Mitsubishi Lancer (2010)
30.12.2014Výběr auta byl poměrně zdlouhavý a než jsem se propracoval k Lanceru, tak jsem měl v hlavě několik aut. Při výběru jsem se řídil pár věcmi, co mi…
Mitsubishi Lancer (FiFa_cze)
Bud 29.01.2015 17:49
Lancer
:yes: Gratuluji k pěknému Lanceru. Doufám, žes koupil dobře a že nebudeš mit žádné větší potíže. Je to opravdu pěkné auto a jak píšeš i vzadu je dost místa. A mohu potvrdit, že i pro vzrostlé pasažéry. Kluk má problém složit nohy skoro v každém běžném autě, ale tady to měl úplně v pohodě. A mně se za volantem sedělo taky super. Ovšem teď už osazují auto benzínovou jedna-šestkou, je nádherně živá a pokud jde někomu o spotřebu, tak taky super. Co se týče nafťáků, ty se dávaly od VW a tedy jedou a slouží. Jen dávat pozor na dobrou naftu. Taky jsou o trochu těžší a mají větší vibrace, tak odborníci tvrdí, že trochu trpí stabilizátory, ovšem to je normálka. Zajímal by mně výfuk. Je tam jurčitě eště původní - v jakém je stavu? Píšou totiž, že má trochu kratší životnost. Prý je dobré se o spodek vozu dobře starat a pravidelně stříkat. Na mém Fokusu to musím dělat taky pravidelně. ;-)-
FiFa_cze 10.03.2015 13:29
« Re: Lancer
Ahoj, díky moc za reakci ;-) Výfuk je tam původní a je ve výborném stavu. Zatím jsou jen drobné známky rzi ve svarech, ale opravdu málo.
Jinak je o auto pečováno, takže problémy nejsou a nafta se tankuje jen u OMV, Benzina, Shell a dalších renomovaných čerpačkách :-)