Škoda Fabia (2007)
26.1.2008Toto auto som si kúpil preto, lebo predtým som mal Fabiu, 1,2 HTP 12V a jej spotreba ma dosť šokovala... Jazdil som na nej dosť veľa, ale tá spotreba…
Škoda Fabia vRS (Kuriér)
- fabia RS 27.01.2008 00:02 Lubosss1
- Krása 27.01.2008 13:56 M.U.
- Super blue race 27.01.2008 13:57 ViktorMPI
- potrebujem na teba kontakt mam RSu modru som kusok od NR 20.11.2011 20:49
- aktualizacia 26.11.2012 17:18 umo
Kuriér 27.01.2008 13:38
« Re: fabia RS
Cau. Díky za komentár. ;-) No, teraz si ma veľmi potešil, lebo ja by som sa veľmi rád stretol s tými ludmi, ktorí si kúpili modrú RSu. Okrem mňa by ju ešte mali mať dvaja. Nevedel by si sa spýtať tvojho bývalého kolegu, či by niekedy nemal čas stretnúť sa? Bol by som Ti veľmi vdačný. Ano, z Anglicka už prišla s lavostranným riadením, lebo tieto kusy boli vyrobené pre európsky trh. To auto je pre mňa hotový poklad. :-)
pedro26 27.01.2008 21:05
Špica
Jestli se nepletu, tak pro Británii jich bylo celkem jenom 1000, takže je to vážně EXOT. Že týhle série využijou i prodejci z pevniny a objednají si přes Anglii levostranný RSky jsem teda netušil. Doávám za 10 vše kromě fotek. Dej vědět až budou. Čus-
STi (Modo Team) 27.01.2008 21:45
« Re: Re: Špica
To by mě teda zajímalo,kde se tyhle modrý RSka vzaly,když to není ta omezená série pro Británii (btw. nemusela mít pouze kožený sedačky,ale i látkový), ze který ta auta byla vždycky pravostranná... ale už jsem jednu viděl i v Praze a musim říct,že ta barva je překrásná! Hlavně tou výjmečností... jinak celý auto je super,když ho bereš takový jaký je a nehodláš s ním porážet pravé hothatche.Tak ať jezdí ;-)-
Kuriér 27.01.2008 22:20
« Re: Re: Re: Špica
Pravdu povediac, ani ja sa z toho neviem vysomáriť. :-) Jedno viem naisto: vyrobené bolo v Anglicku, lenže na nete som čítal, že tá 1000 kusová séria mala nalakované kľučky vo farbe auta, mala čiernu kožu a CD menič... A tie veci som ja nemal... Ale zas Modrú Race metalízu dali len na tú 1000 kusovú sériu... Takže neviem. :-) Ale nech je to akokoľvek, to auto je krásne a pre mňa dosť výkonné. :-) Dakujem Ti za hodnotenie a komentár.
neregistrovaný: "_STi" [81.0.216.XXX] 28.01.2008 01:05
« Re: Anglická RSa
Čoveče tak teda taky nevim... ale na těhle fotkách to ještě víc vynikne,jak je to v té barvě povedené auto.Ty kožené sedačky vypadají taky pěkně,ikdyž kůži rád nemám,ale hlavně budou praktičtější,když nemaj tu bílou.A určitě to nemá stejná světla jako "naše" RSka,ale zda to jsou xenony nebo ne to nepoznám.Bral bych jí,jen ten volant by mi tu dost vadil ;-) -
"-- skrytý --" 28.01.2008 12:32
« Re: Anglická RSa
Jak to, že má řízení vpravo, když je to anglická verze? Zcela určitě by se to nevyplácelo předělávat kvůli prodeji tady (nejspíš by to ani nebylo snadné)...
Tyhle modré patří pokud vím do závěrečné série, která byla pojata "slavnostně". Není to jenom verze pro Anglii, např. ve Švýcarsku tyhle byly ke konci běžně k dostání přes tamní prodejce. Liší se právě modrou barvou a vnitřkem.
neregistrovaný: "prcák" [193.179.44.XXX] 28.01.2008 16:33
škoda auto
dělat sporťáka ve variantě 1.9TDi....to chce hodně silný žaluděk návrhářů....Některé autombilky dávají do svých sportovních vozů benzínové motory....Když sporťák....tak se silným benzíňákem a spotřebou třebou třeba 12-ti litrů....Než sporťák s chrochtavou 1.9TDi a maličkou spotřebou....Mi připadá že Škodovka nic jiného než 1.2 HTP a 1.9 TDi nezná....
Nic proti majiteli,nebo autu....to vůbec ne....jen přístup škodovky je celkem zarážející.-
"-- skrytý --" 28.01.2008 16:54
« Re: škoda auto
Pak je tady taky spousta lidí, kterým nezáleží na druhu paliva, co se "do toho leje." Hlavně když to dobře jede, což Fabia RS rozhodně splňuje. Lidi jako ty můžou klidně sáhnout po Polu GTI nebo Ibize Cupra.-
neregistrovaný: "prcák" [193.179.44.XXX] 28.01.2008 20:29
« Re: Re: škoda auto
Jak říkám....nic proti majiteli nebo autu.Nikoho sem tím příspěvkam něchtěl naštvat.Proč třeba naudělají RS s nějakým výkonným benzníňákem.Osobně diesely moc nemusím,občas se "svezu" v SuperBu 2.5TdI....dobré svezení,ale přeci jen benzín je benzín.
Chápu, v dnešní době,kdy litr benzínu stojí okolo 32 ,-,tak každý (resp.většina) dá přednost naftě,ale přeci jen sporťák...a nafta...moc mi to k sobě nejde.
Jinak když se dívám na tu spotřebu....a výkon.Nechápu proč lidi kupují 1.2 HTP....ať si raději koupí vRS 1.9 TDi....ušetří na palivu a ještě se pořádně svezou >:-[]-
Kuriér 28.01.2008 22:40
« Re: Re: Re: škoda auto
Ved ani si nikoho nenaštval. :-) Každý názor je u mňa vítaný. Aj mňa by zaujímala RSa s benzínovým motorom. Ale už aj tie naftové motory sú podľa mňa na dosť dobrej výkonovej úrovni.
Ja som si kúpil 1,2ku preto, lebo som dúfal, že bude mať nízku spotrebu... :-) No ale dosť rýchlo som prišiel na to, že som sa veľmi pomýlil :-) No ale človek sa učí na vlastných chybách :-) No RSu si nekupovali asi preto, lebo bola dosť drahá... a ľudia si radšej kúpili lacnejšie autá.
Kuriér 28.01.2008 22:31
« Re: škoda auto
No, najprv som nechcel ani ja diesel, kvoli zvuku, spotrebe oleja, atd... Ale po tom, čo som si kúpil RSu, som svoj názor zmenil :-) Je to podľa mňa dosť podarené autíčko :-) Ale kto má rád benzín, tak to mu asi nebude voniať diesel. :-) Ináč dakujem za komentár. -
Deutscher 09.02.2008 12:11
« Re: škoda auto
takto. FABIA RS je podľa mňa úplná zbytočnosť. je to drahé, malé a keď s tým nietko niekde lepšie nabúra tak sa vodičovi ľahko môže niečo aj stať, pretože FABIA je krehká ako "papier". TDI je tam len preto, lebo silnejšie agregáty do FABIE ani nedávali... Keď už chce niekto Škoovku v prevedení RS nech su kúpi OCTAVIU.(a je tam ja zážihový 2.0 a tiež vznetový 2.0TDI). Takže sorry ale za auto dávam 9 bodov.
P.S. otec má firemnú FABIU 1.2HTP. no je to otras, ale on na nej má 5,5 l spotrebu v lete s klímou a jazdí dosť pomaly.
Nechcel som uraziť KURIER-a... ;-) a inak tie sedačky a farba sú super. vôbec by mi nechýbala čierna koža, lebo keď sa v lete na slnku rozpáli tak si tam nesadneš. :-)-
Kuriér 09.02.2008 12:42
« Re: Re: škoda auto
Pre mňa je to výborné auto. To auto bolo trosku drahé, ale nie až tak moc. To, ci je auto krehké ako papier, ešte (našťastie) neviem, lebo som ešte nenabúral. :-) Dať do Fabie silnejši motor by bolo podla mňa zbytočné, lebo aj s týmto motorom je to dosť živé autíčko. :-) Ja som nechcel Octaviu RS.
Mimo mesta som mal aj ja spotrebu 5,5 aj s klímou, ale v meste to bolo hrozné.
Neurazil si ma, kdeže! Uvítam všetky názory. Aj kritiku, aj pochvalu. ;-)
Na leto + kožu som myslel aj ja, ale ja si aj napriek tomu dám do auta kožu, lebo tieto sa dosť rýchlo špinia.
Diky za komentár a hodnotenie. :-)-
"anonym" [87.244.215.XXX] 15.03.2008 17:23
« Re: Re: škoda auto
to že mal na htpku taku spotrebu bola jeho chyba alebo to mal fakt pokazené...mame vo firme 7 fabii a na každej je dlhodoba spotreba cca 6-7 litrov....ja mam 5,9 a to nie som žiadna brzda...chcel si auto s malou spotrebou a jazdil si ako ch..j to je cele...
venousekb 28.05.2008 08:28
« Re: Re: škoda auto
Nechci ti kazit iluze, ale fabie křehká jako papír rozhodně není .... pokud vím, tak hasiči kvůli ní kupovali silnější nůžky a ne nadarmo se jí přezdívá malý tank. Já mám 1.9 TDI 74kW a měl jsem v ruce i RS a ani u jedný z nich nemám pocit že by tomu benzín slušl víc. Kolega, co měl 1.4/74kW v benzínu, tak celkem nadával.
"-- skrytý --" 28.01.2008 17:40
pěkné!!!!!
Dost povedená recenze plus na skvelou verzi RS! Myslim si, že tohle auto se škodovce naprosto povedlo-rozumný sportovní zážitek za skvelou spotřebu. Jedině bych tu mohl trochu víc rošířit galerii fotek-za to jsem ti jedine ten dal nižší známku. -
neregistrovaný: "X" [212.96.168.XXX] 28.01.2008 23:52
ereso
Další ereso v metle na hlínách...hmhmhmhm -
Dany1788 04.02.2008 21:08
Nadhera..
Ta barva je boží!! Nadherne RS!!! Skoda tech sedacek...byl by to uz snový vůz! :-) :no: :-! -
Hitachi 07.02.2008 10:46
Ta barva
jí opravdu sedí. Měl jsi šťastnou ruku, že jsi ji vyhmátl. Těch kožených sedaček nelituj, v tomhle autě by Ti jen klouzal zadek :-) mohl bys dodat víc kvalitních fotek, hlavně interiéru. Jinak ať dobře slouží ;-) :yes:-
"-- skrytý --" 13.11.2008 17:18
« Re: Ta barva
by mě zajímalo, jestli je ta barva originální ... jestli se to s ní i prodávalo ... je to první Fabia RS, kterou v téhle barvě vidím ... a moc jí sluší :yes:
Lubosss1 19.02.2008 23:37
pocuvaj
mam pocit, ze takuto fabiu rs v modrej metle ma niekto v trebisovskom okrese...v sobotu som taku zazrel, dost rychlo okolo mna prefrcala, bola cela zasolena a spinava, ale mala vsetko ako ma mat eresa....vsimol som si este ecv TV, zvysok cisla uz nie.... -
Deutscher 21.02.2008 19:55
body
vidím že body podstivo vraciaš. aspoň si mohol napísať prečo iba 9 za auto... -
pedro26 20.03.2008 18:28
Konec Fábie RS ??
Nazdar,
tak jsem se dnes probíral v práci nevyřízenou poštou a zjistil jsem, že se Škodovka pravděpodobně vyprdne na novou Fábii RS. Jak se to teda veme. V září přijde s něčím, co se má jmenovat Sport line a posazený to bude na 17" ze Scouta ( jen dočasně ), snížený podvozek, volant z O2RS, s motorem 1.9 TDI, nebo 1.6 benzín. Barva červená, modrá ( asi ta z 02RS > takže vlastně tu co máš ty ) a černá perleť. Vše s bílou a ta černá se stříbrnou střechou. Sportovní sedadla, koberečky s logem a pár dalších ptákovin. RS se to ale "zatím" nejmenuje. Takže možná máš jednu z těch opravdu posledních.
"-- skrytý --" 26.03.2008 22:13
Spotřeba
Tak tková spotřeba je fakt luxusní...to na passatu je nemožné..tam je zázrak 6l vidět >:D >:D-
jouda(AlkoholixXx) 15.04.2008 13:53
« Re: Spotřeba
Tak takováhle spotřeba mi přijde dost malá. To jezdíš asi hodně na spotřebu a s htp mimo město za 5,5 to už si tu jízdu vůbec neumim představit.-
Kuriér 15.04.2008 14:00
« Re: Re: Spotřeba
No ale to je pravda. :-) Niekedy jazdím na spotrebu, ale hocičo robím s tým autom, v meste to má spotrebu max. 6,5 litrov. Mimo mesta od 4 do 5,5, ale to sa už musím veľmi ponáhľať. ;-) Aj u HTP je to reálna spotreba. Mimo mesta sa s ním dalo behať za dobrú spotrebu, ale v meste...-
jouda(AlkoholixXx) 15.04.2008 14:46
« Re: Re: Re: Spotřeba
Jo to už de, to je reálná spotřeba, ale s tim htp musíš jec sám když ho naložíš tak už to docela pape a po dálnici to jezdí skoro jak náš peugeot 807 2,2HDI >:D což je docela paradox. Dálniční auto to opravdu neni, ale na okresky ve dvou je to v pohodě to věřim
"-- skrytý --" 09.04.2008 13:37
Fólie.
To je teda hnus, vypadá to děsaně, jak tam nemáš ty fólie vepředu....když se díváš na auto, tak ti to špatné nepřipadá?
Kuriér 04.05.2008 14:57
Spotreba v neutráli?
Nemáte niekto skúsenosti s nasledujúcim problémom ohľadom Fabie RS?
Ked zaradím neutrál a začnem brzdiť, tak sa mi pomaly zvyšuje spotreba... Z 0,8 sa zvýši aj na 3,5 l... Nevie mi niekto poradiť?-
"-- skrytý --" 04.05.2008 20:09
« Re: Spotreba v neutráli?
To je jednoduché. V klidu ti to ukazuje x litru na HODINU, zatímco v pohybu to jsou litry NA 100 KM ;-) Motor na neutrál bere za jednotku času furt stejně. Čím pomaleji jedeš, tím déle by trvalo ujet 100 km a tím více by tedy motor spotřeboval. Howgh.-
TurboKluk(smazat hodnoceni) 05.05.2008 14:38
« Re: Spotreba v neutráli?
vidím že jsi znalec mohl bys mi vysvětlit tohle,
situace jedu autem z kopce na neutral konstantni rychlosti palubni počítač ukazuje spotřebu nějákych 1,5L
Ta sama situace jen zařadím pětku nebo šestku nešlapu na plynový pedal a počítač píše 0,0L.
Muj nazor je blbost aby si s zarazenou rychlosti motor bral mene než s neutralem.
Jsou ty udaje mylne proto že když jedu na neutral tak je to defakto volnobeh ale když dám rychlost tak se tvoří podlak palivo jde rychleji do spalovaci komory a počítač ho nestihne zvažit spočítat, proste určit kolik ho je , proto pise 00 dík za osvětu.-
Special-line 05.05.2008 14:50
« Re: Re: Spotreba v neutráli?
Je to takhle: Když jede motor na neutrál voloběhem tak do motoru samozřejmě palivo jde aby se nezastavil. Pokud ovšem jedeš se zařazeným kvaltem a úplně sundáš nohu z plynu, tak zde zafunguje tzv. režim decelerace a ŘJ přeruší dodávku paliva do motoru, kvůli úspoře paliva a účinějšímu brzdění motorem. Pak ti počítač ukáže nulu a palivo tam opravdu nejde. Motor se ale stále točí protože je hnán setrvačnou silou auta. Pokud necháš spadnout otáčky těsně nad volnoběh tak se opět obnoví dodávka paliva do motoru aby se motor nezastavil. Třeba na jedničku nebo na dvojku tak auto jede pomalinku bez plynu. Na vyšší rychlosti už by chcípl protože by ten výkon nestačil na překonání odporů. Když se ti to stane v křižovatce na dvojku tak se třeba naše Octávka rozjede tak až se skoro lekneš.
