Opel Vectra (1998)
5.7.2010Jedná se o Vectru B před faceliftem (možná je i hezčí, než po faceliftu, celkově vyváženější vzhled. Faceliftovaná verze má na mě až moc mohutný zadní…
Opel Vectra (EcoTec)
EcoTec 05.07.2010 21:30
« Re: Batohy a krosny
Ahoj, děkuji za pochvalu. :-) S těmi batohy je to tak - já byl v podstatě za to doprovodné vozidlo. Šlo o školní výlet, odkud jsem odvážel veškerou batožinu z týdenního pobytu středoškoláků. :-) A s fotkama - nahrával jsem jich víc, ale některé ještě nebyly údajně schváleny. Pokusím se teď nahrát jednu interiérovou. :-)
pěkná a čtivá recenze, povedla se docela řekl bych ... ;-) ale proč je 4ks fotek? Žádná interiérovka ... ale asi na tom nyní makáš viď? Doplň pak ještě popisky u fotek, díky.
Mám otázku - po přečtení recenze mne zaujalo, že jsi deseti lidem z cyklokurzu vezl krosny a batohy. Já jakožto dlouholetý rekreační cyklista, omezuji veškerou bagáž na kolo na min. Spíše na zádech vozím malý chlebník, či mám takový batůžek/cyklotašku na štangli u kola, pak beru dostatek pití, doklady, peníze. Ostatní zajištuje doprovod vozidlo. Většinou do hor nosím batoh či krosnu. Zeptám se, Vy vozíte na kolech na zádech krosny a po horách lítáte s malými chlebníčky typu torna? ;-) >:D >:D
PS : Dělám si samozřejmě trdel, přeji at slouží!!! :yes: