Fiat Punto (1999)
28.6.2012Punto určitě všichni znáte, denně jich potkáváme na cestách desítky. Však proč taky ne, je to levné, vcelku i spolehlivé auto, které odvede svou službu,…
Fiat Punto (David - Fiat)
Stackle 28.06.2012 22:07
Potah na kapotě
Ahoj. Prosím Tě už jsem to několikrát viděl, ale zajímalo by mě k čemu slouží ten "potah" na kapotě nad maskou. Má to nějaký účel nebo je to jen estetická vychtávka. Díky :-)
Frantizsekk 29.06.2012 01:13
« Re: Potah na kapotě
Otazka je, proc bych mel mit tuhle ohavnost na kapote misto tecky od kaminku. Kapota zustane krasna, ale nikdo to nikdy neuvidi a auto vypada, jako kdyby zrovna sezralo hadraplan.
Jediny duvod tohoto by mohl byt, ze budu chtit auto pozdeji prodat a hodilo by se treba na firemni flotily. V pripade tohoto exemlare je budouci prodej nemozny(stari, emise-poplatky- zustatkova cena atd.). To uz jenom bude dosluhovat a pak na vrakac. Takze preju, at auto slouzi co nejdyl a kdyz zbydou korunky, doporucuju koupit novy original netmaveny svetla vpredu i vzadu a sundat kozenku.. auto prokoukne. -
Dejv66 29.06.2012 18:19
« Re: Potah na kapotě
Jak říkají druzí, je to o estetice a zda se ti to líbí nebo ne. Mě se to líbí tak jsem to tam dal a jsem spokojený, ale v zimě jsem si všiml že to dělá dost.... Jezdím denně do Ostravy a u nás v dědině, jelikož se tu kvůli Odry nesmí solit, tak se tady sype štěrk a autu jedoucímu před tebou to odlétává od kol, ta koženka ti aspon částečně ochrání kapotu. Pokud už bych uvažoval o tom, že bych chtěl auto od kamínků a malých škrábanců ochránit celé, dal bych na to folie STONEPROTECTOR, je průhledná takže barva auta bude stále stejná. Ale jak říkají druzí, tohle je pouze o designu, jo a ostatní co mi radíte ať udělám to nebo tamto.... tyto rady si nechte stranou, dělám auto pro sebe, ne pro druhé. Díky-
Mates81 30.06.2012 11:55
« Re: Re: Potah na kapotě
Bydlím taky na dědině, kde se sůl používá jenom na chleba >:D A že by kamínky nějak extrémně devastovaly kapotu se mi nezdá...teda skoro vůbec jsem nepostřehl nějaký extra škrábance a důlky :-) Věc estetiky je druhá, a z mého pohledu je to fakt hrůza ;-\-
Dejv66 02.07.2012 14:16
« Re: Re: Re: Potah na kapotě
Tak to u nás je toho štěrku habaděj každým rokem.... Otcův Passat má tak dobitou kapotu a přední narazník až to není možné, taky se musely měnit světla přední protože už to nevydržely a popraskaly. Otec si taky koupil tu kůži na kapotu, ale dá ji tam až v zimě povídal