U naftovejcm motorů a u stříkaček benzínu podlak vůbec nehraje žádnou roli, protože ŘJ si to palivo dávkuje podle sebe podle signálů snímačů. A ŘJ vždy dokáže odměřit kolik paliva do motoru jde.-
"-- skrytý --" 05.05.2008 15:18
« Re: Re: Re: Spotreba v neutráli?
Kua Spešllajne, on se ptal mě ;-) Ale máš pravdu.
No vono by to mělo na volnoběh jet i na vyšší stupně, protože volnoběh je regulován (ale možná jen do určité míry). Otáčky akorát nesmí klesnout příliš rychle, aby se to stihlo oregulovat.
"-- skrytý --" 09.05.2008 15:29
moc pekna fabka
krasna barva kamarade, a auto poveedene, nemam moc v lasce koncernove vozy ale uznavam ze tento diesel je hodne kvalitni,mel sem moznost otestovat v passatu, auto jako takove me nijak nenadchlo ale motor si zaslouzi pochvalu,jinak mas to za deset, super recenze,auto (vesmes), i fotky at krasne jezdi.Ciao :yes: -
"-- skrytý --" 14.05.2008 13:29
kod farby
zdravim
moc pekna fabka, skoda ze sa RSky robili len v diesli, mohli tam dat aspon 1,8t z octavky...
mam na teba taku otazku, nemas nahodou kod farby auta, zachvilu budem lakovat embulu a uz davno som si vybral modru metlu od skodovky, len stake neviem najt ten kod farby
dik :-) -
"-- skrytý --" 20.05.2008 12:30
tukancek
videl som tu foto s tou preliaceninou...dost neprijemne ale neviem ze ci si to uz dal opravit ale da sa to spravit aj bez lakovania(jednak je to lacnejsie a tiez budes mat tu istu farbu) su taki machri na to ktori to vedia vyrovnat len neviem ze kde to mas ci na kapote alebo na dverach...a myslim ze to robia uz aj v nejakych autorizovanych servisoch (napr autogroup BA oproti avionu) -
"-- skrytý --" 26.06.2008 10:39
hodnocení
u auta jdou body dolů za naftu a nepovedené folie, recenze je dobrá, ale že by se u fábie nenašla žádná slabá stránka???? fotky dobré-
"-- skrytý --" 26.06.2008 13:57
« Re: hodnocení
snad se nebudeš zlobit, ale ty folie se mi takto nelíbí, snad to bude vypadat lépe až budou i vpředu (ikdyž se to nesmí), nafta se mi v autě prostě nelíbí... pokud víš o nějakých slabých stránkách svého auta (ne jenom že se špiní), tak je uveď do recenze a máš za ní ode mě 10b ;-)-
Kuriér 26.06.2008 14:47
« Re: Re: hodnocení
Nehnevám sa, je to individuálne - každému sa páči niečo iné. :-) Podľa mňa to bude vyzerať dobre s prednými fóliami. Doteraz som nezaregistroval tie slabé stránky, ale keď nad tým tak rozmýšľam, tak sa nájde zopár. (už som ich napísal do recenzie, možno ešte pribudne niečo) :-)-
petrzel1 26.06.2008 19:27
« Re: Re: Re: hodnocení
Pěkný vozíček!!! Taky sice patřím k těm, co mají názor, že nafta patří do traktorů, ale dnes už to tak docela pravda není....Krouťák u nafty a benzínu dosažený ze stejného obsahu...To co já mám u 3,5litru, to dízly mají dnes už u některých 1,6!!!A o spotřebě není třeba diskutovat. Takže ode mne jasných deset za vše!!!
