Škoda Felicia (1997)
23.10.2010Jako fanoušek čtyř kol je mou milou povinností přispět nějakou recenzí na M.A.cz.Auto jsem pořizoval jako student z peněz co jsem si vydělal na…
Škoda Felicia Combi (C 63 Amg)
Prase 13.12.2010 22:15
jo lidi jsou svině
taky mi 3x ukradli benzín i když u starejch škodovek nemuseli nic vrtat stačilo odmontovat šroub :-) Ale nejvíc mě nas*ralo, když mi ukradli zadní spz takovýho zbytečnýho lítání po fízlech a úřadech.... -
FISHkaa 14.12.2010 08:33
nádrž
lidi jsou *! Felicie na tohle trpí, protože asi kdejaká socka ví kde vrtat :no: Upřímnou soustrast :-(-
Poustnik 14.12.2010 11:19
« Re: nádrž
Kde tihle lidi vyrůstají.....svědomí to nemá....vždyť jaká škoda vznikne kvůli pár litrům benzínu....nad tím mi zůstává rozum stát. Já teda pravda taky vůbec netuším, kde má moje Mazda 5 nádrž.... 8-s :-) Ale asi jsou to prostě zloději té nejnižší IQ kategorie, do kterých se ani nedokážu vcítit. Ani nechci. 8-s -
gokralik 17.03.2011 21:51
« Re: Re: nádrž
Nádrž bys i sehnal za pár kaček na vrakáči (většinou to rovnou vyhazují do kontejnerů). Je prakticky stejná jako měly novější Favority. A výměna je sice trochu krkolomná, ale dá se to za hodinku vyměnit.
Ale jak tak koukám na tu fotku v galerii, to nebude nádrž, tos nám vyfotil kus podlahy.-
C63 AMG 19.03.2011 10:49
« Re: Re: Re: Re: Re: nádrž
Jo jinak pěkný Fávo(dal jsem 3x 10b).Je vidět,že je o něj dobře pečováno.Originál stav to se mi líbí ,ale dobrej tuning taky ocením.V rodině jsme tak jedno Fávo měli,ale bylo to spíše jako pracovní auto podle toho taky vypadalo,ale motor šlapal jak hodinky.Feldu vlastním teprve půl roku,takže hlavně jsem se snažil opravit aby jezdila a prošla STK.
Rambo-x 06.10.2013 17:59
Pěkná recenze
Pěkně napsané....jen si dovolím jednu připomínku,srovnávat feldu 1,3 a fabii 1,2 HTP je jako porovnávat neporovnatelné.....známý taky ohrnoval nos nad mojí feldou,ale když viděl jak to jede a jak dere kopec tak mu pomale spadla brada,zvyklý na tu svoji HáŤaPku.....jo a pěkně zajetá 1,3 klidně dá 1,6 udušenou po nějakém pepíkovi co s ní vozil vajíčka,to už jsem zkusil několikrát-
Rambo-x 06.10.2013 22:49
« Re: Re: Pěkná recenze
Celkově hodně lidí se diví jak dobře to může jet...nemám žádný tuning nebo čip,prostě jen motor v dobrém stavu,nevytahané plynové lanko a 100% funkční klapku a elektroniku+neucpaný tlumič výfuku a od začátku dobré zajíždění motoru.......ve 4 nebo 5 lidech to začíná ztrácet dech,o tom se nemá cenu bavit,ale nemám problémy zdolávat prudké kopce na 4 rychlostní stupeň ani v plném obsazení.....v létě jsme jeli na dovolenou přes německo tak jsem tomu zkusil cápnout a ručička se zastavila až na 190km/h(tachometrových)pak už začal zasahovat omezovač a strach o můj život,co by ze mě v případě nárazu zbylo....a to mám 1,3 50kw.....pak jsem jezdil se strejdovou feldou 1,3 50kw a nestačil jsem se divit,skoro to nejelo,úplně mrtvý(najeto 90tis a stylem fakt šnek)do kopců jsem musel občas řadit i 2 protože to prostě nejelo,nebylo to vůbec rozježděný.....a ještě jedno větší překvapení byla sousedova 1,6,myslel jsem si jak to pojede,ale ono nic,sotva se to vleklo,skoro to nereagovalo na plyn a jízda ve 4 lidech bylo totální utrpení....taky za celý život udušený tak že to prostě nejelo.....
Feldy mají nepříjemnou vlastnost že si snadno zvyknou na dědkovský styl a snaha o rozjěždění se většinou míjí účinkem,nebo se dostaví účinek jen velmi malý,ten motor se prostě už nedokáže rozjezdit na 100% výkon............u nákupu feldy ani tak nehraje roli jaký motor,ale spíš to projet a posuzovat,podle koroze a celkového stavu
doporučil bych dodat nějaké Foto >:-[].