Škoda Felicia (1995)
6.11.2011Mé první skutečně vlastní auto. Je z konce roku 1995 po 1. majiteli. Starý pán s ní najezdil málo a loni prodal. A mě naštěstí přišla pod ruku :) Měla…
Škoda Felicia (DidierA)
radekoo 06.11.2011 17:32
bandit, er 5
Ahoj... Auto máš hezké a zachovalé:-). Jen srovnávat dynamiku motoru felicie s mašinama typu bandit 600, nebo er 5 mi přijde k smíchu >:-[] . Ať ti auto slouží a dělá radost. -
DidierA 07.11.2011 21:08
« Re: Re: spotreba
Kamarád se 40kW taky jezdí zhruba za 5,5l, ale zase má najeto o hodně víc a když poslouchám, jak jezdí, aby měl co nejnižší spotřebu :-) Já tu spotřebu nijak moc neřeším, prostě když je potřeba tankovat, tak tankuju. I když nutno říct, že pozoruju, že ta spotřeba jde dolu s tím, jak se snažím jet co nejplynuleji atd atd.-
Aspire 07.11.2011 22:03
« Re: Re: Re: spotreba
Záleží na noze :-) mě tomu hodně pomáhá palubní PC kdy koukám okem za kolik jedu. Jsem zrovna ve fázi zkoušení a chci vidět kam až se dostanu s nějnižší spotřebou no a aby jsem se taky netahal jak šnek. Ta 40kW umí jezdit úsporně tak to je asi u všech "slabších" motorizací i to HTP je úsporné ale záleží jak máš těžkou nohu :-) Tankovat a jezdit jen tak by jsem chtěl taky >:D jinak pěkná Felicie :-) ;-)-
Waltr Ridič 10.11.2011 17:26
« Re: Re: Re: Re: Re: spotreba
palubní pc nemam ale pocitam svoji spotrebu a vim ze s lehkou nohou a razenim ve dvoutisicich to s 50kw pod 6 nikdy nedam, mozna ze aktualni spotrebu ti to v tu chvili ukaze 5,5 ale celkove se to stejne bude blizit spis tem 7mi