Ladi 25.07.2008 22:45
fajn kára
Pěkný RS,jen bych měl strach s tím čipováním,co na to motor 125 Kw to už je na limitu,ale byl by to mazec.Měl jsem čest jedno dojet bylo poznat na první pohled,akorát že měl dacan nalepeno v zadu prej 1.2 HTP,já ho naštěstí prokouk a nepředjížděl,nebo zachvíly potom se vyvalil černej dým a on byl pryč,ale jako s tím HTP mě to připadalo celkem vtipný,hlavně pro neznalé v oboru ;-) -
"-- skrytý --" 03.12.2008 13:17
kolik jich vlastně je...:)
Ahoj pěkné auto:) Chtělo by to udělat evidenci kolik jich vlastně bylo vyrobených! Já se k jedné hrdě hlásím>:D Viděl jsem 4 v Praze jednoho majitele znám osobně, další jezdí se Středočeskou spz a jedna slečna se mě ptala na benzince jestli je to ta limited edition:) že jí má prý s přítelem taky... A jednu jsem nedávno viděl někde v centru Prahy a ještě další jsem viděl u Mladé Boleslavi... >:-[]-
STi (Modo Team) 03.12.2008 14:00
« Re: kolik jich vlastně je...:)
Tak to jich je celkem dost... já vídám jezdit po Praze jen jednu. Ale pořád nechápu,kde se tahle edice vzala,když oficiálně byla tahle barva akorát na výběhovce pro Velkou Británii (takže s volantem na blbý straně), ale je fakt,že RSku ta barva hodně sluší - že bych si svoje nechal přestříkat? ;-)-
"-- skrytý --" 03.12.2008 21:35
« Re: Re: kolik jich vlastně je...:)
A kde jí vídaš!?:) Abych to nebyl já...:) Jinak čemu říkáš dost...:) Podle neoficiálních infomrací co jsem slyšel jich bylo vyrobených 15ks pro ČR ale těžko říct jestli je to pravda:) Zdá se mi že néé ale opravdu jich jezdí málo! Jinak vůbec nevím kde se tahle edice vzala... byly to prostě poslední kusy dovýroby RSa před koncem... Většinou si je servisi braly jako předváděcí vozidla(ale ta moje teda předváděčka nebyla:) podle mně sluší RSu nejvíc modrá a černá ostatní barvy se mi nezdaji příliš atraktivní... i když teda kamarád měl červenou a ta taky nebyla špatná...:)
Kuriér 03.12.2008 16:22
« Re: kolik jich vlastně je...:)
Čau. Díky za pochvalu. :-) Tá evidencia nie je zlý nápad, ale niektorí majitelia určite nebudú súhlasiť. :-| U nás som ich stretol iba 3 + jedna je moja. :-) Šupni svoju RSu aj Ty na stránky, aby sme si ju mohli prezrieť. ;-) Ináč existuje aj klub RSiek: [odkaz] Tam mám modrú iba ja, tak sa pridaj. ;-)-
"-- skrytý --" 03.12.2008 21:44
« Re: Re: kolik jich vlastně je...:)
Tak jo v nejbližší době vytvořím také svojí osobní stránku a vymyslím nějakou tu recenzi:)Znám spíš jiný web o škodovkách ale né tedy konkrétně o RSkách... tak třeba se přidám:) jinak mám potahy od slovenské firmy www.autopotahy.sk a ty měli na svých původních stránkách nafocenou taky modrou fabku samozrejmně s modrýma potahama... Nejdřív jsem myslel že seš to ty ale když jsem četl že máš problémi se špínou na sedačkách tak mi došlo že to asi ty nebudeš...:) Dělají potahy na zakázku a můžu je jen doporučit... po roce a půl jsou sedačky porád jako nové... Horší je ta cena... základní se pohybují kolem 5000 CZK ty jsem koupil já ale další modrý RSkář koupil ty nejlepší co můžeš mít v alcantaře asi za 12000 CZK:) ale to je fajnšmekr který má i Octavii II RS samozřejmně v blue race:) a nesmím zapomenout na chip od CIMBU:)
Brandon Walsh 26.01.2009 00:05
krasa
najkrajsia fabia rs aku som videl a to sa mi to auto nepaci :)) len tak dalej ;) -
JasteR 14.03.2009 05:24
Zrychleni
Jen bych dodal, pokud je FRS v serii, tak je v realu uspech 0-100kmh za 9s ..ber taky v potaz, ze prumerne Fabie promeruje 7% tachometr.. vyrobcem udavanych 9,6s je za idealni podminek a s test. jezdcem .. muze se lisit motor od motoru max. +- 0,2s..
Po kvalitnim chipu se da samodrejme lepe, 96Kw Tdi ma pomerne velkou rezervu, realne se da na 165koniku, 400Nm bez uhony na motoru a spojce..
