Škoda Favorit (1993)
29.3.2012Favorita znají v Česku a na Slovensku všichni. Můj Skautík se liší od ostatních zvýšenými tlumiči od HP Sporting. Na zimu se to hodí a lépe sedí.…
Škoda Favorit (Kosťa_PSA)
Tomsssa 01.04.2012 10:38
Fáčko
Ahoj. Fáčko je prostě dobrá, jednoduchá a snadnoopravitelná kára. A klobouk dolů, že dojel do Francie. Tak ať ještě dlouho vydrží :yes:-
Kosťa_PSA 09.04.2012 20:52
« Re: Fáčko
Díky. :-) Cesty ale byly bez problémů. Lidi mají strach se starým autem někam dál dojet, protože jsou zvyklí jezdit dokud se něco nerozbije a pak řeší servis. Jenže ono stačí jednou do roka ho zkontrolovat, vyměnit co je opotřebované a potom není problém projet celou Evropu.
Závady na technice, které mě za ty čtyři roky cestování potkaly, byla prasklá vložka mezi 1. dílem výfuku a katalyzátorem, natržený ventilek na zadním kole a přicpaný výfuk a díky odbyté kontrole i popraskané prachovky. ...nevyplácí se odbýt kontrolu, zrovna když člověk najezdí v průměru 1600km za měsíc. >:D
Jinak dlouho snad vydrží. Teď ho dávám dohromady, ať je v perfektním stavu a potom bude muset z domu. :-( Do rodiny přibude další auto a na Skautíka nezbude místo. Než by stál a reznul na dvorku, to ho radši prodám.