Ford Focus (1999)
15.3.2011JAK JSME K NĚMU PŘIŠLI No jak začít, auto je v rodině už 8 let a já ho používám tak 3 a v době kdy jsme chtěli vyměnit Renaulta Lagunu za něco jiného,…
Ford focus (DawQa)
kennb3ll 15.03.2011 17:28
fofan
cau mas pekneho fofana a hlavne super motor :yes: pokud ti muzu doporucit nech si vystrikat dutiny!!! a spodek rezne to jak das ja mam zhnile dvere od kufru a zadni dvere jinak bomba to auto-
DawQa 15.03.2011 18:06
« Re: fofan
Díky za radu ale musim říct že na to jak přes zimu trpí je na tom ještě dobře, místama už je vidět že to začíná kvést, ale nic strašnýho prostě zatejká za lištu u kufru a zadní dveře za řidičem...
A s tím motorem já ti nevim za 1,4 bych v tom asi zabíjel za 2.0 bych se nezlobyl ale nedovedu jsi představit tu spotřebu a ta 1.6 bude asi o spotřebě a jakýs takýs "dinamice". Tak asi ta 1.8 bude rozmnym kompromisem mezi vším.. >:D
Co ty tam máš za motor a jak jsi s nim spokojený??-
kennb3ll 15.03.2011 18:17
« Re: Re: fofan
ja mam 1.8 1999 kombik dnesnimu dni najeto 295456km a motorove je porad super akorat jsou v pr**li silent bloky tak se to cele trepe a tlumice jsou taky po smrti jinak jeto porad super za celou dobu coho mam 8 let se menilo pouze palivove cerpadlo 1x tlumice 2x desky s kotouci a oleje s filtrama jinak mam vybavu ambiente (2x airbag,abs,man.klima vse v elektrice vyhrev predniho okna )
PS:mam stejnou barvu-
DawQa 15.03.2011 18:42
« Re: Re: Re: fofan
Tak barvu chválim :yes: hezčí na nich prostě neni ;-) jinak mě taky čekaji silent bloky a geoška po zimních výmolech tahá do příkopu :'-( A každopádně smekám 295456km to už je pořádnej nášup, to by mě docela zajmalo jak je to zvrzánim a skřípáním po takovejch km..
A ten vyhrev predniho okna moc závidim já akorát tak v zimě honim větrák a než něco vidim tak jsem v cíli.. >:D
DawQa 15.03.2011 18:54
« Re: Re: Re: fofan
tak to je super mě jediny co se dějě, že rezonuje spz jako prase kolem 1000ot/m ale dalo by se to aspon častečně odstranit jinou podložkou a navrtánim ještě dvou direk pro lepší přichycení (jenže to už by jich tam bylo moc, majiteli před nama asi nešla sundat a tak ji prostě uřízl a navrtal jiny..)
peterka85 16.03.2011 13:48
radio + ovladanie pod volantom
Zdravim
zaujimalo by ma ci ti funguje original ovladanie radia pod volantom s tym radiom (myslim ze je to alpine) dik