BMW řada 7 (2005)
19.12.2013Predstavujem Vam moje (skoro) nove BMW 760li. Auto bolo zakupene koncom roka 2005 ako pofacelifotvy model. Ja som auto kupil od starsieho pana ktory bol…
BMW řada 7 (JT760)
stealth01 19.12.2013 21:29
Hezke
Strašně se mi líbí, jak je to na te úvodní fotce čisté a krasne.
Suberp a toto je, jak pises, úplne jiná liga.
Přeji at slouží. Ta spotřeba je ale strašidelna. ;) -
Parda71 (BMWfans) 19.12.2013 22:20
V12
Jsi šťastný člověk. Mít auto s V12 je můj sen a dnešní auta nám ukazují, že tyhle motory jsou dinosauři na vyhynutí. A mít BMW s V12 je úplná dokonalost. :yes: :yes: :yes:
Mě by se možná více líbila předfaceliftová a více barokní E66, ale je mi jasné, že u takového auta jsi šel hlavně po stavu. Měl jsi tohle v plánu, nebo to byla prostě nabídka, která se neodmítá? Že to je long E66 bych nelitoval, k V12 to tak nějak patří.
Zkrátka na tohle auto musí mít člověk koule, znalci tě budou plácat po rameni, racionálně uvažující člověk si klepe na čelo, amatéři >:D
Na závěr bych tě poprosil o více fotek ;-) Ať se kola točí.-
JT760 20.12.2013 08:34
« Re: V12
No prisiel som k nej ako slepe kura k zrnu, bral som to tak, ze auto vyskusam a ked sa mi nebude po case pacit, nebudem mat problem ho predat minimalne za taku cenu za aku som ho dostal ja.S tymi reakciami ludi mas uplnu pravdu, na druhej strane nemam ziadne drahe konicky, nepijem ani nefajcim takze si hovorim, ze to co ja prejazdim je v porovnani s mojim 24 rocnym synovcom (ktory pracuje ako bezny kurier) ktory mina celu svoju vyplatu na rybarske a polovnicke potreby nic :-) A pre racionalnych mozem povedat, ze by nemal byt problem dat auto prerobit na plyn, takze cena za km jazdy by kleska skoro na polku.
idam.i 19.12.2013 23:55
Gratulujem
k parádnemu autu. :yes: Verím,že fotky časom pribudnú.Nemohol som dať iné ako 3x10 ! Keď za nič iné,tak už len za odvahu ísť a splniť si svoj sen. ;-) -
Johny.Rico 24.12.2013 12:58
Poklona!
V12, dnes, hmmm.... paráda! Kdyby ses rozepsal více o spotřebě a fotl bys interier, nezlobil bych se :-)