Ford Fusion (2009)
26.4.2009... píše se 16. únorový den léta páně 2009 a v německém Kolíně nad Rýnem se rodí náš nový "stroj". Přesně v tento den vyrobili v továrně Ford nášeho…
Ford Fusion (Honza25)
- Kroupy 18.08.2010 13:03 Kolík80
- díky za hodnocení 14.10.2010 09:21 Sinestro
Kubyyyk 28.04.2009 16:17
Zdravím kolegu:)
Před třemi týdny jsem si ho taky přivezluž domu :-) Moje Ibiza má nového brášku Fusiona a klape jim to spolu skvěle.
Svého Fusiona jsem si bez příplatku také o dost odlišil a to dvoubarevným interiérem ;-) Podívej se do galerié mojí Ibizi. Na konci jsou fotky Ibizi a Fusionu a mám tam i ten interiér!!
Přeju hodně šťastných km a napiš pak ke mě do diskuze, co na ten interiér říkáš.
Jakub -
Brandon Walsh 21.05.2009 18:03
fjuzn
no pekneho fjužna si vybral som si pri escorte cital ze si objednal a rozmyslam skoda ze tak dlho dodacia lehota rad by som si ho pozrel az potom mi tuklo ze urcite ho uz mas >:D >:D :yes: -
Kajuška 01.06.2009 18:00
Vloupání
ahoj a určitě to bylo v loupání??? necouvalo kolem jenomm auto s tyčema nebo tak nečim. že když už by to zloděj rozflákal tak by to nevzdal ne??? nicméně chápu tvuj vztek člověk se z něčeho teší a jiný mu to hned zničí-
Honza25 01.06.2009 18:53
« Re: Vloupání
Zdravím, o nic takového na 100procent nešlo, auto stálo vytlučenám okýnkem k trávníku a keřům, silnice byla na druhé straně auta. Člověk by toho inteligenta nakopal nejraději do pr...! Chápeš to, ty si hýčkáš svůj majetek a měsíc novou káru a pak přijde nějaký hovado, rozbije ti okýnko a nakonec to zacáluješ ze svýho, protože spoluúčast pojištění je 10000kč.-
Kajuška 01.06.2009 23:08
« Re: Re: Vloupání
já nevim že to mají zapotřebí dřív se za to sekaly ruce alespon se hned vědělo před kým se mít na pozoru. říkám stačilo mi že mi po dvou měsících poškrábali kapotu v servise ;-\ tak jsem byla naštvaná, ale nemohla jsem nic protože to nebylo hned vidět.
Člověk si o to pečuje a pak přijde nějáký * a celý ti to rozseká - jako na piskovišti jeden si postaví hrad a druhý mu to rozšlápne ;-\ ;-\ ;-\-
Matt26 01.06.2009 23:17
« Re: Re: Re: Vloupání
to sú presne ľudia čo nemajú vzťah k majetku (k svojmu ani k cudiemu) tobôž nie vsťah k autám.
Ale máš nejakú blbú havárijnú poistku. Spoluúčasť 10 tis? >:D To je snáď trošku veľa. Ja mám 5% (ale minimálne 5tis.) a to poznám známeho, čo má len 2 tis.
Inak pekný Fjúžan, dúfam že bude čoskoro "zdravý" a schopný opäť brázdiť cesty. ;-) :yes: 10points-
Brandon Walsh 02.06.2009 16:44
« Re: Re: Re: Re: Vloupání
tak presne toto okno ale stahovacie nie to malicke nam vymlatili na fabii asi tyzden dozadu tiez sme museli objednavat okno nebolo skladom ale nie kvoli tonovaniu ale kvoli totalnej čirosti >:D >:D >:D no teraz cakame kedy si to to hov.ado vsimne a zase vybije to iste okno popripade spravi nieco ine len dufam ze sa mojmu seatu vyhne >:D
dRudi 22.07.2009 07:05
Smůla
tyjo čocveče, ty mas teda pech :-( nedřív to okýnko a ted snad jeste horsi tohlensto ;-\
Btw: jak prostornej je interier a kufr? je srovnatelny s Feldou? a jaka je ta 1.4řka v tom? nekdo píše že to víc žere, jinde zasse že je v mezích.. Asi tam skaknu to omrknout nazivo >:D-
Honza25 25.07.2009 22:35
« Re: Smůla
Jo jo, někteří lidi jsou na pěst! Když nad tím stále přemýšlím, tak mě ještě nenapadl nějaký logický důvod. To individum asi nemá mozek, na to není logická odpověď,proč mi odřel klíčem haubnu.
Co se týká kufru feldy, tak nemám ponětí, ale když porovnávám fotky, tak Fusion má rovnou plochu už od (nízké) nakládací hrany a veliký je dost. Navíc vychytávka: na obou stranách háčky na tašku nákupu, takže se ti nic nemusí rozsypat v kufru. Navíc když otevřeš víko kufru, při dešti na tebe neprší :-)
Motor je super, upozorňuju že to není závodní auto, ale 150km/h zvládá v pohodě. Např. do Golfa se montuje letitý základní motor 1,4 s 59kW, je to samozřejmě jiný motor a je i jinak zpřevodovaná převodovka. Za necelé 4000km mám spotřebu 6,7 l/100km. Upřímě: Fusiona doporučuju! :-)
"-- skrytý --" 10.11.2009 14:54
10 000 km
srdečně gratuluji!
Jsi první člověk, u kterého jsem viděla zachycené zajímavé číslo (1111 km) - dělám to taky, jen ty fotky mám stále v mobilu...
musím se polepšit a přidat je.
P.S.
já mám ovšem trochu více :-)