PS: Super barva :yes:-
Hanss (MoDo Team) 14.03.2009 16:12
« Re: Zrychleni
fabia rs v serii umí za 8,4s měřeno přístrojem beltronics !!
za 8,6s mi to dala i bora v kombíku !!
a jen pro tvojí info - seat leon FR tdi se seriovými 125kW (naměřeno na brzdě 131kW)nám zajel na beltronicu 6,50 s!! a to je real, vidělo nás to několik - nikdo jsme tomu nevěřili, ale je to tak, navíc to bylo při sprintu z 0 s MB clk 320cdi s chipem na cca 270 koní (automat) a do těch cca 100kmh jeli vedle sebe!! - no co povíš na to ?!? >:D :-!-
zip2016 14.03.2009 16:46
« Re: Re: Zrychleni
Můj benzínovej Focus 2,0 16v zvládl podle beltronicsu stovku za 8,22 a to na kolech 215/55/16, což na Fabii takové široké a vysoké kola nejsou. Hanss to viděl, že? Tak si myslím, že fabie se stejným výkonem a skoro dvojnásobným krouťákem by musela být ještě rychlejší.
"-- skrytý --" 16.09.2009 16:49
King´s joke.
Přestań si vymýšlet.Stovku za 8,5 sec při 96 kw.Leda tak na Slovensku.King´s joke.Podívej se do firemní dokumentace na data.-
kaaRS 16.03.2010 13:01
« Re: Re: King´s joke.
podle me je to realne a verim tomu. Dokonce jsem nekde cetl asi v Topgearu ze se sni za prizniveho pocasi dostali pod 8s. A dalsi vec uz nekolikrat se tu psalo kolik zajel jumper s Leonem Fr Tdi za 6,2 a podle papiru ma Fr 8,2!!! Ja se dostal kolem 7. :-)
Wiii 17.11.2009 12:49
rok zpet
Zdravim, pred rokem jsem shanel to same, ale byl desnej problém sehnat kus, kterej by nebyl bouranej (kontrola mikrometrem) nebo přetočenej ci jinak poskozenej.... je mi to celkem lito, to auto jede skvele a spotreba je na skvele urovni... Mels stesti, zes sehnal takovyto paradni kus ;-) -
Jacoob 18.04.2010 14:54
Spotřeba
Zdravím Tě, spotřeba 4.9 litrů na sto kilometrů je opravdu ve městě? Nejsem schopný se stejným motorem ( 125kW) dostat pod 5.5 litrů ve městě. Samozřejmě se neptám kvůli tomu půl litru, ale kvůli tomu, jak to děláš. Jezdíš hodně z kopce :-)?-
Kuriér 18.04.2010 20:33
« Re: Spotřeba
Ahoj. No v meste to má spotrebu podla palubného PC 5-5,5 litrov. Jazdím úplne normálne, žiadne zbytočné zrýchlovania, jednoducho piánko. :-) No ale moja RSa má "iba" 96 kW... S 125 kW-vým motorom je 5,5 litrová spotreba v meste velmi dobrá... Ja mám Passata Combi (103kW) a pod 5,5 sa vobec neviem dostať.-
Frantizsekk 02.09.2010 23:55
« Re: Re: Spotřeba
Jeste si vezmi vahu tech aut. Passat ma cca 1500 kilo a fabka je urcite o 2 metraky lehci. Kdybys dal 2,0 tdi do fabie, udelal bys tu samou spotrebu. Nebo zkus pro legraci obtezkat fabii na vahu passatu a projed se po meste. Prevody maji sice jiny, ale byl by to zajimavej test
"-- skrytý --" 18.11.2010 15:13
Krása
Máš moc krásný RSo.Přesně takové sem viděl asi v srpnu v Jasný v nízkých Tatrách.Zajímalo by mě jestli si to náhodou nebyl ty? -
"-- skrytý --" 20.11.2011 20:49
potrebujem na teba kontakt mam RSu modru som kusok od NR
SEWAS nwm ci to tu este vobec funguje ale chcel by som sa aj ja stretnut co pises a nwm ako na icq som ti teraz posielal ziados ked sa ozves budem rad ked tak napis na FB luki štete štetina diky zatial cawes -
umo 26.11.2012 17:18
aktualizacia
Chcelo by to aktualizovať recenziu, už štyri roky si nič nedoplnil. Je to škoda, lebo auto je pekné a recenzia je inak dobrá. Alebo ho už nemáš?
inac z anglicka uz prisla s lavostrannym riadenim ?