen je o něco starší než Tvé, ale používám šampon s voskem a taky docela pomáhá :-) Máš moc hezkou 1-er CHVÁLÍM-
LP130i 27.02.2012 19:04
« Re: Krása
Díky za pochvalu. :-) Auto mělo slušný lak už když jsem ho kupoval a navíc na téhle barvě nejsou škrábance moc vidět. Ale přesto po té detailovací proceduře ještě víc prokouklo a i nečistoty se na autě drží méně.
Pokud se o své auto chceš trochu starat, rozhodně bych doporučil něco si načíst a nějaké přípravky si pořídit, finančně se to určitě utáhnout dá. Samozřejmě záleží, v jaké stavu lak je. Pokud by bylo nutné jej nejdříve rozleštit a zbavit škrábanců, tak už to trochu do peněz poleze.